.
Затворена тема
Страница 24 от 90 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2240
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Kaulitz
    Ся ТХ тва ми харесаха и слушам различни стилове метъл,пънк,рок,рап и поп!!!
    И Evanscence ми харесват
    Още един бунтар на хоризонта!Сега да се обосновем: казваш, че си метълка,преди са ти казвали , че си пънкарка, но това не е вярно, просто се носиш като такава, пък слушаш поп,Токио Хотел и Евънесънс! Уау!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    Град
    Варна
    Я не обиждайте Евънесънс. Имаха хубави песни в старият си албум. Работата е там, че хората, които казват, че слушат метъл и ги слушат тях не са чували метъл...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Ся аз не съм много в тоя жанар , но от класа ми аз най - разбирам
    Слушам предимно HIM и The Rasmus и то от години пък за другите от скоро ся като слушам ТХ и Evanscence от време на време не значи толкова много
    Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!

98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!

кои са тия другите?

ХИМ и Дъ Размус не са метъл, а последните са потенциални педали... виж ХИМ са яки, много при това.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ама вие още ли си губите времето да спорите кой какъв е?Друга работа нямате ли си?

brain_stew..ти ли си големия бунтар с този аватар на Bullet for my valentine?!..Какво изобщо обиждаш една супер шитава и комерсиална "банда" като Токио Хотел,като ти самия/самата си привържаник на такава..?
    Bullet for my valentine са супер модерни сред 14 годишните самоубийци,да му се не види!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Хахаххахаха Расмус са най-якия блек/дет/траш метъл, тоя вокалиста е ебаси изрода, страх ме е да го слушам на тъмно :P Айде моля ти се не се изказвай, че си метълка/пънкарка при тези групи. Аз примерно съм метъл, но не съм пънкар, просто защото не съм слушал достатъчно от този вид музика. Ти правиш същото, само че смееш да твърдиш, че си метълка и пънкарка. По-скоро си поп-(рок) слушаща

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Ама вие още ли си губите времето да спорите кой какъв е?Друга работа нямате ли си?
    Надявам се, че като чуе критиките ще се запита какво озжиба слушат и аз ще и дам линкове и туко виж и харесало.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

brain_stew..ти ли си големия бунтар с този аватар на Bullet for my valentine?!..Какво изобщо обиждаш една супер шитава и комерсиална "банда" като Токио Хотел,като ти самия/самата си привържаник на такава..?
    Bullet for my valentine са супер модерни сред 14 годишните самоубийци,да му се не види!
    Хахахаха!Стига беее!Знаеш ли ме ти, аз каква бунтарка съм!Бунтувам се срещу всичко, което е срещу мен!И ше слушам Булет и ше си режа вените! (и сега е момента да изцепя нещо от сорта "Рок ен рол форевър!" )!

оффтопик:бтв аз Булет вече не слушам толкова много.Сега нещо съм на вълна Los Fastidios, Judаs Priest и Нова Генерация!

Guest
    Я не се излагайте, а почвайте да слушате истинско хеви. С гейтаци в кожи дето размахват мечове, обаче въртят сола де ще засрамят 95% от китаристите.

Мега фен Аватара на quench
    Вжидам,момчета и момичета,че имате много енергия за изкарване. Ама недейте така едни-други. Щото тоя спор кой как разбира метЪла не е органически за нашите среди. Иситината е,че той е създаден от злите нацисти,които искат да разединят community-то и да го направят слабо,за да могат по-лесно да завладеят света. Това не е ебавка,ей! Навремето след втората световна война, след като демократичните режими не могат да се справят с иконимическата поствоенна криза,в цяла Европа плъзват нацистки организации. Тъй като явлението става плащещо масово,рок,метъл и пънк групите от цял свят (заедно с някои кубински и американски джазмени) създават една инициатива,движение против нацизма. Много малко групи (най-радикалните) не се присъединяват,някои от тях застават на страната на нацистите. Оттогава (който е чувал за това де) има някаква форма ,доколкото се е запазила (по мое време още се помнеше),на непоносимост между скин хедс и метъли/рокаджии. Тогава нациските лидери плащат на някои от рокаджиите,участващи в анти-наци организацияа да загърбят каузата си. Между тях са Дейвид Бауи и Пол МакКартни (we will always remember them!). Та тея копелета пораждат културния спор за това,че някои стилове са по-истински метЪл и рок от други. Да си знаете,че не трябва да се карате,а да се обединявате - сами виждате пред каква опастност е изправена България в момента,балотажът предстои. Нацистие пак са тук и не искам по улиците да маршируват скинари,които да си правят каквото си искат. Помислете върху това в каква държава искате да живеете.
    Да обобщим - всички хора,както и всички форми на творчество са равни!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Blqk.....MRAZQ METALI.Te sa ujasni,grozni s mazni kosi,koito nosqt kobinki ,obli4at se v 4erno i smardqt ot kilometri... (pone poznavam nqkolko takiva) NEznam si4ki dali sa takiva ama se pak....

