- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
ооо, тази песен съм я слушал !! след определено количество алкохол, чак почнах да я припявам...но, определено в трезво състояние е леко безмислена...Първоначално написано от RAWRRR
Новият албум на In Flames - Come Clarity , също е много добър![]()
Ще ви дам един превод на Testamen - Alone In The Dark. Много як превод.![]()
Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Да, харесвам метали, както и пластмаси, и стъкла..
За неразбралите намека - пише се 'метъл'..
Hard...
I'm harder than the life I've lived
Strong...
I'm stronger than the pain you give
It's lost...
So lost
The world you're in
НЕ
Абе повтарям се ама никой няма да чете 7-8 страница от темата. Това нещо пънковете и металите са много ненормални същества. Иначе Контрол щяха ли да пеят "Не съм нормален"?
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от TheNightRider
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
gadjeto mi e metalist taka 4e opredeleno se kefa na metalisti! :P
има готени металки ама пънкарите и пънкарките SUX
az gi haresvam mnogo,daje im pla6tam da hodqt ve4er po ulicite piqni i da vi stresirat.
@BatiNasko ne samo po temata si se iz4erpal,ami i v jivota.kupuvai parcel v orlandovci i lqgai da po4iva6
^+1 Кофите те очакват спамърееееееееее *зъл поглед* АХхаха, кефят ме, що не, то нали и аз се падам някакъв зъл метАл, май бях магнезий, не знам, питайте нашите....![]()
Гледам доста актуално е станало това "МРАЗЯ ФАШИСТИ" и въобще думите Nazi и фашист като цяло...Първоначално написано от Rock'N'Roll
![]()
не е точно такаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
мразя фашистите,защото са комплексари и смотаняци!
За тях важи правилото яя пънкарка да я набием
аааа мангал да го пребием
яяя s.h.a.r.p да го спукаме от бой
Или пък яяя тая има червени връзки на ГУМЕНКИТЕ(НЕ КУБИНКИ) да я набием.ООООоооо тая носи кариран пантало значи е пънкарка да я хванем.
Вярно е!Някои хора си мсилят че метълите миришат, но това е защото просто познават един-двама миришещи метъли!Първоначално написано от exploitedteen
Лично аз познавам само едно наци-и е много добричък!Имам предвит не е някъв сдухан и комплексиран!Беше добър човек...и все още е!
Харесвам метъли и скинове!Поседните ми се струват много приятна компания!А относно пънкарите...Rock'N'Roll-помниш ли кво ти казах днес?На всичките се радвам!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
не мога да кажа твърдо да,харесвам или не,не харесвам,защото си зависи от човека..тъпо е да се разделяме на еди си кви ,щото във всяка така наречена групичка има яки хорица и лайна..
а междувременно..очаквайте скоро клип на София Ска Скинс))
уии колко се радФФам =))
правилно си чул...не съм много запозната с дебилиите,ясно е,че е дебилен деи ссъъъвсем скоро ще излезе,намерили са си спонсор и такам
![]()
Punks dead
And you are raped.
by your momПървоначално написано от scion_of_Storm
byyy....6te te izqqqqm mnogo li sam stra6na pla6eli sme q biliПървоначално написано от santRi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
те и Тату са едни такива метълки/пънкаркиВерно е - стрешни са.Кат дойдоха в Б-я не смеех да излеза от нас
Аз па познавам бая. И нема един къде да не мирише, да си мие зъбите и да прилича на човек.Първоначално написано от brain_stew
![]()
2т. системно