- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Ami poprincip i az ne sam za razdelqneto na horata,no vseki si ima pravo da haresva kakavto stil,muzika i t.n. mu se iska! A za metalite i pankarite - obiknoveno ne mi dopadat osobeno,vapreki 4e si zavisi ot 4oveka razbira se!
Tva razdelenie e typo.Imam priqteli i metali,i pynkari,i chalgari .. sqkvi.Emm se hora sa.Edinstveno po stila na oblichane i muzikata se razlichavat.I tva che ne se kypeli i che bile gnusni .. dryn dryn!Golqma glupost e da se govori taka za metali i pynkari.Men lichno me kefqt.I poradi raznoobrazieto na priqtelite mi slusham sqkakva muzika.Em kefi me ... ne namiram nishto po usobeno v ednite ot kolkoto v drugite.Dori segashniq mi priqtel moje da se kaje che spada malko ot taq grupichka na loshite momcheta.
И двата вида са готини стига да не приличат на изроди!
ае металите...........познавам доста такива (неприятели) повечето са или дебели....не се къпят....някфи дълги коси....некфи се в черно като на погребение....пък и музиката им е еднааа (в 99% от текста ако има изобщо такъв се чува АААААА УУУУУУ ЕЕЕЕЕЕ ИИИИИИ)....ходят някфо странно облечени,примерно онзи ден видях 2ма дето в средата на лятото с далги панталони с ботуши...и панталоните вкарани в ботушите....не обръщат никфо внимание на тялото си....общо взето мн са ми противни!
отностно пънкарите,те са весели хора,винаги можеш да поцъкаш малко с хека с тяхкефат ме горе долу,стават за компания
![]()
Sonata Arctica (Symphonic Metal) - BrokenПървоначално написано от Love__DaLi
Ще ме опровергаеш ли сега с което да се изложиш като кифладжия или просто ще си замълчиш ?Код:I was raised from a broken seed, I grew up to be and unwanted weed. Ever faster the time exceeds me, little harder again to remember...you. Held a torch for you, when lightning stroke me, once again, hope I died for the last time. Only one I have a thing greater than you, little light on the sky every night. Morning dew on the field, where I met you. I was frozen a year, couldn't get through. Got a sign, not a scar, on my shoulder, I am not quite the man you take me for... Fell in love with the weakness within me. Tried to force me the Ring and own me. Guess you found what you'd think would oblige me, little version of me to consume you... I'd give my everything to you, follow you thru the garden of oblivion. If only I could tell you everything, the little things you'll never dare to ask me... Do you really know me? I might be a God. Show me that you care and have a cry. How do you see me?... as the one? Can you see my blood when I'm bleeding. How can you love this exile, and how could I desire you. When my pain is my pain and yours is too... On this deadwinter's night. Darkness becomes this child. Bless this night with a tear. For I have none I fear... Seven lifes of a man, passed before me. Seven graves, one for every love I've had. Only once I have broken my so called heart. Only one made me see why they cry. Will I learn how to be one of you someday? Will I still feel the eyes that behold me. Will I hear what you think, when you see me? Will it tear me apart if you feel for me... I 'd give my everything to you, follow you thru the garden of oblivion. If only I could tell you everything, the little things you'll never dare to ask me... Do you really know me? I might be a God. Show me that you care and have a cry. How do you see me?... as the one? Can you see my blood when I'm bleeding. How can you love this exile, and how could I desire you. When my pain is my pain and yours is too... On this deadwinter's night. Darkness becomes this child. Bless this night with a tear. For I have none I fear... Little broken , always been, a part of you belongs to me. You were never mine to love, but this all has made it easy for me... Burning feathers, not an angel, Heaven's closed, Hell's sold out. So I walk on the earth, behind the curtains, hidden from everyone, until I find a new life to ruin again On this deadwinter's night. Darkness becomes this child. Bless this night with a tear. For I have none I fear... On this deadwinter's night. Darkness becomes this child. Bless this night with a tear. For I have none I fear...
абе кфо да те опровергавам метала е пална пумия.......
