- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Imah vpredvid 4e tiq brasnatite sa mi nqkak ligavi.Izvinqvai ama ti kosmite li si izbira6 priqtel??!Първоначално написано от Adelira^
Mi ako nqkoe gotino mom4e si e s kosmi kvo na4i ne uvajava sebisio i ti nqma da go haresa6
![]()
![]()
I MET1LITE NE NE NE NE NE NE NE SMARDQT![]()
![]()
![]()
QSNO???A ???![]()
Adelira^ - МЕТАЛИТЕ СМЪРДЯТ МНОГО. Истина е. Всъщност метълите са най-смърдящите същества на планетата. Скунксовете миришат по-малко. =D>
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Да де ама аз казах некъде - щом им е излязло определякщото "мазен метъл" явно има защо...Тва народа го казва не е дин и ли двама човека в некъв форум. Що няма определение мазен чалгар - щото се къпт и миришат на пафюми от по 200 лева. \
/
2т. системно
Защото народа е съставен от чалгари. Няма да се обиждат сами де. Освен това предполагам компанията ти е такава, че няма как да си чувал "мезин чалгар", но аз пък в друга компания съм чувал това определение.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
В мойта компания половината са метъли. И си признават че са супер прости копелета, и си понамирисват честичко.
2т. системно
Ами явно на теб ти се лепят такива.Първоначално написано от Amayo
80.95.22.55
84.43.153.36
'Начи.
РАЗБРАХМЕ СЕ!
/тва е,за да привлече вниманието на чалгии,които не биха чели нещо,което не мърда и не светка и не е в най-малко 15 цвята/
-ЧАЛГАРИТЕ СА ТЪПИ!
-ЧАЛГАРИТЕ НА САПУН!
-ЧАЛГАТА УБИВА!
-ЧАЛГАТА ВРЕДИ НА ВАС И ХОРАТА ОКОЛО ВАС!
-ЧАЛГАТА ПРИЧИНЯВА БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ!
-МЕТЪЛИТЕ СА САМОУБИЙЦИ!
-МЕТЪЛИТЕ СА ДЕПРЕСИРАНИ!
-МЕТЪЛИТЕ СЕ ИМАТ ЗА ВЕЛИКИ!
-МЕТЪЛИТЕ СЕ ИМАТ ЗА ПО-УМНИ!
-МЕТЪЛИТЕ СА ТЪПИ КОМПЛЕКСИРАНИ КОПЕЛЕТА,КОИТО ИЗОБЩО НЕ СА ПО-УМНИ!
-ЧАЛГАТА ПРЕЧИ НА МЕТЪЛА,НО МЕТЪЛА НА ЧАЛГАТА НЕ!ЗАЩО ЛИ?!
ЗНАМ,ЧЕ БИХТЕ СЕ ДОСЕТИЛИ ЗА НАЙ-ЛОГИЧНИЯ ОТГОВОР "ЗАЩОТО МЕТЪЛИТЕ СА КОПЕЛЕТА И ВСЕ НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМ ПРЕЧИ,А АКО ТВА НЕЩО Е ЧАЛГАТА ЩЕ СА НАЙ-ФЯШЪН" АМА БЪРКАТЕ,НЕ Е ТОВА ОТГОВОРЪТ!
-МЕТЪЛИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В СВЯТ НА ИСТИНСКИ ХОРА-ТОВА Е!
-ЧАЛГИТЕ НЕ РАЗБРАХА ЗА КВО ДРЪНКАМ И ЗА КВО ГО ДРЪНКАМ С ТИРЕТА?КОФТИ ЗА ТЯХ.
-НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗА ДРУГИЯ!
-ВСИЧКИ ДА СИ ТРОШАТ ГЛАВИТЕ И НИКОЙ ДА НЕ ТРОШИ СВОЯТА В ТАЯ НА СЪСЕДА!
-АКО ТИ ПУКА ЗА ДРУГИЯ,ЗНАЧИ СИ НАЙ-ЗАЯДЛИВИЯ КРЕТЕН НА ЗЕМЯТА!
-ВСИЧКИ СМЕ ЖАЛКИ ОВЦЕ ПОРАДИ ТОВА,ЧЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!
-ХИТЛЕРИСТИТЕ СА БИЛИ ОВЦЕ!
-В МОМЕНТА СЛУШАМ ЕРА-АМЕНО И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ САМОУБИВАМ!
-ДОРИ ДА СЛУШАХ ФЛОЙД-ПРОСТО ЩЯХ ДА СЛУШАМ!
-ВСИЧКИ ГОВОРИТЕ ЕДНО И СЪЩО?ООО,ДА !!!