Супер фен Аватара на _donna_
    Айде сега се надпреварвайте кой повече
    разбира от метъл и от рок.Тъпите повтарят до безкрай,
    че техните групички са най-добри,а умните повтарят до безкрай
    под различна форма,че всъщност групите на глупавите са лигави!
    Аз пък си мислех,че музиката е,за да се слуша.
    Мислех си,че когато обичаш една музика не се занимаваш
    да обясняваш на банда идиотизирани цикльори колко е прекрасна ..

аЕ са си определете една среща на НДК
    и викнете скинарите и се понабийте ..пхаХАха..

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Sazi
    Blqk.....MRAZQ METALI.Te sa ujasni,grozni s mazni kosi,koito nosqt kobinki ,obli4at se v 4erno i smardqt ot kilometri... (pone poznavam nqkolko takiva) NEznam si4ki dali sa takiva ama se pak....
    Вече се убедих от приказките тука, че метълите са кретени, че смърдят и не се къпят и т.н.!Но искам да питам-кво ви пречи, че се обличат в черно и носят кубинки?

Дона,подкрепям те и изключение на последното казано - не подтиквай хората към насилие!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Вжидам,момчета и момичета,че имате много енергия за изкарване. Ама недейте така едни-други. Щото тоя спор кой как разбира метЪла не е органически за нашите среди. Иситината е,че той е създаден от злите нацисти,които искат да разединят community-то и да го направят слабо,за да могат по-лесно да завладеят света. Това не е ебавка,ей! Навремето след втората световна война, след като демократичните режими не могат да се справят с иконимическата поствоенна криза,в цяла Европа плъзват нацистки организации. Тъй като явлението става плащещо масово,рок,метъл и пънк групите от цял свят (заедно с някои кубински и американски джазмени) създават една инициатива,движение против нацизма. Много малко групи (най-радикалните) не се присъединяват,някои от тях застават на страната на нацистите. Оттогава (който е чувал за това де) има някаква форма ,доколкото се е запазила (по мое време още се помнеше),на непоносимост между скин хедс и метъли/рокаджии. Тогава нациските лидери плащат на някои от рокаджиите,участващи в анти-наци организацияа да загърбят каузата си. Между тях са Дейвид Бауи и Пол МакКартни (we will always remember them!). Та тея копелета пораждат културния спор за това,че някои стилове са по-истински метЪл и рок от други. Да си знаете,че не трябва да се карате,а да се обединявате - сами виждате пред каква опастност е изправена България в момента,балотажът предстои. Нацистие пак са тук и не искам по улиците да маршируват скинари,които да си правят каквото си искат. Помислете върху това в каква държава искате да живеете.
    Да обобщим - всички хора,както и всички форми на творчество са равни!
    А чалгата пък е създадена от масоните и рицарите на малтийския орден с цел завладяването на световното богатство.
    2т. системно

Не глупако! Това е така наистина! Но ти нито ще тръгнеш да проверяваш (все пак тийнейджърите знаят всичко),нито би отстъпил от позицията си. Без коментар.

Супер фен
    Къде да проверя? В тайната квартира на Хер Флик от Гестапо?
    2т. системно

Потърси в нета нещо за "Рок против омразата" или нещо такова беше,не може да го няма.

Град
    Страната в която човек диша най-свободно...
    ох тия не ме кефят.аз слушам чалгаа
    На крак, о парии презрени,
    на крак, о роби на труда!
    Подтиснати и унизени,
    ставайте срещу врага!

Democracy is dead...

Фен
    Град
    София - селското царство
    Sorry ama trea da kaja svoeto mnenie .... Taka ne iskam da obijdam nikogo ama me draznat te sa novata 4alga spored mene ! Hora ogledaite se - te sa navsqkude Ne gi haresvam vapreki 4e imam fr koito sa metali (Drazne6to mi e )

PS : Ni6to li4no

ДОЛУ ЧАЛГАТА И ПОП - ФОЛКА
    Този жанар е най - тъпия възможно съществувал в галактиката!!!!
    То това не е и музика , а е тъпизъм!!!!
    Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!

98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!

Фен
    Град
    София - селското царство
    S kva cel obra6ta6 temata pitat te ne6to a ti kazva6 nne6to drugo Tctctctc

Аз затва от месец някъде ви рекламирам един фюжън - Kultur Shock. Тва е ултимативното за феновете на чалгата,на метъла и на маситката! Изтеглете от torrents.linkos.bg (3 албума са),чуйте и решете не съм ли прав? Така,ако сте чалгари,а ви дойдат метъл на гости - пускате Култур Шок. И обратното. Простое е култива ъндърграунд група.

ПП: Ако Култур Шок ми плащаха за реклама,щех да съм милионер!

И аз се кефя на пънкари!Големи са сладури!А колкото до метали зависи!Имам много приятели метали и са много печени!Така ,че...!Е да не харесвам тия дето се носят не мити,не бръснати,...
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    TH 6tot sa cveti

i vse pak oburna temata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си