- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
^ Бахти оФцата е.![]()
PFFFFFFFFFXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva naistina e eba ti vicaaaaa PFXAXAXA
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Всъщност чалгарите робуват на безмислени думи без съдуржание и мелодии водещи до безвъзвратно оглупяване... Именно такива болни мозъци могат да родят нещо от рода на:Първоначално написано от skumrika
Това ти беше научното обяснение. С други думи: Това нещо чалгата или поп фолка както се оправдавате, е ЕБАСИ SHITA!Ей, педераст/путко заспала. Ти си бил/а много прост/а бе.
Ква е тая педераската тема харесвате ли метъли, как може да има толкова малоумни путки незнам. Кфо има да им харесваме, а, та ти ебъ путката рошава селска на майкати в путка, путка ти рунтава, я вари се скрий увас и не излизай повече, маздъ прости сасухрена!
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
абе как може да сте толко зле, ква е тая смехотворна тема?!
аз съм метъл и кво?? музикалните ми предпочитания не говорят нищо за характера ми освен, че не съм селянинселянията върви ръка за ръка с чалгата и Биг брАдар!!!
всички момичета, които преценявате едно момче по това което слуша или как се облича сте много зле!!!!!
ей аман, в тоя форум на кви неща се начетох, не мога да повярвам, че има такива хора..
Не съм много съгласна.Първоначално написано от SixFeetUnder
Аз мисля,че ска-то ме направи по-добър човек![]()
![]()
![]()
Как може да слушаш ска или ска-пънк примерно иииии да не се усмихваш и настроението да не ти е приповдигнато?!
Винаги слушам Ramones,Sex Pistols,Rancid в началото на деня и вечерта заспивам щастлива.Ако си позволя Static X ще имам главоболие цял ден и всички около мен ще разберат,че не съм на кеф![]()
Така ве не ми говори,че музиката не оказвала влияние върху личността.
Ника ти ми напомняAlexUnder
![]()
поздрав за Добро утроRancid-Time Bomb
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
roll on floor laughing my ass off! Това трябва да се запише някъде!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Чалгата е толкова смислена музика... Наистина е много хубава...
![]()
![]()
Кого лъжеш бе то това не е музика! Щом ти харесва си я слушай де... Всеки с вкусовете си. Но според мен е нещо много комерсиално. И какво й харесваш на чалгата? Циганските звузи или 'разнообразието' в текстовете? Да има най-много 3 песни в които не се пее за любов, изневери или разни други там. То верно, че любовта върти света, ама чак пък толкоз...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Много правилно не са я заключили. Не се ли дасещаш, че ако я заключат веднага ще се появи някой, който ще направи тема "мразя метълите" или "какво мислите за метълите". Забележи, че теми от този тип не са се появали откакто се появи тази тема, а преди това много често се появяваха такива теми...Първоначално написано от priti_kiti
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Аз пуснах това и в темата флууд, но тази тема ми се струва по удачна
Чух новият албум на:
Amon Amarth - With Oden On Our Side и горе долу ми хареса
оценка: 3,5/5
Blackmore's Noght - Village Lanterne - хубав албум.
Crematory - Klagebilder - разочарован съм от този албум
оценка: 2,5/5
Def Leppard - Yeah - доста добър албум
оценка: 4/5
Evanescence - The Open Door - Това нещо не става за слушане. Преди бяха с пъти по-добри.
Оценка: 1,5/5
Еvergrey - Monday Morning Apocalypse - доста добър албум. Много често го слушшам.
Iron Maiden - A Matter of Life and Death - горе долу ми хареса
Leaves' Eyes - Vinland Saga - горе-долу добър албум
Lunatica - The Edge Of Infinity - страхотен албум. Чух една песен вчера по интернет и си изтеглих албума и съм доста доволен.
Muse - Black Holes And Revelations - също страхотен албум
оценка: 4,5/5
Oomph! - Glaubeliebetod - добър албум
3,5/5
Rise Against - The Sufferer And The Witness - страхотен албум
оценка: 4,5/5
The Bouncing Souls - The Gold Record доволен съм.
The Twilight Singers - Powder Burns - много добър албум
Това беше обзорът ми на албумите от последната година. За финал ще добавя, че напоследък слушам страшно много Testament.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
И това доживях да видя...
Балканджи по Фрактура...
80.95.22.55
84.43.153.36
Е, че кво толкова странно има?
едит: Иначе еваларка за Тестамънт.![]()
Странноте е това, че преди водещият пускаше почти и изцяло своята музика, но от почивката явно са му се поскарали (за щастие) и пуска по-разнообразна музика и се стигна до там група като Балканджи да гостува във Фрактура, което преди надали щеше да се случи...Първоначално написано от Joey Tempest
80.95.22.55
84.43.153.36
Искаше ми се да я чуя,но уви не я намерих..но затова пък аз слушам испанска ска Skalariak :P Може нищо да не разбирам,но ме кефи повече от българската.Първоначално написано от RedChil
![]()
Dwight D. Eisenhower
Голям съм метъл бре оул! Правя ремикси на бай торбалан откакто се помня!
Ами аз се сещам само за Plastic bo,сигурно има доста,които не съм чувала,обаче те са най-известни тук,нали са от Асеновград,даже им бях миналата седмица на концерт,беше яко,както всеки път.
Поздрав с тази песен:
..Но никой не знаеше какво прави Ставри, че тайно той в избата си гледа динозаври..
Ставри, гледа динозаври...
..Всякак вечер той в избата си влиза и час и нещо след това ухилено излиза..
..Така завърши тази история за Ставри, изяден беше той от злите динозаври..
Ставри гледа динозаври...
![]()
![]()
![]()
Dwight D. Eisenhower
Не знам.Тук всички ги числят към ска.
Даже погледни на плаката какво пише в скобичките.
Такива плакати ги имаше залепени из Пловдив и Асеновград.
Значи те се самоопределят като ска.
http://i10.tinypic.com/2ut29lf.gif
Dwight D. Eisenhower
Уикеда не са ли Ска?
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
да харесвам ги :P
Браво, моето момиче! Само така!Първоначално написано от broken_girl