.
Затворена тема
Страница 29 от 90 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2240
    Повече от фен
    Град
    КМД
    3ащо никога не се обосновавате като твърдите нещо и защо не се логвате ами всички си пишете простотиите като "Гости".

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    3ащо никога не се обосновавате като твърдите нещо и защо не се логвате ами всички си пишете простотиите като "Гости".
    Щото не им стиска да се покажат..
    мдам...да не би случайно да се намери някой голям страшен метЪл, който ги постави на мястото им....и да ги срази със своята...кхъм...."ненормалнос т" и "лудост"!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Те ще почувстват БЛЕК МЕТЪЛ СИЛАТАААААА НЯКОЙ ДЕН!!!!
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    Бургас
    скъпи фе6ани 4алгари house маняци рапари и т.н. моля не се заяждаите с метълите и пънковете просто ги оставете спокойно да си пият бири4ката или каквото и да е там.вместо това си слу6айте ва6ите бози като си мислите 4е това е музика и внимавайте да не се нараните като се кал4ите под толкова сложния и бърз ритам и да не се оплетете някаде в така дългия и изпълнен със смисал текст.

моля послу6айте молбата ми за6тото пове4ето метъляги не са много оби4ливи а да те ритнат с кубинки или да те халосат с верига не е кой знае колко приятно
    искрено ва6а enemy of the 4алга!!!
    Believe in yourself in all thinks you do
    Believe in yourself and all your dreams come true

Guest
    МЕТЪЛА Е ИСТИНАТА НЯМА 2 МНЕНИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Щото не им стиска да се покажат..
    А ако все пак се покаже един ти кво ше направиш?
    2т. системно

Супер фен
    Дупетата си изкарват кинтерото с труд ma bro. Мислиш че съм се родил в кувейт.
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    важното е, че си дупе...
    дай кинти... бъди гъзар... ларж... колко ти струваше часовника..
    Часовника е подарък от баща ми за 10тия ми рожден ден преди това е бил на пра дядо ми който го е носил през втората световна война в битката при вардар и след като са го взели за военопленник го е криел от немците да не казвам къде в продължение на 5 години .
    2т. системно

Мега фен Аватара на quench
    Аз списах преди време едан тема (дали познавате нормални метъли и пънкари). Е,повечето от вас не знаят какво се крие по "ненормален" и се обидиха в един или друг аспект. "Ненормален" е да не си като другите - ако ме считат за отрешка или за мръсен кец,в който серат кучетата на улицата - ако за такъв ме мислят типовете с големите джипове и с готините мутреси до себе си,то аз съм горд,че оставям правилното впечатление за себе си. Това,че метъла не е вече комерс,че да си такъв фен не е вече модно (както навремето само си си раззвявал косата и скъсаните дънки и мацките са идвали при "лошото" момче),това само ни помага - защото те извежда от вълната на комерса. Това е да си метъл - да не си модерен.
    За мен модерното не е добро нещо,не заради новата идея,нито заради смисълът на думата - този смисъл отдавна е изтрит от речника. Сега модерно значи нещо да е актулано месец-два най-много,това е часовникът на пост-индустриалното общество,където всичко в човешкия живот трябва да се сменя и дивжи със скоростта на информацията. Тук идва моето пренебрежение към "модерното" - но не към простата нова мода или музика - а към настроението и деята,която то носи. Отмиването на ценностите,заличаванео на етиката - не превръщането им в други ценности и етика.
    Затова метъла или всяка друга по-древна музика - достатъчно древна,че да може да се каже,че вече никой не я слуша - е носител на стари идеи,което пък ти помага да съхраниш в някакъв план и някои ценности и етични идеали на старото време - не говорим за старите традиции (разни "жената е след мъжа" и прочее). Говорим за такива като: "уважавай бизнес партньора си". Някои ще кажат,че не съм прав - да,но сега икономически силната страна НЕ уважава по-слабата - макар че ако го прави,би спечелила също толкова дивиденти,да не говорим и за престижа. Поколението,което поддържа етиката в обществото,е вече история - затова няма вече етика.
    Знаем,изкуството докосва най-фините фибри на човешките емоции и начин на мсилене - тук и музиката. "Старата" музика (както казах, всеки стил, покриващ изискванията) настройва към друго възприятие към света - ако не рано,то късно,има ли значение?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Да затва на секи ъгъл гледам разни кифли с тениски на найтуиш и с дълги черни поли и тн... Нонее метъла хич не е модерен продължавай да си вярваш ние всички сме с теб . О и още нещо мутрите с черните джипове не са чували изобщо думата метъл и не знаят че съществува такова нещо, те се занимават с важни неща, музиката им е за забавление не им е ссмисъла на живота.
    2т. системно

