- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
3ащо никога не се обосновавате като твърдите нещо и защо не се логвате ами всички си пишете простотиите като "Гости".![]()
мдам...да не би случайно да се намери някой голям страшен метЪл, който ги постави на мястото им....и да ги срази със своята...кхъм...."ненормалнос т" и "лудост"!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Те ще почувстват БЛЕК МЕТЪЛ СИЛАТАААААА НЯКОЙ ДЕН!!!!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
скъпи фе6ани 4алгари house маняци рапари и т.н. моля не се заяждаите с метълите и пънковете просто ги оставете спокойно да си пият бири4ката или каквото и да е там.вместо това си слу6айте ва6ите бози като си мислите 4е това е музика и внимавайте да не се нараните като се кал4ите под толкова сложния и бърз ритам и да не се оплетете някаде в така дългия и изпълнен със смисал текст.
моля послу6айте молбата ми за6тото пове4ето метъляги не са много оби4ливи а да те ритнат с кубинки или да те халосат с верига не е кой знае колко приятно
искрено ва6а enemy of the 4алга!!!![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
МЕТЪЛА Е ИСТИНАТА НЯМА 2 МНЕНИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС
А ако все пак се покаже един ти кво ше направиш?Първоначално написано от TheNightRider
![]()
2т. системно
Дупетата си изкарват кинтерото с труд ma bro. Мислиш че съм се родил в кувейт.
2т. системно
Часовника е подарък от баща ми за 10тия ми рожден денПървоначално написано от exploitedteen
преди това е бил на пра дядо ми който го е носил през втората световна война в битката при вардар и след като са го взели за военопленник го е криел от немците да не казвам къде
в продължение на 5 години .
2т. системно
Аз списах преди време едан тема (дали познавате нормални метъли и пънкари). Е,повечето от вас не знаят какво се крие по "ненормален" и се обидиха в един или друг аспект. "Ненормален" е да не си като другите - ако ме считат за отрешка или за мръсен кец,в който серат кучетата на улицата - ако за такъв ме мислят типовете с големите джипове и с готините мутреси до себе си,то аз съм горд,че оставям правилното впечатление за себе си. Това,че метъла не е вече комерс,че да си такъв фен не е вече модно (както навремето само си си раззвявал косата и скъсаните дънки и мацките са идвали при "лошото" момче),това само ни помага - защото те извежда от вълната на комерса. Това е да си метъл - да не си модерен.
За мен модерното не е добро нещо,не заради новата идея,нито заради смисълът на думата - този смисъл отдавна е изтрит от речника. Сега модерно значи нещо да е актулано месец-два най-много,това е часовникът на пост-индустриалното общество,където всичко в човешкия живот трябва да се сменя и дивжи със скоростта на информацията. Тук идва моето пренебрежение към "модерното" - но не към простата нова мода или музика - а към настроението и деята,която то носи. Отмиването на ценностите,заличаванео на етиката - не превръщането им в други ценности и етика.
Затова метъла или всяка друга по-древна музика - достатъчно древна,че да може да се каже,че вече никой не я слуша - е носител на стари идеи,което пък ти помага да съхраниш в някакъв план и някои ценности и етични идеали на старото време - не говорим за старите традиции (разни "жената е след мъжа" и прочее). Говорим за такива като: "уважавай бизнес партньора си". Някои ще кажат,че не съм прав - да,но сега икономически силната страна НЕ уважава по-слабата - макар че ако го прави,би спечелила също толкова дивиденти,да не говорим и за престижа. Поколението,което поддържа етиката в обществото,е вече история - затова няма вече етика.
Знаем,изкуството докосва най-фините фибри на човешките емоции и начин на мсилене - тук и музиката. "Старата" музика (както казах, всеки стил, покриващ изискванията) настройва към друго възприятие към света - ако не рано,то късно,има ли значение?
Да затва на секи ъгъл гледам разни кифли с тениски на найтуиш и с дълги черни поли и тн... Нонее метъла хич не е модерен продължавай да си вярваш ние всички сме с теб. О и още нещо мутрите с черните джипове не са чували изобщо думата метъл и не знаят че съществува такова нещо, те се занимават с важни неща, музиката им е за забавление не им е ссмисъла на живота.