кфо да говоря
само като знаеш че по време на песен така наречените фенове,почват да си траскат главите все си представят че са в гондолата на панайра,пък и казах 99% !!!!!!!!!!! аз също слушам метал 1ния процентпримерно Element 80 - Broken Promises е тая песен има смисал и всичко и се разбира
ама се чудя едно,след слушане на метал един час колко аналгина са им необходими за да им мине главата и световартежа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахах метълите не се къпели ? Хахаха не не не ....може ли да има такова ограничено мислене ....? И метълите са хора ....и те са като всички , само дето са малко по странни , по различни ....и пове4ето немогат да приемат тази разлика . А музиката ....дам има ууууаааааааааааааа....но зависи кои подстил на метъла слушаш ....за да говоеите 4е текста само уаааа .....значи не сте достатачно образовани по тази тема ....има толкова много смислени и хубави песни ....дори да са с тежко звучене. Всеки да слуша това което му харесва и да се облича така както иска. Аз не се влиая от мнението на този или онзи ....това сам си аз.
Хахахахах...колко плитко...чак ме учудвате.Колко тъпо да се делят хората...Та аз например съм метъл...и кво?Няма значение каква музика слушаш.Аз например не нося метълски дрехи (и как по дяволите се определя метълското облекло?), защото просто не ми ходят като хората.Най-добрият ми приятел слуша чалга...какво?тряя да го ступам ли?Много, ама много просто мислене.Метъли или пънкари, чалгаджии или рапъри...няма значение.Ако за вас има, значи сте ограничени...като кон с капаци гледате само напред...тъпо е...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
БУАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАПървоначално написано от piece0Fchocolate
добре ми дойде малка доза смях...мнооого си ограничена,ама това НАИСТИНА!!!и тооолкова предубедена
мисля че Axxxel каза достатъчно![]()
зависи от човека естествено, ако е гнусен въобше не ме интересува пънк ли е, метъл ли е ... но някак скинхед повече ме блазни ...кфо да се праи![]()
тиранти, кубинки, силни ръце.........![]()
а вас да ви еба и прошляците, кфи развлечени панталони, кфи 5 лева бе да му се невиди бе ... пънковете НЕ СЕ обаличат в смъкнати гащи и кецКи на глооооб, моля ви стига бе, ше се обеся вече ..![]()
![]()
алелуя.
Едни си клатят главите други си клатят задниците и циците /ако имат/... проблем с това ли имаш ?Първоначално написано от Love__DaLi
сериозен процент...Първоначално написано от Love__DaLi
Ако приемеме, че в България има ~7,718,750 души и от тях например една хилядна слушат метъл, а другите слушат - както следва чалга, фолк, диско, поп или са полицай, то следва, че ти имаш наблюдения над ~764156 души и един пенсионер.
Което ако е истина бих искал да ти се извиня, стисна ръката и евентуално целуна краката ако позволиш.
О, аз не съм се и съмнявал, че ти си единия процент изключение...Първоначално написано от Love__DaLi
Аха... Псевдо метъл от щатите. Ясен си ми.Първоначално написано от Love__DaLi
Finntroll - Trollhammaren - Нищо не й се разбира /освен ако не знаеш финландски/ и пак ме кефи. Опровергай ме.Първоначално написано от Love__DaLi
Тебе от едно чукане /'ако' ти се е случвало разбирасе/ колко време ти трябва да ти мине пишката/задника /де да ти знам наклонностите.../ ? Въпроса е напълно сериозен.Първоначално написано от Love__DaLi
Не ме привличат много
Ми не ми харесват![]()
pieceOFchocolate виж ся тва 4е ти не се къпеш въобще не зна4и 4е метълите не си къпят.дори те се къпат пове4е от теб
аз харесвам и двет,защто според мен не е важно какво слушаш,а какъв човек си!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ama vie ste mn prosti4kii ;(kak koji da sadite za 4oveka po vyn6niq mu vid ili po tva kva muzika slu6a 4esno vika zvam mn ste zle.........