danichka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Аз списах преди време едан тема (дали познавате нормални метъли и пънкари). Е,повечето от вас не знаят какво се крие по "ненормален" и се обидиха в един или друг аспект. "Ненормален" е да не си като другите - ако ме считат за отрешка или за мръсен кец,в който серат кучетата на улицата - ако за такъв ме мислят типовете с големите джипове и с готините мутреси до себе си,то аз съм горд,че оставям правилното впечатление за себе си. Това,че метъла не е вече комерс,че да си такъв фен не е вече модно (както навремето само си си раззвявал косата и скъсаните дънки и мацките са идвали при "лошото" момче),това само ни помага - защото те извежда от вълната на комерса. Това е да си метъл - да не си модерен.
    За мен модерното не е добро нещо,не заради новата идея,нито заради смисълът на думата - този смисъл отдавна е изтрит от речника. Сега модерно значи нещо да е актулано месец-два най-много,това е часовникът на пост-индустриалното общество,където всичко в човешкия живот трябва да се сменя и дивжи със скоростта на информацията. Тук идва моето пренебрежение към "модерното" - но не към простата нова мода или музика - а към настроението и деята,която то носи. Отмиването на ценностите,заличаванео на етиката - не превръщането им в други ценности и етика.
    Затова метъла или всяка друга по-древна музика - достатъчно древна,че да може да се каже,че вече никой не я слуша - е носител на стари идеи,което пък ти помага да съхраниш в някакъв план и някои ценности и етични идеали на старото време - не говорим за старите традиции (разни "жената е след мъжа" и прочее). Говорим за такива като: "уважавай бизнес партньора си". Някои ще кажат,че не съм прав - да,но сега икономически силната страна НЕ уважава по-слабата - макар че ако го прави,би спечелила също толкова дивиденти,да не говорим и за престижа. Поколението,което поддържа етиката в обществото,е вече история - затова няма вече етика.
    Знаем,изкуството докосва най-фините фибри на човешките емоции и начин на мсилене - тук и музиката. "Старата" музика (както казах, всеки стил, покриващ изискванията) настройва към друго възприятие към света - ако не рано,то късно,има ли значение?
    BRAVO!!!Na vsi4ki ni se 6te i drugite da vidqt metula po tozi na4in [-o<

Мега фен Аватара на quench
    Amayo,метЪл си,когато започнеш да чувстваш музиката,а не когато сложиш тениска на Айсд Ърт,а вкъщи слушаш Бритни,примерно...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Да затва на секи ъгъл гледам разни кифли с тениски на найтуиш и с дълги черни поли и тн... Нонее метъла хич не е модерен продължавай да си вярваш ние всички сме с теб . О и още нещо мутрите с черните джипове не са чували изобщо думата метъл и не знаят че съществува такова нещо, те се занимават с важни неща, музиката им е за забавление не им е ссмисъла на живота.
    Иха видял си няколко и вече се смята за модерно. Това, че има такива хора(независимо от възрастта) не означава непременно, че е модерно.. По твойта логика всичко спира да е модерно чак като напълно изчезне. Малко глупави твърдения за голям човек, който по собственото му описание за себе си е видял всичко в тая България(от пънковете дето само едно време е имало, метълите от едно време, скиновете от едно време, баничките от едно време и изобщо всичко..)
    А твойте идоли мутрите.. Какви са тия важни неща с, занимават.. Да внасят тоновете наркотици и по тоя начин да изнасилват връстниците ми.. Или да внасят оръжия та да мое такива като мен на 13 години да имат патлак, и на косъм да се изпозастреляме(тоя с патлака стреля между краката на един ей така на бъзик, после гледаш 10-ина 13 годишни пребледнели личица дето се чудят в кво са се забъркали).. Ами да ти серем на важните им работи.. Пожелавам ти и ти да вършиш важна работа и да те застрелят.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Не не ги харесвам ! Отвратителни са ! Особено облеклото им направо не е за говорене ! Тея хора нямат никаква представа за мода . Добре хубаво всеки си има вкус , обаче аз познавам няколко такива с които не сам в перфектни отношения които се опитват да ти надънят техния начин на облекло който е отвратителен ! Това да ми ходиш с някакви кубинки ИЗВИНЯВАЙ грозно е ! На мене ми става гадно като видя някое готинко момче на улицата и да е размъкнат с некфи черни срехи пиерсинги и тем подобни глупости ! То бива пиерсин бива ама по 1,2,3 а не 30 на ухото 15 на езика и така на татък

