.
Затворена тема
Страница 22 от 90 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2240
    Guest
    Абе що не си мълчите там?
    Amayo е пич! В 90% от постовете му има голяма доза истина. И т'ва ви го казвам аз, дето вече 10 години слушам твърда музика и съм видял достатъчно. Ако си слушате само метъл OK, обаче не правете грешката да се забивате надолу - да ставате метъли или пънкари, или к'вито и да било. Слушайте си музиката като допълнение към живота, не я правете религия, щото по тоя начин ставате адски ограничени.

Супер фен
    Кой си ти гостенино?
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Не е мой проблем тва че не виждате смисъл в мненията ми. Който има нужда от тях го е открил. Останалите не искам изобщо да си говоря с тях, най вече с тебе .
    и вярвай няма повече да говориш с нея!Ти си мноооого под нивото й!
    Да бе разбрах че не умея да се забавлявам като метъл. Има още много да уча \/ . А и доколкото разбрах дори не ст нито метъли нито пънкари, скейтъри изтрещелнци, нито и вие знаете какви. Аз поне знам какъв съм, може да съм чалгар ама признавам всички видове музика. Не съм с ограничено Овче мислене. И без лоши чувства в спора се ражда истината нали знаете.
    Все още чакам да разбера защо съм смешен?
    МРАЗЯ ДА ОПРЕДЕЛЯМ СЕБЕ СИ КАТО НЯКАКВА аз съм си АЗ!
    Според мен е безмислено да продължаеваме спора.Ела на форумната среща и ще ти кажа защо си смешен писна ми да спамя Предпочитам да ти го обясня на като на човек(на четри очи)

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе вие работа нямате ли си ?
    алелуя.

Guest
    Кой си ти гостенино?
    Не съм регистриран тук.

Айде стига сте се карали вече, ебете му майката кой к'ъв е.
    Наздраве.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rock'N'Roll
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Не е мой проблем тва че не виждате смисъл в мненията ми. Който има нужда от тях го е открил. Останалите не искам изобщо да си говоря с тях, най вече с тебе .
    и вярвай няма повече да говориш с нея!Ти си мноооого под нивото й!
    Да бе разбрах че не умея да се забавлявам като метъл. Има още много да уча \/ . А и доколкото разбрах дори не ст нито метъли нито пънкари, скейтъри изтрещелнци, нито и вие знаете какви. Аз поне знам какъв съм, може да съм чалгар ама признавам всички видове музика. Не съм с ограничено Овче мислене. И без лоши чувства в спора се ражда истината нали знаете.
    Все още чакам да разбера защо съм смешен?
    МРАЗЯ ДА ОПРЕДЕЛЯМ СЕБЕ СИ КАТО НЯКАКВА аз съм си АЗ!
    Според мен е безмислено да продължаеваме спора.Ела на форумната среща и ще ти кажа защо си смешен писна ми да спамя Предпочитам да ти го обясня на като на човек(на четри очи)
    Ше дойда ако не съм на работа. Обаче проблема е че за да не съм на работа трябва да вали, а тогава не знам изобщо кой идиот ще дойде на форумна среща.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Абе защо във всяка тема трябва да се пишат известна доза глупости? Амайо, искаш ли да ти кажа защо има повече смисъл в метъла или пънка отколкото в чалгата?Защото поне има инструменти, трябва да се потрудиш маааалко, за да можеш да ги овладееш на ниво, достатъчно за да си сформираш група да речем, и тя да бъде харесвана. Не е трика да си напомпаш силикона и да спиш с продуцента си. Поне това е разлика...

Супер фен
    В оркестъра на БИАД има бая инструменти. Друго?
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Да, и у нас има яко инструменти, трето?

Oligyfrenka
    Guest
    mi si4ko si zavisi ot 4oveka, to ima mn gotini hora deto sly6at metul ili punk i se obli4at spored stila, ima i zleta, koito ne go pravqt za6toto im haresva myzikata, a za da napravqt nqkakvo vpe4atlenie, no imam dosta priqteli metuli taka 4e da, haresvam gi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oligyfrenka
    mi si4ko si zavisi ot 4oveka, to ima mn gotini hora deto sly6at metul ili punk i se obli4at spored stila, ima i zleta, koito ne go pravqt za6toto im haresva myzikata...
    Да, бе. Те щото тия, които го правят заради музиката са ебааааати пичовете

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе тия метъли и пънкари са ебати злетата. и миришат.
    алелуя.

fake
    Guest
    не ви ли писна да я чекнете тая тема баси разбрахме, че смърдят, гадни са, обличат се кофти и викат из улиците.айде живейте

Град
    Село-София
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Ne haresvam takiva mom4eta.
    И аз,волб6те не ми допадат

Супер фен Аватара на _donna_
    Да бе,то си е вярно,че не тряя да разделяме хората
    на пъкари и хора,на метъли и хора и на еди кво си и хора
    ама като видя някой дългокос убавец с рокерията и лошия
    пиян поглед тип "ни мЪ ибете" ми се пълни душата ..

