- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Нямам нищо против тях. Събират се, правят си якото по свой си начин...лошо няма.
Познавам един много печен метъл, лично, и една пънкарка, само виртуално за сега. Те си знаят кои са.![]()
![]()
Пропуснах да кажа, че са от този форум и ходят.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Дееба не разбирам защо има хора дето трябва нон-стоп да нападат,за да се чувстват живи и пълноценни.(прегледах набързо темата малко през ред и това ми остана като впечатление)Първо не е необходимо да си метъл,за да си друсан (и за пояснение защо ги защитавам-скиновете и метълите във Враца сме в приятелски отношения,а и аз си падам по метъла малко).За пънкарите мога да кажа същото-друсани могат да са и чалгарите и рапърите че даже и скиновете-просто въпрос на човек.(не че не мразя пънковете ама което си е така така си е)И като финал:за кво пускате теми за разделението на хората бе мама му?Какво мислите за метъли и пънкове,за скинарите (от която тема още ме боли)...бля бла!Да очакваме ли тема за рапърите?А за блондинките?А за учениците от различните класове?За математиците,биолозите,гео графите?Всеки има право да слуша и да бъде каквото си иска!И темите какво мислите за еди-кой си са тъпи до безобразие.Стегнете се бе хора!Да обиждате хората не е най-достойното нещо на тая земя.Ако мразите някой мразете си го ма нема нужда от цела тема!![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
По тази тема мога да напиша много но ще го кажа по по-простия начин.За мен металите са малко странни но има и готини хора сред тях , а пънкарите са много забавни много ме радват
Queen_Victorya, а когато скиновете и метълите на село станете в неприятелски отношения(а вие ще станете, повярвай ми), метълите ше станат гнусни гадовеи не разбрах само ти за скин ли се имаш или за метълка
![]()
е тфа беше най-якото изказванепросто казвам,че когато един пънкар лежи друсан,
това значи че един пънкар лежи друсан.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майко Тереза, ти възкръсна!!1111!!1!1!!!!Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
тъп въпрос и излишен.За скин много ясно.Но тва не значи че не толерирам метълите или нещо друго.И не говори в бъдеще-не си баба Ванга.Когато почна да ги мразя ти първа ще научиш обещавам ти.И не сме на село.А ти от кво си?От некоя махала ли?Знаеш само да обиждаш защото си луда комплексарка.Хубаво давай.Споделяме едни и същи чувства вярвай ми :P :PПървоначално написано от fake
Алелуя тва не го разбрах.Обясни на по-бвано другарче...Първоначално написано от scion_of_Storm
![]()
Пънкарчетаатаа..майй френдс бебйбии![]()
самата ас съм пънкарка,обаче слушам И метъл
![]()
Печена супа.. :>
Em taq tema mi naprai nekolko dni s edna cifra po veseli,keep it up and long live the Metal \m/
Тука винаги става адската веселба.
Heavy Metal Rules The World!!!
\m/\m/
Mislq 4e tova kakva muzika slu6at i sledovatelno kak 6te se darjat zavisi ot samite xora-nqkoi mn se pristrastqvat.Ina4e me kefqt,za6toto sa razli4ni.
Бе мани,бегай изхабих си устата да се хиля.Ся се чуда на какви кичури да си направя косата за бъда истински метал,а не някво untrue...Първоначално написано от Joey Tempest
btw ся уча Fade to black на Metallica,специален поздрав с нея за всичкото фенове![]()
Metali pynkari skinari se taiaq Vsich4ki sa niakakvi izrodi!Kompleksari~
Даа,и ти си начелоПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
Всеки има правото да бъде различен и да бъде приеман.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
днес в училище обсъждахме 'проект за музикално предаване' и аз на момента реших ,че ако направя предаване няма да е само за музиката а и за култури и суб-култури.Моите думи бяха "Бих направила предаване за суб култури и музика като пънк,метъл и т.н." и като чуха това всички писнаха ,че тия били луди,тъпи,грозни,само плашели хората,как можели да се обличат така,да имат такива коси,били сичките с некви боядисани лица и всеобщото разбиране,че са некви сатанисти и само дрънкат за дявола.