2т. системно
BRAVO!!!Na vsi4ki ni se 6te i drugite da vidqt metula po tozi na4in [-o<Първоначално написано от quench
Amayo,метЪл си,когато започнеш да чувстваш музиката,а не когато сложиш тениска на Айсд Ърт,а вкъщи слушаш Бритни,примерно...
Иха видял си няколко и вече се смята за модерно. Това, че има такива хора(независимо от възрастта) не означава непременно, че е модерно.. По твойта логика всичко спира да е модерно чак като напълно изчезне. Малко глупави твърдения за голям човек, който по собственото му описание за себе си е видял всичко в тая България(от пънковете дето само едно време е имало, метълите от едно време, скиновете от едно време, баничките от едно време и изобщо всичко..)Първоначално написано от Amayo
А твойте идоли мутрите.. Какви са тия важни неща с, занимават.. Да внасят тоновете наркотици и по тоя начин да изнасилват връстниците ми.. Или да внасят оръжия та да мое такива като мен на 13 години да имат патлак, и на косъм да се изпозастреляме(тоя с патлака стреля между краката на един ей така на бъзик, после гледаш 10-ина 13 годишни пребледнели личица дето се чудят в кво са се забъркали).. Ами да ти серем на важните им работи.. Пожелавам ти и ти да вършиш важна работа и да те застрелят.
Не не ги харесвам ! Отвратителни са ! Особено облеклото имнаправо не е за говорене ! Тея хора нямат никаква представа за мода . Добре хубаво всеки си има вкус , обаче аз познавам няколко такива с които не сам в перфектни отношения които се опитват да ти надънят техния начин на облекло който е отвратителен ! Това да ми ходиш с някакви кубинки ИЗВИНЯВАЙ грозно е ! На мене ми става гадно като видя някое готинко момче на улицата и да е размъкнат с некфи черни срехи пиерсинги и тем подобни глупости ! То бива пиерсин бива ама по 1,2,3 а не 30 на ухото 15 на езика и така на татък
Абе да много ти разбира на тебе главата =D>
Хаха кифло, че тва им е най-положителното нещо. Или е много по-готино всички да имаме представа от мога и да изглеждаме едно към едно.. Като твойте любимци chalgacore феновете.Първоначално написано от mimkata_kaulitz
И още нещо - всичко ли обръщаш само на мода и обличане?
exploited хихи скинска любовна песничка на немски? :>
Ами извинявай ама на мене лично не ми допадат такива хора ! Просто са ми доста под нивото и умствено и материално.А и да аз различавам хората по облеклото и така ги определям защото облеклото говоти за собственика сиПървоначално написано от BornFromPain
Хахаха я бяай ве..
Значи и аз 100% няма да ти допадна като дрешки.. И за тва че съм ти доста под нивото материално няма да се очудя, ама за умствено глупава кифличке можеш да си траеш щото съм сигурен че IQ-то ми ако не двойно, то поне е доста по-високо от твойто. А само като ти гледм начина на мислене твоя ум доста отдавна е закърнял.
И като облеклото говори за собственика си какво? Протъркан панталон означава протъркан мозък? Я бяай.. Такива като тебе тряя ги пращат в ТВУ да ги обработят да слезнат на земята.
П.С. т'ва дали сама си изкарваш паричките е доста уместен въпрос.. И уловка според мене хаха :> Ако ги изкарваш сама значи си курветина, ако ти ги дават ваште, значи си смотла която въобще няма право да парадира с парите, защото не са твои.