-МОЛЯ ДА НЕ МИ СЕ РЕДАКТИРА МНЕНИЕТО,НЕ ВИКАМ,ОБЯСНИХ ПРИЧИНАТА ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ В НАЧАЛОТО НА ПРЕМЪДРИЯ МИ ПОСТ ЧРЕЗ КОЙТО ВИ ЕБАХ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ!
И ВЗЕМЕТЕ ТРАЙТЕ,ШЕ ВИ ЕБА.![]()
^Хахаха за какво се хабиш, те пак ще си продължат да дрънкат, нещо друго ли очакваш. :P Дотогава аза съм миришещ депресиран простак, който не разбира от истински гъзарии и чалга![]()
![]()
![]()
_donna_, а за тия, които просто слушаме музиката, която ни харесва независимо дали е чалга или метъл, без да я приемаме като религия, няма ли да споменеш нещо?![]()
Кефят ме секви дет не се водят "нормални"![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Не мога да кажа дали харесвам метали и пънкари като цяло... Те не са едно цяло, защото всички имат различен характер. Тези, които си падат по-грубовати, не ме кефят, а иначе нямам нищо против другите. Познавам няколко метала ии са страхотни хора, тъй че, дори и някои да казват, че са страшни..нямат собсвени наблюдения..![]()
Аз не пазбирам защо някои хора , както се напичат те самите "напълно нормални " мислят такиа гадни неща за метълите ??????
Всеки е свободен да слуша каквото си иска ???
А защо някои хора отблъскват метълите като че са нещо ... нещо ...
непоносимо ????
А за тва дали харесвам метъли и пънкъри
точно такива момчета ме кефят .
Зверски готини са![]()
Nqmam ni6to protiv rezli4nite vkusove no ne me kefqt. PLS nikoi da ne se obijda ne e li4no !![]()
Абе човек намали го тоя аватар, какво е това нещо, цяла страница заема![]()
ne,grozni sa mi hahahhaa
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Метълите ги свързвам с нечистоплътност и гнус![]()
Най-си падам по свлечените сладури, но не и целите в обици пънкарчета. Макар, че има и яки такива![]()
I just wanna live =]
свлечени сладури?Първоначално написано от [ConverseGirL
значи не си падаш по пънкари чисто и просто.
абе едно нещо много мъчи бе. абе. що не земете да се образовате малко, а?не боли
алелуя.
Много ясно,че харесваме метъли и пънкари.Особено метъли.
И е много глупаво тва,което повечето твърдят за метълите.Те нямат нищо общо с "нечистотии и гнус"/както се изразяват по-"умните" от тук/.Е*ати тъпите изказвания.Тъпи фръцли.Кви глупости говорите?!![]()
Аз пък мога да ви кажа,че повечето метъли са супер свестни и печени хора.Имам много приятелчета метъли и разсъжденията им са много по-зрели,отколкото на чалгарите.Просто защото музиката се отразява върху начина на мислене и начина на живот...Представите за света са различни...
Метълчетата ми кефят,за разлика от чалгарите...
![]()
![]()
Аз съм метълкаПреди ми казваха , че съм пънкарка
Ама ся стила ми просто
Иначе предимно метъл , рок и пънк слушам
![]()
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
Пънкарка или метълка слушаща Токио Хотел. Кажи ми метъл групите, които слушаш. Почти сигурен съм, че не слушаш истински/сериозен метъл.
80.95.22.55
84.43.153.36
^Еее, не така, убеден съм че слуша най-яките метъл групи. А това са кои други освен Корн, Слипнот, Линкин парк, Еванесънс...Все изявени метъл групи!![]()
Виж ся аз незнам много за метъла , защото слушам разлечни стилове музика!!!
AFI - една песен има дето е много яка (една съм и слушала де)
HIM - Страхотни са
The Rasmus - Страхотни са
Cardigans - My Favourite Game - Обожавам я тази песен
Мерилин Менсън слушам от скоро има хубави песни![]()
Стига ли
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
'Бем ти метъла,'бем ти чудото...Виж ся аз незнам много за метъла , защото слушам разлечни стилове музика!!!
AFI - една песен има дето е много яка (една съм и слушала де)
HIM - Страхотни са
The Rasmus - Страхотни са
Cardigans - My Favourite Game - Обожавам я тази песен
Мерилин Менсън слушам от скоро има хубави песни Laughing
Стига ли
токио хотел?Първоначално написано от Sweet_Kaulitz
![]()
алелуя.
Ся ТХ тва ми харесаха и слушам различни стилове метъл,пънк,рок,рап и поп!!!
И Evanscence ми харесват![]()