Абе да много ти разбира на тебе главата =D>

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_kaulitz
    Тея хора нямат никаква представа за мода .
    Хаха кифло, че тва им е най-положителното нещо. Или е много по-готино всички да имаме представа от мога и да изглеждаме едно към едно.. Като твойте любимци chalgacore феновете.
    И още нещо - всичко ли обръщаш само на мода и обличане?

exploited хихи скинска любовна песничка на немски? :>

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Тея хора нямат никаква представа за мода .
    Хаха кифло, че тва им е най-положителното нещо. Или е много по-готино всички да имаме представа от мога и да изглеждаме едно към едно.. Като твойте любимци chalgacore феновете.
    И още нещо - всичко ли обръщаш само на мода и обличане?

exploited хихи скинска любовна песничка на немски? :>
    Ами извинявай ама на мене лично не ми допадат такива хора ! Просто са ми доста под нивото и умствено и материално.А и да аз различавам хората по облеклото и така ги определям защото облеклото говоти за собственика си

Град
    SFC HC
    Хахаха я бяай ве..
    Значи и аз 100% няма да ти допадна като дрешки.. И за тва че съм ти доста под нивото материално няма да се очудя, ама за умствено глупава кифличке можеш да си траеш щото съм сигурен че IQ-то ми ако не двойно, то поне е доста по-високо от твойто. А само като ти гледм начина на мислене твоя ум доста отдавна е закърнял.
    И като облеклото говори за собственика си какво? Протъркан панталон означава протъркан мозък? Я бяай.. Такива като тебе тряя ги пращат в ТВУ да ги обработят да слезнат на земята.
    П.С. т'ва дали сама си изкарваш паричките е доста уместен въпрос.. И уловка според мене хаха :> Ако ги изкарваш сама значи си курветина, ако ти ги дават ваште, значи си смотла която въобще няма право да парадира с парите, защото не са твои.

Хаха експлойтед ше я чуя като се прибера от даскало ;> Скинхед Гърл ми се стори много романтична бтв :>
    Драгула - донора на музика ;Пп БТВ ми от един друг профил попаднах на твоя в myspace.. Хаха с тоя слайд можеш да спечелиш някоя награда :>

Град
    SFC HC
    Хехе е със сигурност.. Ама тоя кефи :>
    Особено снимката с кучето.. Като видях предната сериозно се замислих дали искам да продължавам.. Там дето си намръщен.. Си представям некви работи дето нема спя 2 нощи хаха :> (ножове, кървища.. хаха ;>)

споменавайки, че някой е под нивото ти материална- автоматично изключи варианта с умственото ти ниво да е по-високо от това на сгазена котка...

лек ден, драга ми свирколетке...
    сама ли си изкарваш паричките???
    Ами не не си ги изкарвам сама ! Съвсем случайно имам родители които ми плащат и образованието и дрехите и яденето и всичко ! те са задължени да го правят поне до 16 годинки . А от там нататък аз мога и сама да се оправям.Все пак уча в доста елитно училище от което никой не е останал гладен

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Slut! Shut the fuck up and get off my dick
    Wasted! That's what the hell your are
    A piece of pussy and that makes me sick
    Money is all that matters in your worthless life
    Right now you get everything back
    You broke my heart, so I'll break your neck
    With my hands, I fucking crack the bone
    Oh, I enjoy your pain
    Watch you bleed to death
    Just can't wait till you take your last breath
    You played your games with me
    Love made me blind now I can see
    You wanted my money but I'm not rich
    Whatever you got, you deserve it bitch
    Dead! Your body smells like rotten fish
    Painful was your demise and cash has been your last wish
    Yeah, I will keep your body in my house
    Fuck you whenever I want
    Lick up your asshole and your cunt!
    With my tongue I taste the juice
    Ain't got nothing to loose
    I take the shit on your face
    Your existence was a disgrace
    I gotta give you what the fuck you need
    Cash! Here you are, I fill your body with it
    Open up you buttcheeks and drop the coins in your ass
    Sweet little sister, now you're my piggy bank
    Some day you're gonna be full
    A money-pregnant slag
    And heavy like a tank
    My horny little piggy bank
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

споменавайки, че някой е под нивото ти материална- автоматично изключи варианта с умственото ти ниво да е по-високо от това на сгазена котка...