А тези същите дето плюят толкова не познават един пънкар или метъл,ама все пак - дай да се правим на много запознати.Та даже и мен ме мислят за метълка и ми приказвака как аз съм била слушала само метъл![]()
Като не сте запознати достатъчно с нещо не критикувайте,даже още по-добре - не коментирайте,щото за разлика от чалгата пънкът и метълът имат някакви философии,които не са за всички и не всички ги разбират.Начи много мразя хора с такива предрасъдъци - метъл ли си начи си сатанист и не се къпеш,а ако си пънкар си наркоман,пияница и също не се къпеш.
Подкрепям те с 2 ръце и 2 кракаПървоначално написано от Smiley_Girl
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ми прави са хората, много ясно че ще се чувстваш обиденаПървоначално написано от Шишарка
.
2т. системно
Хехехе, амайо, какво невероятно чувство за хумор имаш![]()
via ste pobarkani ako se beh zatormozil da 4eta si4ki mneniq na si4ki 6teh da otka4im siorno kompleksari bili punkovete metalite i taka natatak. O boje moi via 4uvate li se kvo govorite 6e ima deleniq vinagi kolko i da ne gi iskate. poradi prostata pri4ina punkove i metali i t.n. ovikvat i pcuat 4algarite te nas i taka..
RAzli4ni sme i tfa e qkoto via ste Komersialno protivni kefa se na si4ki koit sa razli4avat ot taka nare4enite FESHAN4eta as taka gi nari4am 6tot hi4 ne me kefat kat vidqt nqkoi po strano oble4en smuknat, s greben s dulga kosa s Kubinki ala bala i vednaga po4vat s tupite komentari kak moje da govorite za nqkoi kakav e kato ne go poznavate be hora zeme te se v ruce..govorete si nikoi ne vi spira ma se zapitaite na tqh puka li im Ne taka i trqq 6tot vii gledate samo da si zemete noviq album na AZIS koga 6a idete v nai novata diskoteka vas mai samo tfa vi valnuva..qko li vi e moje bi da. opoznaite po dobre metalite punkovete i pro4iee kvi sa kvo sa 6to sa kvo prectavlqvat ne gledaite van6niq vid no kvo vi kazvam TO seki BULGARIN purvo gleda van6niq vid posleee dr to..zamislete se kolko ste ograni4eni seka ve4er hodite v edno i sa6to zavedenie pravite edno i sa6to ne6tooo piate po kafe i se pribirate...za tas kade kaza 4e sa metalite punkovete i dr te sa kompleksari bih i kazal IDI SE zastrelqii 4ep za zeie ne stava ot tebe...
VINAGI SHE IMA RAZDELENIQ na horata 6tot nikoga nqma vidite grupi4ki ot punk's s grupa chalgar4eta.....
ae vruvete zaglavaa![]()
![]()
a da vi obqsnq koi nari4am fehan4eta mom4eta i momi4eta nqma zna4enie koito se vliqqt ot modata. izleze li ne6to po magazinite nai ve4e drehi i dr ne6ta i te vednaga gledam celiq grad 80% seki si kupil tfa ne6to nezavisimo kvo e..vi ste ludi be hora....
FUCK THE SYSTEM.
Първоначално написано от Шишарка
bih kazal 4e ne ste vuv tqh za da znaete kupat li se ili ne......gleite si vas ne lgedaite dr te.
to i vie moje ne se kapete ma kat se napraskate s polovin 6i6ence nqkva pomiq nare4ena parfuim miri6ete ubavo ma ponekoi pat mo otvrovite 4ovek pokrai vazee. ispolzvaitite BAnq VODA SAPUN SHAMPOAN i se kupete a ne polzvaite tolko mn smradove da pruskate po vas i bez teh moje da ne miri6ete lo6o![]()