Хаха експлойтед ше я чуя като се прибера от даскало ;> Скинхед Гърл ми се стори много романтична бтв :>
Драгула - донора на музика ;Пп БТВ ми от един друг профил попаднах на твоя в myspace.. Хаха с тоя слайд можеш да спечелиш някоя награда :>
Ами не не си ги изкарвам сама ! Съвсем случайно имам родители които ми плащат и образованието и дрехите и яденето и всичко ! те са задължени да го правят поне до 16 годинки . А от там нататък аз мога и сама да се оправям.Все пак уча в доста елитно училище от което никой не е останал гладенПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Slut! Shut the fuck up and get off my dick
Wasted! That's what the hell your are
A piece of pussy and that makes me sick
Money is all that matters in your worthless life
Right now you get everything back
You broke my heart, so I'll break your neck
With my hands, I fucking crack the bone
Oh, I enjoy your pain
Watch you bleed to death
Just can't wait till you take your last breath
You played your games with me
Love made me blind now I can see
You wanted my money but I'm not rich
Whatever you got, you deserve it bitch
Dead! Your body smells like rotten fish
Painful was your demise and cash has been your last wish
Yeah, I will keep your body in my house
Fuck you whenever I want
Lick up your asshole and your cunt!
With my tongue I taste the juice
Ain't got nothing to loose
I take the shit on your face
Your existence was a disgrace
I gotta give you what the fuck you need
Cash! Here you are, I fill your body with it
Open up you buttcheeks and drop the coins in your ass
Sweet little sister, now you're my piggy bank
Some day you're gonna be full
A money-pregnant slag
And heavy like a tank
My horny little piggy bank
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Az o6te ne sam zavar6ilaПървоначално написано от exploitedteen
Az ne smqtam da se karam s takiva kato tebe . Imam si po-vajna rabota ! Ne hareswam pynkari i tolkova
^^Кифличке шишареста мила, вземи се малко в ръце и отиди в отрезвитяла на идиоти. Не можеш да кажеш, че сме умствено под теб. Просто щото едно са текстовете трудни на Токио Гел, друго са например на Уинтърсън и камара други метъл, че и пънк групи. И не ме ебе кой в ква шибана гимназия е, аз като съм в 1 НЕГ в София парадирам ли с това? Родителите ти трябвало да те издържат...ти луда ли си? И като ги няма какво ще правиш бе...На 15 години съм и все пак бачках тва лято, защо не опиташ и ти да видиш какво е лигня такава. Аман от метАло-разбирачи и всякакви недорасли недоносчета, псуващи или флеймещи постоянно за неща, които не знаят.
кхъх!Къв е той?!По-умен от теб ли, кво?Ми по-умен е!Това че не харесваш пънкари си е само твой проблем!Първоначално написано от mimkata_kaulitz
Не искаш да се караш с него....щото си толкова тъпа, че не можеш да му отвърнеш на безмилостните умствени атаки така, че да не изглеждаш чак толкова куха колкото си!
Дрехите говорят за човека-донякъде си права.Но ако видиш някое момиче, което е страхотна натура, умна, красива и т.н., но няма пари например за едни маратонки, дънките са скъсани и има една шатра вместо тениска...кво, няма да й обърнеш внимание?Както ти казах и преди, недей да говориш, че някой е тъп, неинтелигентен или просто "под нивото ти" преди да си го опознала.
А относно кубинките...те въобще не са грозни!Това, че ти си носиш токчетата или кецовете, или другите "модерни" обуща, не значи че наще кубинки са грозни!Повечето ти изказвания в темите за различните субкултури са базирани на това, че някой ти е направил лошо впечатление и айде!, всичките кат него са тъпи!
Тия душици дет са "модерни" са еднакви!Защото модата е една и съща!Но това са фешъни-обличат се модерно (следователно и смешно), показват колко много пари имат и съответно колко малко умствен багаж, слушат си чалгата, която наричат музика и ходят в лъскавите заведенийца!Говоря за неща, с които се сблъсквам всеки ден!Признавам си-била съм чалгарка!Мазна при това!От онея отвратителните, гадни чалгарки, които ходят с токове, дънки ниска талия, големи деколтета и съм припадала по изрусени батковци надули мускули в следствие на огромните количества поета химия....Знам как живеят чалгарите!Съдя по себе си и моето срамно държание!Чалга вече не слушам, съвсем различен човек съм, макар й от сравнително скоро време!Знам кой какъв е и колко струва-достатъчно голяма съм за да мога да преценя най-малко това!
А ти говориш за неща, с които изобщо не си на "Ти"!Имам предвит...метълка била ли си?Пънкарка?Хахахаха...дори и скинхед гърл!Била ли си част от някоя от субкултурите, които така усърдно плюеш?
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns