- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
митака се изказаа![]()
![]()
![]()
бтв верно 2 литра парфюм в никакъв случай не е равно на къпане, а съм виждала(помирисвала по-точно) подобни трагични случаи...и не са били метъли и пънкове въпросните хора![]()
хигиената си е до човека...някои просто не изпитват нужда да се къпят повече от веднъж на месец, пък дали са метъли или чалгари вече не е от особено значение[/quote]
Ти познаваш ли някой метъл или пънкар, че говориш така за тях?! Сигурна съм, че отговорът е НЕ, затова спри да дрънкаш глупости, защото се излагаш с тези си изказвания! Най-голямата комплексарка тук си ти, тъпа дрисла....Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
По темата: Нямам нищо против тях, не ми пречат с нищо. Всеки има право да слуша каквото иска, без да се съобразява с мнението на другите!
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
хм..продължаваш бе ейй,момиче кво търсиш в тая темаа?спец за тебе тряя се напраи една тема на име"затъпяване вследствие нонстоп слушане на неразбираеми звуци,накратко наричани Чалгъ" ей там тии позволявам да пишеш щот си в свои води..нали разбираш?
и btw бързам да попитам що след sh6 и ch4?ква е тая техника на писане?!
Печена супа.. :>
Пхахаха!Дам, "тъпа дрисла" ми хареса като обръщение, но така само обиждаш тъпите дрисли....истинските тъпи дрисли!Първоначално написано от In4iTu_
![]()
Тя по принцип дрънка без да мисли, щом прави баси тъпите изказвания (не че аз прая по умни, ама...), особено по адрес на метъли, пънкари, скинхедс и т.н.В тва че сме изроди, никой не се съмнява, въпроса е кви изроди сме!Ний сме яки, готини изроди, стъпили на земята (повечето) и знаещи кво искат от тоя живот!Знаещи как да се забавляват и как да си праят готино!
Докато ="~*Rum4ityyy*~" е представителка на онези, които знаят само да си въртят задниците на чалгата, която благоволяват да нарекат музика, да се возят в лъскавите си коли и да парадират с парите си!Сега пак ше каже, че го правя тва исказване от комплекси, ама всъщност въобще не съм комплексирана!Не ми трябват нито лъскави коли, нито много пари, нито хубав задник и чифт силикони за да ме забележат околните!
Както вече казах, аз като говоря за чалгарите и тяхната...хъх....култура, говоря неща, които знам защото съм била такава, тъпчила съм тая почва!Докато ти, Румчи, не знаеш за кво става въпрос!Нито знаеш кво е да си метъл, нито знаеш кво е да си пънкар, нито нещо друго!Говориш без да знаеш!Тва е като да пишеш контролно по биология за червеите, без дори да знаеш как изглежда червея!Само плюеш навред, защото друго не можеш да правиш, освен да се опиташ да изкараш другите по-долни от теб, когато рабзираш, че те са на много по-високо ниво!Но ти си тъпа, няма да ме разбереш!
exploited, за последното си особено прав!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
аве хоро тъпо е да се делим на групички по отношение на музиката аз нито отричам хората които слушат метъл и пънк нито ги защитавам ...
0sem g0dini uchiH 0sem BukvI nauchIh eI t`v@ s@ tE 0bicHam tE! {}
да! много готини хора са!
не харесвам чалгари и рапъри и секви такива
Харесвам сякви хора , стига да са свестни.
и аз съм се докарвал до такива състояния,значи сме събратя.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Е начи аз съм ънтрю, като не съм бил оповръщан и надрусан. Ех, ся отиам да Имоушънствам![]()
![]()
Предпочитам хора,които не се определят с разни имена..
Метали,пънкари,ЕМОта.. Ако ми допаднат като характер,не ми дреме къф стил са..
Имам сякакви приятели и не мога да избирам..
Само Фешънчета не обичам..![]()
metalite i punkarite-Rocks 4ever no vse pak vseki si ima mnenie nali?Az sum na mnenie che sa super i adski mnogo im se kefq![]()
![]()
И кое им е супераз па мисля че са пълни смешници.
![]()
2т. системно
А ти сигурно си много хубав...Първоначално написано от Amayo
![]()
Пънкарите...зависи..."не толкова превзетите" биват.
метАлите/кога ли ще се научите/ са си...за тях няма к'во да коментирам.Т'ва е музиката...т'ва са хората...
Не казвам, че другите са еди какви си...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ima i svestni individi
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
аахахахахаах зле злеПървоначално написано от Lady Death
![]()
кои метАли по-точно? за оловото кфо ше кажеш? а сплавите ше обсъждаме ли или само за чисти метАли ше лафим?![]()
Металите (от гръцки език) са група от 80 химични елемента. Те са твърди вещества (с изключение на живака) с висока електропроводимост, характерен метален блясък, ковки и пластични.
мисля, че ги харесвам.
Не се кефа мн на пънкарите. Дразнят ме.
Обаче ако кажа, че не се кефа на метАли () значи трябва да скоча от балкона
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
Бе кво ме занимавате с тея метъли бе, тея са баси пропадналите типове. Пффф, мани ги тея, да мрат някъде
Aз една 9 годишна съм си харесал.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Братлета, нищо не знаете, ся в дабъл вижън е офертата бе! Ае се носим натам, слагам си якенцето и ви взимам. Да не си забраите яките цайси, че неа друите да са по-гъзари от нас, я!
a k.urva nosi li ?
Метълите смърдят...Пънкарите смърдят...всички смърдят!Първоначално написано от TheNightRider
Ричи от US5 рулз дъ уърлд!
А така, гадни метъли такива, носете си черните екипировки. Аз с розовата тениска и красивите ми цайси за 350 кинта съм по-як от вас. Сдуханяцииии![]()
Якенца с пухчета руууулз!Първоначално написано от scion_of_Storm
Шегички като вашите сме ги чели. Десетина страници назад и не само там.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!