- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Хахахаа!Просто кажи, че те дразня и ше спра!Първоначално написано от The_White_Witch
![]()
Наистина забелязах, че са се навъдили много метълчета напоследък.Абе без значение, кефят ме метълите ()!И пънкарите ме кефят, и скиновете ме кефят!
The_White_Witch и ти ме кефиш, ама си чалгар!Значи по принцип всичко опира до характера на човека!Аз ти се ядосвам, че слушаш Пусикет долс само щото според мене са тъпи!(нищо лично към феновете!)Но знам че си готин характер и не съм те отрязала, смао щото си чалгарче некво!Много ме е яд, като кажат, че метълите не ги кефят, само заради външния вид!Опознайте първо въпросния индивит, тогава говорете!Глупаво е да казвате "Ми не ги харесвам, щото с еобличат в черно и носят кубинки!"
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
пхахахаха!мдам...не ме кефят напоследък!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
вземете си стая...![]()
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
внимавай!да не си имаш работа с мене после!![]()
чакай събота да дойде!и айде верно да послушаме госта, че да не дойде после и ядосания мачок!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Първоначално написано от brain_stew
ne6to ne razbrah za kakvo stava duma
\/
brain_stew kak si ? ne mi se sardi nqma da pi6a tva za koeto me pomoli da ne pi6a makar 4e edvam se sdarjam![]()
И аз едвам се сдържам да те намера и да те ступам от бой.Омръзна ми,колкото и дружелюбен да се опитваш да бъдеш към тъпите те си остават такива.....
Какви аргументи имате само.....
Носят черно,носят кубинки йеаааааа,а защо не кажете нещо за музиката? Защото ви липсва интелект затова...
Това,че метъла било новата чалга ме уби.Метълите изобщо не са насякъде.Пак казвам,ако беше достатъчно интелигентна щеше да правиш разлика между позьор и метъл.А какво ще кажеш за феновете на пушикет?Те не са фенове де,но все пак.Всички рацлигавени момиченца на твоите години ги слушат
.Розовки дрешки,кецки бляк
![]()
ъм...тва към мен ли беше?Щото ако е към мен щи кажа, че май съм достатъчно интилегнтна да кажа, че много паплач се е навъдила напоследък!Днеска в Борисовата бая метълчета видех.Ама сега, то трябва да опознаеш някой за да разбереш дали е позьор или не!Първоначално написано от maldini
OOOO brain_stew mai ta zatapiha , a ?\
/ =D> nai - nakraq nqkoi da go napravi
Не не беше към теб,но както и да е ти изобщо не казваш нищо в момента.Първоначално написано от brain_stew
![]()
хахах!ми то верно нямаше з акакво да се хвана!Майната му!Да видим The_White_Witch кат е толкова умен, кви ше ги наприказва!АРе спирам с флууда да не ме санкционира мачока!Първоначално написано от maldini
Аз пък не мога да разбера по какво определяте кога някой е метал или пънкарТъпа ли съм ква съм... Метал - човек който слуша метал? Така ми звучи най-логично, но пък познавам хора, които слушат метал и хич не им личи по външния вид... и някак си стигам до някъв такъв извод, че под метали, повечето от вас разбират "хора, които се обличат в черно и се гримирват достичка..." ? Ами тва е супер тъпо, щот има много страшно много позьори, които хич не са метали... Оф малко се отплеснах, дано някой ме е разбрал.. Та аз не определям това дали харесвам някой по това какво слуша...
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Метъл-човек,който слуша метъл. То не е трудно да се сетиш.
И какво аз трябва да имам 60 тениски на няква метъл група за да съм метъл ли?Ми не аз слушам музиката за удоволствие,а точно метъла ме вдъхновява.Не ми трябва суитчери и простотий на групи,а просто да си слушам музиката за кеф.
Първоначално написано от maldini
Мда бе и аз така си мислих, обаче все повече се учудвам напоследак и викам да си питам, да не стана за смях![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Първоначално написано от maldini
!!! EVALA !!! =D> =D> =D>
не ги "обичам" нито пък ги "мразя".смисъл кефя се като видя такъв и са ми симпатични ама и не подивявам от радостнямам мнение по въпроса
![]()
ami to az mai se broq kum punkarites 1ni tupaci napraihme grupa i sa samo drun4ime i draznime starcite axaxxa
ta po temata... mi da i punkarite i metalite sa qki no men po me kefqt punkarite :P
Аз разбирам това определение "метъл" така:
- Човек , който слуша такава музика!!!!
Като си "метъл" спорет мен не е толкова важно дали си в черно облечен , черен лак и черен грим!!!
Важно е какво е този стил музика за теб!!!
П.П - и съм само на 13 (който ги навършвам на 25.10.2006)![]()
![]()
![]()
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
^Личи си ти, бате, споко ще пораснеш още малко и ще откриеш друга по-добра музика. И аз на 12-13 бях заблудено лапе :P
Хе ся живея със сестра на 18 год. и мога да си създам правилно мнение![]()
Не съм заблудено лапе![]()
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
По тая логика и сестра ми не трябва да е много заблудена, трябва да слуша пънк, Ска, реге и т.н. и да е супер печена?!Ама тя си врътка гъзеца и като чуе някоя от онея кифли на Планета ТВ изпада във възторг (все пак е на 8!)!Но тва, че сестра ти е на 18 не значи нищо-може и тя да е заблудена (нищо лично към сестра ти, не искам никого да обиждам!)!Каква музика слуша тя?Защото не всички 18 годишни слушат пънк, метъл и т.н.Първоначално написано от Sweet_Kaulitz
Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музикаПървоначално написано от brain_stew
Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка)
Кефи се на HIM & The Rasmus много
Слуша всичко
Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк
На тази тема предимно спори
И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанрове
![]()
П.П стига с тая моя сестранаправих флууд
Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музика Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка) Кефи се на HIM & The Rasmus много Слуша всичко Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк На тази тема предимно спори И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанровеХахаха браво, я кажи какви различни жанрове слушаш? ХИМ и Дъ расмус не са от най-метъл групите
![]()