.
Затворена тема
Страница 27 от 90 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2240
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    ами метали не харесвам, страх ме е от тях, а пънкарите ме радват.. симпатяги са пък и повечето са много забавни и много смях става с тях
    Горе долу и при мен е така!

Супер фен
    2т. системно

Супер фен
    Махнах му батерийката, да не се хАби нощем.
    2т. системно

Супер фен
    Е такова искам
    2т. системно

Ми аз не харесвам хората да се разделят по този начин как се обличат или каква музика слушат,но всеки има мнение все пак.Метълите и пънкарите мене яко ме кефят.От метълите може някой да изпитва страх като се разминат на улицата,но няма да те е страх ако си един от тях!!!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    те тия дето ги разправят тия работи са ултра брутал трутата дето всичко разбират.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

И кво като са метъли или пънкари ?! Верно муэикалните предпочитания донякъде иэграждат човека,ама има свестни метъли и пънкари както има свестни чалгари и рапъри например.Ако под страшни метъли имате предвит готите - верно страшни са (някой) , обаче метълите и пънкарите са супер весели хора , коит умеят да се эабавляват .Аэ си ги харесвам (пък нали се водя и метълче )

Голям фен
    men pyk me e strah ot edna chalgarka v uchilishte-topiranata i pricheska me plashi sutrin..a liceto i ne se vijda izpod ( )3-te prysta fon dio ten..

~Munika
    Guest
    ми аз си падам по метъли и панкари предпочитем ги пред нагласените и напудрени чалгари

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Нормални хорица като вси4ки нас!Аз всъщност познавам такива,или ако трябва да бъда по-то4на,поне се правят на такива!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    men pyk me e strah ot edna chalgarka v uchilishte-topiranata i pricheska me plashi sutrin..a liceto i ne se vijda izpod ( )3-te prysta fon dio ten..

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Заеби тия метъли.. на тях нема кво да им се плашиш, а според мене нема и кво да им харесваш.
    Аз поне на пънкове, корове също не им се плаша щото 2-3 са манекени а другите са супер свестни хора щото имат някви разбирания на които държат и в повечето случаи можеш да си лафиш с тях :>
    Виж нази-тата не ги разбирам заради първия рефлекс да ти скочат като не си като тях.. Просто в БГ (почти) няма скинхедс които да не са нази въпреки че нацизма и скинхед движението нямат НИЩО ОБЩО.. И за тва бих казал че не ги харесвам особено :> Иначе попринцип скинхедс владеят.. ама представите за тия хора прекалено са се изкривили вече..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Guest
    tva razdelenie na 4algari na metali pankari i rapari spored men e mn tapo, nqmam problemi nito s metalite nito s pankarite( e uj nali malko metal si padam) mn svestni hora sa. pak i horata ot obkrajenieto mi sa taka nare4enite 4algari vs sme hora i priqtelstvoto ne biva da se opredelq ot tova kakva muzika slu6a6 ili kakav e stila na obli4ane. a tezi koito si mislqt 4e metalite ne se kapqt miri6at i ne se podarjat sa v golqma zabluda

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Заеби тия метъли.. на тях нема кво да им се плашиш, а според мене нема и кво да им харесваш.
    Аз поне на пънкове, корове също не им се плаша щото 2-3 са манекени а другите са супер свестни хора щото имат някви разбирания на които държат и в повечето случаи можеш да си лафиш с тях :>
    Виж нази-тата не ги разбирам заради първия рефлекс да ти скочат като не си като тях.. Просто в БГ (почти) няма скинхедс които да не са нази въпреки че нацизма и скинхед движението нямат НИЩО ОБЩО.. И за тва бих казал че не ги харесвам особено :> Иначе попринцип скинхедс владеят.. ама представите за тия хора прекалено са се изкривили вече..
    не думай.
    алелуя.

