.
Затворена тема
Страница 26 от 90 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2240
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музика Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка) Кефи се на HIM & The Rasmus много Слуша всичко Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк На тази тема предимно спори И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанрове
    Хахаха браво, я кажи какви различни жанрове слушаш? ХИМ и Дъ расмус не са от най-метъл групите
    хъхъх!ХИМ са лов метъл!Като ги чуя и...политам в облаците!

Sweet_Kaulitz, ок сестра ти слуша много и различни стилове.И го доказа, казвайки ни , че слуша "всичко, без класика и опера-и горе-долу поп-фолк"!И какво тогава искаше да докажеш със поста си, като каза, че определено не си заблудено лапе?Че сестра ти е по-зле от теб, щото слуша почти всичко?
    И аз се заинтересовах от другите жанрове които слушаш!
    бтв, да питам, кво значи, че слушаш "горе-долу" нещо?Или го слушаш или не!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Абе мноо ми е интересно, кво ли ше стане с вас изявените метъли като един ден (недай си боже) почнете да си търсите работа ? Мислите ли че аз в мойта фирма бих назначил ходеща космата торба с бира?
    2т. системно

Супер фен
    Бате часовника ми само струва колкото карабинерите на сички скинове в българия. После - ти фирма имаш ли?
    2т. системно

Супер фен
    Твойта фирма коя ? Първо бх турски левент са пък съм показен? Като ме обиждат на тема стил ставам лош.
    2т. системно

Супер фен
    UJC ?
    2т. системно

Супер фен
    По ме интересува колко му е капитала и колко хора работят в нея - под работят разбирам получават заплати и месечни осигурителни вноски .
    2т. системно

Супер фен
    Те фирмите отдавна си правят реклама с подобни данни. Дига им се престижа некакси, не като тия фирми фантоми - типичн пример UJC дето ми звучи като некъв нов тип синтетика.
    2т. системно

Супер фен
    И с PR шефчето да ти намери един костюм на морков и пакет брошурки да раздаваш .
    2т. системно

Супер фен
    Ма нали знаеш че репичката и трябва да ухае на такава - затва ще се наложи да похапнеш малко прясна репа за да може храносмилателната ти система да я превърне в благоуханен аромат, без съмнение привличащ множесто клиенти.
    2т. системно

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    естествено, че повече те интересува колко капитал е вложен в UJC, то тоя капитал ти е май единственото в живота.
    без него щеше да си гола вода. то не че с него не си..
    алелуя.

Мега фен Аватара на quench
    Я си кажи фирмичката да видим с г-н Топалов от данъчното дали не мможем да ти пуснем една проверка? А със СР всичко ли ти е наред?
    Не се бой,ние метълите-юристи и метълите-данъчни нищо не можем да ти сторим,защото ти си по-велик от нас...
    Айде,чакам данни на фирмата и на собствениците,ама тука във форума,не на ЛС! Айде мойто момче.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Тва за газаря Амаьо

А не часовникът на шефа,нали?

Супер фен
    Май разбрах кво е тва - United Junkees and Crackheads
    2т. системно

Супер фен
    Животът е наркотик от който вксички сме зависими, и прекалиш ли с него си отиваш от него.
    2т. системно

Супер фен
    нещо спря да пишеш в оная тема...
    2т. системно

Супер фен
    Аз па мисля че ти си показен. Щото по твои думи сички били еднакви и незнам ков, та значи аз се сливам в обстановката, а ти имам чувството че единствения ти кяр е да предизвикваш възмущение сиреч че си некъв бунтар или сякви такива недорасли идеи.
    2т. системно

Супер фен
    Да де ама само ти си ги харесваш. И си показен ама в негативен аспект. Затва хората се дразнят от метъли и пънкари, защото същите си вярват прекалено много че са незнам си кви, анархисти и тн ама всъщност хората ги боли кура.
    2т. системно

Супер фен
    Е много ти е геройска постъпката сигурно младите хитлерюгенд в вашата фракция се гордеят с техния вожд. Интеесно ми е някой двама трима фуражки ако дойдат и ти кажат да изчезваш дали ше им се отвориш на въпреки както на бабичките с торбите. И аз преди като се возех по трамваи се правих на хулиган с седящите места, само дето тогава съм бил на 17 и пак никой не смееше да ми каже нищо, така че с сдухването на хората не завси от тоа дали носиш кубинки.
    2т. системно

Супер фен
    Кво да видя? Виждал съм те на снимки, не си от страшните.
    2т. системно

Не знам,ама мисля,че на тема часовници те бие... Хехехе...
    Амаьо,скрий се някъде,пич,моля те! Знаем,че си от хората,дето са най! Прояви се вече,вземи млъкни там.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не съм...

какво разбираш под страшен?? И нещо не мога да разбера- пак ли ще си мерим пишките???
    То и аз не съм страшен. И двамата сме си чавета в сравнение с истинските опасни хора.
    2т. системно

Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музика Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка) Кефи се на HIM & The Rasmus много Слуша всичко Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк На тази тема предимно спори И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанрове
    Хахаха браво, я кажи какви различни жанрове слушаш? ХИМ и Дъ расмус не са от най-метъл групите
    Аз слушам рок , поп , рап , хип-хоп,техно,транс ,пънк и метъл
    Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!

98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    хъхъх!ХИМ са лов метъл!Като ги чуя и...политам в облаците!

Sweet_Kaulitz, ок сестра ти слуша много и различни стилове.И го доказа, казвайки ни , че слуша "всичко, без класика и опера-и горе-долу поп-фолк"!И какво тогава искаше да докажеш със поста си, като каза, че определено не си заблудено лапе?Че сестра ти е по-зле от теб, щото слуша почти всичко?
    И аз се заинтересовах от другите жанрове които слушаш!
    бтв, да питам, кво значи, че слушаш "горе-долу" нещо?Или го слушаш или не!
    Ми нищо не искам да кажа с това Просто казвам , че не ми харесва да слуша поп-фолк и Сестра ми е много по - добре от теб с главата тя е велика не е фен на поп-фолка и слуша различни жанрове С това искам да кажа , че е съвсем наред Просто слуша от време на време поп-фолк
    Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!

98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!

Супер фен
    Аз лесно бих те разбрал. Тва което не разбирам е как си вявраваш?
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си