лек ден, драга ми свирколетке...
    сама ли си изкарваш паричките???
    Ами не не си ги изкарвам сама ! Съвсем случайно имам родители които ми плащат и образованието и дрехите и яденето и всичко ! те са задължени да го правят поне до 16 годинки . А от там нататък аз мога и сама да се оправям.Все пак уча в доста елитно училище от което никой не е останал гладен
    тате носи, мама меси, а малката овца седи и се прави на велика...
    не те ли е срам да си паразит и да парадираш с това???

и защо мислиш, че ние не сме завършили елитни училища??
    Az o6te ne sam zavar6ila

Az ne smqtam da se karam s takiva kato tebe . Imam si po-vajna rabota ! Ne hareswam pynkari i tolkova

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^^Кифличке шишареста мила, вземи се малко в ръце и отиди в отрезвитяла на идиоти. Не можеш да кажеш, че сме умствено под теб. Просто щото едно са текстовете трудни на Токио Гел, друго са например на Уинтърсън и камара други метъл, че и пънк групи. И не ме ебе кой в ква шибана гимназия е, аз като съм в 1 НЕГ в София парадирам ли с това? Родителите ти трябвало да те издържат...ти луда ли си? И като ги няма какво ще правиш бе...На 15 години съм и все пак бачках тва лято, защо не опиташ и ти да видиш какво е лигня такава. Аман от метАло-разбирачи и всякакви недорасли недоносчета, псуващи или флеймещи постоянно за неща, които не знаят.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Az ne smqtam da se karam s takiva kato tebe . Imam si po-vajna rabota ! Ne hareswam pynkari i tolkova
    кхъх!Къв е той?!По-умен от теб ли, кво?Ми по-умен е!Това че не харесваш пънкари си е само твой проблем!
    Не искаш да се караш с него....щото си толкова тъпа, че не можеш да му отвърнеш на безмилостните умствени атаки така, че да не изглеждаш чак толкова куха колкото си!

Дрехите говорят за човека-донякъде си права.Но ако видиш някое момиче, което е страхотна натура, умна, красива и т.н., но няма пари например за едни маратонки, дънките са скъсани и има една шатра вместо тениска...кво, няма да й обърнеш внимание?Както ти казах и преди, недей да говориш, че някой е тъп, неинтелигентен или просто "под нивото ти" преди да си го опознала.

А относно кубинките...те въобще не са грозни!Това, че ти си носиш токчетата или кецовете, или другите "модерни" обуща, не значи че наще кубинки са грозни!Повечето ти изказвания в темите за различните субкултури са базирани на това, че някой ти е направил лошо впечатление и айде!, всичките кат него са тъпи!
    Тия душици дет са "модерни" са еднакви!Защото модата е една и съща!Но това са фешъни-обличат се модерно (следователно и смешно), показват колко много пари имат и съответно колко малко умствен багаж, слушат си чалгата, която наричат музика и ходят в лъскавите заведенийца!Говоря за неща, с които се сблъсквам всеки ден!Признавам си-била съм чалгарка!Мазна при това!От онея отвратителните, гадни чалгарки, които ходят с токове, дънки ниска талия, големи деколтета и съм припадала по изрусени батковци надули мускули в следствие на огромните количества поета химия....Знам как живеят чалгарите!Съдя по себе си и моето срамно държание!Чалга вече не слушам, съвсем различен човек съм, макар й от сравнително скоро време!Знам кой какъв е и колко струва-достатъчно голяма съм за да мога да преценя най-малко това!

А ти говориш за неща, с които изобщо не си на "Ти"!Имам предвит...метълка била ли си?Пънкарка?Хахахаха...дори и скинхед гърл!Била ли си част от някоя от субкултурите, които така усърдно плюеш?
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си