- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
хъхъх!ХИМ са лов метъл!Като ги чуя и...политам в облаците!Първоначално написано от scion_of_Storm
![]()
Sweet_Kaulitz, ок сестра ти слуша много и различни стилове.И го доказа, казвайки ни , че слуша "всичко, без класика и опера-и горе-долу поп-фолк"!И какво тогава искаше да докажеш със поста си, като каза, че определено не си заблудено лапе?Че сестра ти е по-зле от теб, щото слуша почти всичко?
И аз се заинтересовах от другите жанрове които слушаш!
бтв, да питам, кво значи, че слушаш "горе-долу" нещо?Или го слушаш или не!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Абе мноо ми е интересно, кво ли ше стане с вас изявените метъли като един ден (недай си боже) почнете да си търсите работа? Мислите ли че аз в мойта фирма бих назначил ходеща космата торба с бира?
2т. системно
Бате часовника ми само струва колкото карабинерите на сички скинове в българия.После - ти фирма имаш ли?
2т. системно
Твойта фирма коя? Първо бх турски левент са пък съм показен? Като ме обиждат на тема стил ставам лош.
![]()
2т. системно
UJC?
2т. системно
По ме интересува колко му е капитала и колко хора работят в нея - под работят разбирам получават заплати и месечни осигурителни вноски.
2т. системно
Те фирмите отдавна си правят реклама с подобни данни. Дига им се престижа некакси, не като тия фирми фантоми - типичн пример UJC дето ми звучи като некъв нов тип синтетика.
2т. системно
И с PR шефчето да ти намери един костюм на морков и пакет брошурки да раздаваш.
2т. системно
Ма нали знаеш че репичката и трябва да ухае на такава - затва ще се наложи да похапнеш малко прясна репа за да може храносмилателната ти система да я превърне в благоуханен аромат, без съмнение привличащ множесто клиенти.
2т. системно
естествено, че повече те интересува колко капитал е вложен в UJC, то тоя капитал ти е май единственото в живота.
без него щеше да си гола вода. то не че с него не си..
алелуя.
Я си кажи фирмичката да видим с г-н Топалов от данъчното дали не мможем да ти пуснем една проверка? А със СР всичко ли ти е наред?
Не се бой,ние метълите-юристи и метълите-данъчни нищо не можем да ти сторим,защото ти си по-велик от нас...
Айде,чакам данни на фирмата и на собствениците,ама тука във форума,не на ЛС! Айде мойто момче.
Тва за газаря Амаьо
А не часовникът на шефа,нали?![]()
Май разбрах кво е тва - United Junkees and Crackheads![]()
![]()
2т. системно
Животът е наркотик от който вксички сме зависими, и прекалиш ли с него си отиваш от него.
2т. системно
нещо спря да пишеш в оная тема...
2т. системно
Аз па мисля че ти си показен. Щото по твои думи сички били еднакви и незнам ков, та значи аз се сливам в обстановката, а ти имам чувството че единствения ти кяр е да предизвикваш възмущение сиреч че си некъв бунтар или сякви такива недорасли идеи.![]()
2т. системно
Да де ама само ти си ги харесваш. И си показен ама в негативен аспект. Затва хората се дразнят от метъли и пънкари, защото същите си вярват прекалено много че са незнам си кви, анархисти и тн ама всъщност хората ги боли кура.
2т. системно
Е много ти е геройска постъпката сигурно младите хитлерюгенд в вашата фракция се гордеят с техния вожд. Интеесно ми е някой двама трима фуражки ако дойдат и ти кажат да изчезваш дали ше им се отвориш на въпреки както на бабичките с торбите. И аз преди като се возех по трамваи се правих на хулиган с седящите места, само дето тогава съм бил на 17 и пак никой не смееше да ми каже нищо, така че с сдухването на хората не завси от тоа дали носиш кубинки.
2т. системно
Кво да видя? Виждал съм те на снимки, не си от страшните.![]()
2т. системно
Не знам,ама мисля,че на тема часовници те бие... Хехехе...
Амаьо,скрий се някъде,пич,моля те! Знаем,че си от хората,дето са най! Прояви се вече,вземи млъкни там.
То и аз не съм страшен. И двамата сме си чавета в сравнение с истинските опасни хора.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
Аз слушам рок , поп , рап , хип-хоп,техно,транс ,пънк и метълПървоначално написано от scion_of_Storm
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
Ми нищо не искам да кажа с товаПървоначално написано от brain_stew
Просто казвам , че не ми харесва да слуша поп-фолк
и Сестра ми е много по - добре от теб с главата
тя е велика
не е фен на поп-фолка и слуша различни жанрове
С това искам да кажа , че е съвсем наред
Просто слуша от време на време поп-фолк
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
Аз лесно бих те разбрал. Тва което не разбирам е как си вявраваш?![]()
2т. системно