Към тия,които казват,че метълите смърдят.
    Метълите могат и да се изкъпят
    ама вие винаги ше си останете тъпи чалги.

Град
    гр.Пловдив
    Незнам но на мен ми изглеждат някак си странни и мисля че прекалено много " робуват " на музиката която слушат (имам предвид начинът на обличане и прически и т.н.) Но нали сме свободна държава и всеки може да си прави това което сметне за добре . А друг е въпросът каква е толерантноста на човекът срещу теб !

Цитирай Първоначално написано от _donna_

i az taka mislq A I NE SMARDQT sprete s toq adski glupav dovod!
    A vsi4ki momi4eta deto pisaha "ne heresvam takiva" kvo haresvate izbrasnati kraka li .

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от dani4ka
    Цитирай Първоначално написано от _donna_

i az taka mislq A I NE SMARDQT sprete s toq adski glupav dovod!
    A vsi4ki momi4eta deto pisaha "ne heresvam takiva" kvo haresvate izbrasnati kraka li .
    Хахахаах!Сега и аз се замислих по този въпрос!Не знам що, ама на мен ми е някво лигаво като е избръснат!Имала съм случай в който закъсняваха за среща, щото били на кола-маска! Ама тва беше отдавна!
    Не знам защо, но съм забелязала, че метълите, пънкарите, скиновете и т.н. са далеч по-културни от чалагрчетата, що се отнася до заглеждането по момичета например!Не говоря по мен, а по принцип да се загледат по някое момиче.Не съм забелязала метълчетата и сие да зяпат нахално, да подсвиркват и да подхвърлят коментари "Ей, кифло. ща изям!";"Ща прасна!";"Ей, сладурано...." и т.н. и т.н.!Ми не съм се сблъсквала с такова нещо.Докато при чалгарите-точно обратното!Те не се интересуват дали си метъл, пънкар, скин и т.н., те си подсвиркват нагло наред и мен най-много ме дразни тва в тях!
    Веднъж, ей така един фешън раздава листовки некви и ми дава една, и вика "Щото си сладка"!Гррррр!Ми лично аз мразя някой да ми вика, че съм сладка и т.н.Аз всъщност не знам момиче, което да харесва тва подсвиркване, сякаш е някво курве по улиците!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

много ме дразнят металите- супер са ми мръсни черни някакви такива нечистоплътни.а момичетата просто нямам думи-с тея гадни кубинки и чени тениски,очите изпоцапани с грим(черен естествено ).Като ги срещна вечер в парка и ако е тъмно мога да получа някой инфаркт.Дразни ме и това че като последните алкохолици сядат на някоя пейка и пият някаква бира с неизвестен произход.Абе не мога да ги п0насям.А за пънкарите нямам определено мнение, ама не съжалявам много за това

Мега фен Аватара на quench
    Мерси,винаги е приятно да чуеш добра дума! Освен това,метълъъъ е особено състояние на духа (the spirit),така че непосветените не могат да го поемат убаво!
    Но ъфенс!
    Метлъ и панк форйевер!!!

А,да - харесвам ги тия момчета и момичета!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

предпочитам момчета с бръснати крака,и не само крака.Баси по-добре ли е да е като мата космата.Който се обезкосмява значи има лична хигиена.Това е белег за това колко уважаваш себе си . тва е моето мнение: МЕТАЛИТЕ СМЪРДЯТ МНОГО

Супер фен
    Град
    Cairhien
    А ти или си 11 годишна, или просто нямаш мозък в тая глава. Аз смея да твърдя, че съм от така мразените метъли, и се къпя всеки ден, косата през ден. Всички метъли, които познавам, правят същото и са чисти и не миришат. Начи много сте зле понякога...
    Едит. Ми метАлите сигурно имат миризма, помириши желязо или цинк, ще ти помогне

Мега фен Аватара на quench
    Точ тъй,колиежката гу каза мноу правилну - ний сме метЪле,а не метАли

И съм съ къпал последно миналата седмица ж среда,ей! Нема да се обиждаме!

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Колйегата бех азЕ, колйега муой, ама аз не сАм се къпАл от много времийе, месеци минаха батйе, мйетъл съм и ко да гУ напраяъъъъ

Цитирай Първоначално написано от Adelira^
    много ме дразнят металите- супер са ми мръсни черни някакви такива нечистоплътни.а момичетата просто нямам думи-с тея гадни кубинки и чени тениски,очите изпоцапани с грим(черен естествено ).Като ги срещна вечер в парка и ако е тъмно мога да получа някой инфаркт.Дразни ме и това че като последните алкохолици сядат на някоя пейка и пият някаква бира с неизвестен произход.Абе не мога да ги п0насям.А за пънкарите нямам определено мнение, ама не съжалявам много за това
    Miloto dete go e strah mi stoi si v ka6ti ve4er nedei hodi v parka 4e tam sa i do6lite ot nqkoq kra4ma 4algi 6ta izpapkat A ba6tati predpolagam ne pie bira i pak metAli mi kak 6a ima6 mnenie za punkari kato te ot takiva kato teb prosti bqgat katoot 4uma Q idi da spi6.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си