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tva razdelenie na 4algari na metali pankari i rapari spored men e mn tapo, nqmam problemi nito s metalite nito s pankarite( e uj nali malko metal si padam) mn svestni hora sa. pak i horata ot obkrajenieto mi sa taka nare4enite 4algari vs sme hora i priqtelstvoto ne biva da se opredelq ot tova kakva muzika slu6a6 ili kakav e stila na obli4ane. a tezi koito si mislqt 4e metalite ne se kapqt miri6at i ne se podarjat sa v golqma zabluda
    Изобщо не е въпроса в музиката която слушаш или как се обличаш. Това са само следствия от начина ти на мислене.Защото да си пънк, скин, кор е много повече от това..
    Музиката е само една частица от цялата култура. Точно за това и аз не мога да се мъкна с чалгари, или метъли и некви такива.. Просто интересите и разбиранията ни са тотално различни. Много по-добре бих се разбирал с някой пънк или скин(дори нацист стига да не говорим за политика :>) отколкото с тия ;>
    А за да не питаш що не мога да говоря с чалгари ще ти отговоря от сега.. Не разбирам от коли, не ме интересуват новите модели телефони.. Това анулира 90% от темите на разговор на чалгатрополиса демек някакси не се връзвам :>

Град
    SFC HC
    Леле са четох от предните мнения по темата и напрао ми иде да си метна мишката някъде от толкова ограничени хора.. Както метъла така и пънка са субкултурни ОБЩЕСТВА. Демек не можеш да говориш за едно общество и да кажеш "не се къпят" или "супер тъпо се обличат" човече тва са толкова много хора че просто е яко глупаво да ги фанеш сичките и да ги сложиш под един общ знаменател, и под него да пише толкова елементарни и необобщаващи глупости.
    Изобщо всичко което казахте е свързано с външен вид - дрехи, коса, обувки и други глупости. Яко ама яко плоско мислите.
    А и като цяло темата е яко тъпа.. Се едно да питаш "Харесвате ли канадците?" По дяволите канадците са толкова много и толкова различни че ситуацията си е направо същата като сега.. Просто важното е да пишеш да псвуваш и да се правиш на по-пич от другите.. Другото не е важно.. Ай

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    нито метъли ми харесват, нито пънкари!!!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    земи го разкарай тоя аватар и то по бързо.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    земи го разкарай тоя аватар и то по бързо.
    Тфа е уолпейпър

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    Варна
    При такива случаи директно давам adblock. Всъщност аз давам adblock и на снимки, които са с нормални размери, но ме дразнят.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Град
    SFC HC
    Експлойтед знам че няма смисъл ама така и така няма кво да правя, поне да кажа нещо по въпроса, дето да накара поне някой да се замисли че не всичко е начин на обличане и мода :>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain

Изобщо не е въпроса в музиката която слушаш или как се обличаш. Това са само следствия от начина ти на мислене.Защото да си пънк, скин, кор е много повече от това..
    Музиката е само една частица от цялата култура. Точно за това и аз не мога да се мъкна с чалгари, или метъли и некви такива.. Просто интересите и разбиранията ни са тотално различни. Много по-добре бих се разбирал с някой пънк или скин(дори нацист стига да не говорим за политика :>) отколкото с тия ;>
    А за да не питаш що не мога да говоря с чалгари ще ти отговоря от сега.. Не разбирам от коли, не ме интересуват новите модели телефони.. Това анулира 90% от темите на разговор на чалгатрополиса демек някакси не се връзвам :>
    Ето на, за ей такива говоря, като имам предвид "фанатизиран идиот, който е приел музиката, която слуша прекалено НАВЪТРЕ"
    Не вижда по-далече от носа си.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Boots'n'Braces, Short hair.
    A lot of pride, Born to win.
    Ben Sherman, Levi's jeans.
    Dressed smart, Never give in.
    Drinking beer, Have a fight.
    It's a part, Of the night.
    A way of life, Unity.
    Fly the flag, For your country.

This song's for you
    This song's for the Skinheads
    This song's for you
    Skinhead, Skinhead
    ей сега ще си я пуснем и тук
    алелуя.

Град
    SFC HC
    Гостко, аз колко пъти да повторя че изобщо не става въпрос за музика а за разбирания. Ако беше малко по-наясно даже щеше доста да се замислиш преди да напишеш думата музика когато става въпрос за пънк. Поне едно време идеята е била че трябва да звучи колкото се може по-гадно за да се покаже че това което се казва е много по-важно от начина по който звучи. Една песничка на Крес започва така:
    "If it's done as entertainment, take it as entertainment.."
    Сега чаткаш ли или пак ше ми се наложи да пиша едно и също? :>

еxploited бтв в първия момент като те видях на снимка във форума и ника ти(експлойтед тийнс, тва беше няква група дето май нямаше общо с the exploited ама не помна :>) си помислих че си RASH или поне SHARP :> Ама то такива из бг май няма :> Важното е че поне по досегашни впечатления си от по-свестните скин хедс тука :> Айде стига оффтопик. Четете само горната част :>

сички сме нацюги факт е .
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си