- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
2т. системно
Махнах му батерийката, да не се хАби нощем.
2т. системно
![]()
Е такова искам
![]()
2т. системно
Ми аз не харесвам хората да се разделят по този начин как се обличат или каква музика слушат,но всеки има мнение все пак.Метълите и пънкарите мене яко ме кефят.От метълите може някой да изпитва страх като се разминат на улицата,но няма да те е страх ако си един от тях!!!
те тия дето ги разправят тия работи са ултра брутал трутата дето всичко разбират.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
И кво като са метъли или пънкари?! Верно муэикалните предпочитания донякъде иэграждат човека,ама има свестни метъли и пънкари както има свестни чалгари и рапъри например.Ако под страшни метъли имате предвит готите - верно страшни са (някой) , обаче метълите и пънкарите са супер весели хора , коит умеят да се эабавляват
.Аэ си ги харесвам (пък нали се водя и метълче
)
men pyk me e strah ot edna chalgarka v uchilishte-topiranata i pricheska me plashi sutrin..a liceto i ne se vijda izpod ()3-te prysta fon dio ten..
![]()
![]()
![]()
ми аз си падам по метъли и панкари предпочитем ги пред нагласените и напудрени чалгари![]()
Първоначално написано от FlowerinesS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заеби тия метъли.. на тях нема кво да им се плашиш, а според мене нема и кво да им харесваш.
Аз поне на пънкове, корове също не им се плаша щото 2-3 са манекени а другите са супер свестни хора щото имат някви разбирания на които държат и в повечето случаи можеш да си лафиш с тях :>
Виж нази-тата не ги разбирам заради първия рефлекс да ти скочат като не си като тях.. Просто в БГ (почти) няма скинхедс които да не са нази въпреки че нацизма и скинхед движението нямат НИЩО ОБЩО.. И за тва бих казал че не ги харесвам особено :> Иначе попринцип скинхедс владеят.. ама представите за тия хора прекалено са се изкривили вече..
tva razdelenie na 4algari na metali pankari i rapari spored men e mn tapo, nqmam problemi nito s metalite nito s pankarite( e uj nali malko metal si padam) mn svestni hora sa. pak i horata ot obkrajenieto mi sa taka nare4enite 4algari vs sme hora i priqtelstvoto ne biva da se opredelq ot tova kakva muzika slu6a6 ili kakav e stila na obli4ane. a tezi koito si mislqt 4e metalite ne se kapqt miri6at i ne se podarjat sa v golqma zabluda![]()
не думай.Първоначално написано от BornFromPain
алелуя.
Изобщо не е въпроса в музиката която слушаш или как се обличаш. Това са само следствия от начина ти на мислене.Защото да си пънк, скин, кор е много повече от това..Първоначално написано от Анонимко
Музиката е само една частица от цялата култура. Точно за това и аз не мога да се мъкна с чалгари, или метъли и некви такива.. Просто интересите и разбиранията ни са тотално различни. Много по-добре бих се разбирал с някой пънк или скин(дори нацист стига да не говорим за политика :>) отколкото с тия ;>
А за да не питаш що не мога да говоря с чалгари ще ти отговоря от сега.. Не разбирам от коли, не ме интересуват новите модели телефони.. Това анулира 90% от темите на разговор на чалгатрополиса демек някакси не се връзвам :>
Леле са четох от предните мнения по темата и напрао ми иде да си метна мишката някъде от толкова ограничени хора.. Както метъла така и пънка са субкултурни ОБЩЕСТВА. Демек не можеш да говориш за едно общество и да кажеш "не се къпят" или "супер тъпо се обличат" човече тва са толкова много хора че просто е яко глупаво да ги фанеш сичките и да ги сложиш под един общ знаменател, и под него да пише толкова елементарни и необобщаващи глупости.
Изобщо всичко което казахте е свързано с външен вид - дрехи, коса, обувки и други глупости. Яко ама яко плоско мислите.
А и като цяло темата е яко тъпа.. Се едно да питаш "Харесвате ли канадците?" По дяволите канадците са толкова много и толкова различни че ситуацията си е направо същата като сега.. Просто важното е да пишеш да псвуваш и да се правиш на по-пич от другите.. Другото не е важно.. Ай
нито метъли ми харесват, нито пънкари!!!![]()
земи го разкарай тоя аватар и то по бързо.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Тфа е уолпейпърПървоначално написано от magesnik
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
При такива случаи директно давам adblock. Всъщност аз давам adblock и на снимки, които са с нормални размери, но ме дразнят.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ето на, за ей такива говоря, като имам предвид "фанатизиран идиот, който е приел музиката, която слуша прекалено НАВЪТРЕ"Първоначално написано от BornFromPain
Не вижда по-далече от носа си.
ей сега ще си я пуснем и тукПървоначално написано от exploitedteen
![]()
алелуя.
Гостко, аз колко пъти да повторя че изобщо не става въпрос за музика а за разбирания. Ако беше малко по-наясно даже щеше доста да се замислиш преди да напишеш думата музика когато става въпрос за пънк. Поне едно време идеята е била че трябва да звучи колкото се може по-гадно за да се покаже че това което се казва е много по-важно от начина по който звучи. Една песничка на Крес започва така:
"If it's done as entertainment, take it as entertainment.."
Сега чаткаш ли или пак ше ми се наложи да пиша едно и също? :>
еxploited бтв в първия момент като те видях на снимка във форума и ника ти(експлойтед тийнс, тва беше няква група дето май нямаше общо с the exploited ама не помна :>) си помислих че си RASH или поне SHARP :> Ама то такива из бг май няма :> Важното е че поне по досегашни впечатления си от по-свестните скин хедс тука :> Айде стига оффтопик. Четете само горната част :>