- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Абе що не си мълчите там?
Amayo е пич! В 90% от постовете му има голяма доза истина. И т'ва ви го казвам аз, дето вече 10 години слушам твърда музика и съм видял достатъчно. Ако си слушате само метъл OK, обаче не правете грешката да се забивате надолу - да ставате метъли или пънкари, или к'вито и да било. Слушайте си музиката като допълнение към живота, не я правете религия, щото по тоя начин ставате адски ограничени.
Кой си ти гостенино?
2т. системно
Не съм регистриран тук.Първоначално написано от Amayo
Айде стига сте се карали вече, ебете му майката кой к'ъв е.
Наздраве.
Ше дойда ако не съм на работа. Обаче проблема е че за да не съм на работа трябва да вали, а тогава не знам изобщо кой идиот ще дойде на форумна среща.Първоначално написано от Rock'N'Roll
![]()
2т. системно
Абе защо във всяка тема трябва да се пишат известна доза глупости? Амайо, искаш ли да ти кажа защо има повече смисъл в метъла или пънка отколкото в чалгата?Защото поне има инструменти, трябва да се потрудиш маааалко, за да можеш да ги овладееш на ниво, достатъчно за да си сформираш група да речем, и тя да бъде харесвана. Не е трика да си напомпаш силикона и да спиш с продуцента си. Поне това е разлика...
В оркестъра на БИАД има бая инструменти. Друго?
2т. системно
Да, и у нас има яко инструменти, трето?
mi si4ko si zavisi ot 4oveka, to ima mn gotini hora deto sly6at metul ili punk i se obli4at spored stila, ima i zleta, koito ne go pravqt za6toto im haresva myzikata, a za da napravqt nqkakvo vpe4atlenie, no imam dosta priqteli metuli taka 4e da, haresvam gi
Да, бе. Те щото тия, които го правят заради музиката са ебааааати пичоветеПървоначално написано от Oligyfrenka
![]()
абе тия метъли и пънкари са ебати злетата. и миришат.![]()
алелуя.
не ви ли писна да я чекнете тая тема баси
разбрахме, че смърдят, гадни са, обличат се кофти и викат из улиците.айде живейте
И аз,волб6те не ми допадатПървоначално написано от anichkaaa
![]()
Да бе,то си е вярно,че не тряя да разделяме хората
на пъкари и хора,на метъли и хора и на еди кво си и хора
ама като видя някой дългокос убавец с рокерията и лошия
пиян поглед тип "ни мЪ ибете" ми се пълни душата ..
Към тия,които казват,че метълите смърдят.
Метълите могат и да се изкъпят
ама вие винаги ше си останете тъпи чалги.![]()
Незнам но на мен ми изглеждат някак си странни и мисля че прекалено много " робуват " на музиката която слушат (имам предвид начинът на обличане и прически и т.н.)![]()
Но нали сме свободна държава и всеки може да си прави това което сметне за добре . А друг е въпросът каква е толерантноста на човекът срещу теб !
i az taka mislq A I NE SMARDQT sprete s toq adski glupav dovod!Първоначално написано от _donna_
A vsi4ki momi4eta deto pisaha "ne heresvam takiva" kvo haresvate izbrasnati kraka li.
Хахахаах!Сега и аз се замислих по този въпрос!Не знам що, ама на мен ми е някво лигаво като е избръснат!Имала съм случай в който закъсняваха за среща, щото били на кола-маска!Първоначално написано от dani4ka
![]()
Ама тва беше отдавна!
Не знам защо, но съм забелязала, че метълите, пънкарите, скиновете и т.н. са далеч по-културни от чалагрчетата, що се отнася до заглеждането по момичета например!Не говоря по мен, а по принцип да се загледат по някое момиче.Не съм забелязала метълчетата и сие да зяпат нахално, да подсвиркват и да подхвърлят коментари "Ей, кифло. ща изям!";"Ща прасна!";"Ей, сладурано...." и т.н. и т.н.!Ми не съм се сблъсквала с такова нещо.Докато при чалгарите-точно обратното!Те не се интересуват дали си метъл, пънкар, скин и т.н., те си подсвиркват нагло наред и мен най-много ме дразни тва в тях!
Веднъж, ей така един фешън раздава листовки некви и ми дава една, и вика "Щото си сладка"!Гррррр!Ми лично аз мразя някой да ми вика, че съм сладка и т.н.Аз всъщност не знам момиче, което да харесва тва подсвиркване, сякаш е някво курве по улиците!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
много ме дразнят металите- супер са ми мръсни черни някакви такива нечистоплътни.а момичетата просто нямам думи-с тея гадни кубинки и чени тениски,очите изпоцапани с грим(черен естествено![]()
![]()
![]()
![]()
).Като ги срещна вечер в парка и ако е тъмно мога да получа някой инфаркт.Дразни ме и това че като последните алкохолици сядат на някоя пейка и пият някаква бира с неизвестен произход.Абе не мога да ги п0насям.А за пънкарите нямам определено мнение, ама не съжалявам много за това
![]()
Мерси,винаги е приятно да чуеш добра дума! Освен това,метълъъъ е особено състояние на духа (the spirit),така че непосветените не могат да го поемат убаво!
Но ъфенс!
Метлъ и панк форйевер!!!
А,да - харесвам ги тия момчета и момичета!!!![]()
предпочитам момчета с бръснати крака,и не само крака.Баси по-добре ли е да е като мата космата.Който се обезкосмява значи има лична хигиена.Това е белег за това колко уважаваш себе си . тва е моето мнение: МЕТАЛИТЕ СМЪРДЯТ МНОГО
А ти или си 11 годишна, или просто нямаш мозък в тая глава. Аз смея да твърдя, че съм от така мразените метъли, и се къпя всеки ден, косата през ден. Всички метъли, които познавам, правят същото и са чисти и не миришат. Начи много сте зле понякога...
Едит. Ми метАлите сигурно имат миризма, помириши желязо или цинк, ще ти помогне![]()
Точ тъй,колиежката гу каза мноу правилну - ний сме метЪле,а не метАли
И съм съ къпал последно миналата седмица ж среда,ей! Нема да се обиждаме!
![]()
![]()
Колйегата бех азЕ, колйега муой, ама аз не сАм се къпАл от много времийе, месеци минаха батйе, мйетъл съм и ко да гУ напраяъъъъ![]()
Miloto dete go e strahПървоначално написано от Adelira^
![]()
mi stoi si v ka6ti ve4er nedei hodi v parka 4e tam sa i do6lite ot nqkoq kra4ma 4algi
6ta izpapkat
A ba6tati predpolagam ne pie bira
i pak metAli
mi kak 6a ima6 mnenie za punkari kato te ot takiva kato teb prosti bqgat katoot 4uma
Q idi da spi6.....