Искам да те светна ... Значи няма значение ква музика слушаш то си е до твоя вкус както ти каза,обаче като се каже метъл и пънкар веднага се сещам за някфи противни изроди потни дето носят кубинки и високи кецове лятото с някфи раздърпани ризи отвратителни коси дето нз как някое момиче ще ги хареса освен ако не е и тя някой изруд като тях ...Първоначално написано от Axxxel
и с тия чанти на гърба ... абе НЯМАТ ВКУС ... на тебе евала ти права че не се обличаш като тях дори да слушаш метъл... И недей щото няма да правиш хубаво впечатление.
Само метълите и пънкарите ли се потят ? хаха били изруди .....поставих тази тема за да се убедя на 100% ,че повечето хора имат ограничено мислене и ги интересува само външният вид ...а не какъв всъщност е самият човек ....а да ton1 ...за теб какво е изруд?човек който не се обличат като теб ? няма същатата прическа ? или какво ?
ISKAM DA IZKAJA NEDOVOLSTVOTO SI KAM TAZI TEMA... VSE PAK PO TOVA KAK SE OBLI4AT HORATA LI TRQBVA DA SE SADI ZA TQHNITE KA4ESTVA I SPOSOBNOSTI A? IMAM MNOGO DOBRI PRQTELI ,KOITO SA METALI.... I SA HORA OT VSQKADE.... E SQ TVA ,4E NE MI HARESVA STILAT IM NA OBLI4ANE SI E DRUGA TEMA... AMA VSEKI SI IMA PRAVO NA IZBOR!
Скъпо,мило,драго Гостче. Имах предвид,че съм крайно против хората да се определят по музиката която слушатПървоначално написано от Анонимко
да съм споменавала някъде,че тряя ги събирате на едно място?! по тая логика що не почнем да ги разделяме по прически,очи,коса,носове и т.н.
тъпо не мислиш ли??? човека си е човек заедно с недостатъците и качествата му,независимо дали е метъл,чалгар,пънкар или незнам и аз къв!
авееее спести си убежденията в кфото и да било,Първоначално написано от t3h X
стра ми е металка някфа и знам мн добре каф е метала и кфи стилове има и т.н.
НЕ МЕ КЕФИ,ТЕБЕ КАТО ТЕ КЕФИ,ТРАСКАЙ СИ ГЛАВАТА ТАМ МЕЖДУ КРАКАТА И НЕ СЕ ПРАЙ НА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЩОТ ВЕРОЯТНО СИ НЯКОЕ ЛАПЕ КОЕТО СИ НЯМА НАПРЕДСТАВА КАКВО Е МУЗИКА,КАКТО САМ/А (ДЕА ТЕ ЗНАМ КВО СИ) СЛУШАШ ПЕСНИ НА КОЙТО НЕ РАЗБИРАШ ТЕКСТА.......................... А МИ СЕ ПРАЙШ ТУКА НА ВСЕЗНАЙКО/КА
ТОЧКА
Хаха...щял да ме светва...по темата ли?Това, че на тебе ти е грешна представата за повечето слушащи този стил си е твой проблем...Първоначално написано от ton1
колкото до Love__DaLi...сестра ти като е метълка какво...да ти кажа да гледаш момиче метълка е много погрешно.ЗАбелязал съм, че момичетата слушащи този стил обичат да се престарават...и то адски много...чак тъпо почва да ми изглежда...както и да е...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
awe mn me kefqt!tezi hora sa adski qki.az syshto nosq kojeni grivni i rykavica bez prysti,kakto i cherni drehi.horata po ulicata me gledat,vse edno sym padnala ot Mars.mislqt me za gothik. tova e tochnata duma,ne metylka.ot moq klas ima oshte edno momiche kato men,samo che tq veche ima mn poveche takiva gothik atributi,ima daje i cheren kojen pantalon.:P
qko jicaaaa!a pyk do tova dali se kypqt,ami mn qsno che da!az inache da se bqh zadushila na RockFest-a.kakvo tolkova pyk ne im haresvate na tezi horica?
![]()
![]()
![]()
с тоя аватар на аврил...
ЯКО ЖИЦАААА![]()
![]()
![]()