- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
H8 is GR8!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
брейн стю, ми кфо тогава дуднеш само за някфи нацита...
абеее уотевъ.
Е тоя е ебааахти дебила![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Що бе, бушониран ли си![]()
Ми аэ от метАлите най харесвам теэ дет слушат ковано желяэо (големи сладури са ) ... И кво сме се эаяли ся ... да не би метълите и пънкарите да не са хора ?!?!? Даже бих каэала най - веселите и точни хора ... Бе квото и да се иэпише и иэговори винаги ще има едино такъв спор , че метълите и пънкарите са някви элобари или наркомани (поне повечето хора , които поэнавам като чуят метъл правят асоцияция със наркоман)![]()
. Според мен не трябва да се съди за човека по музиката която слуша ... Е да има някой които се праят на зли метъли ама слушат Линкин парк само , ама тва не е эаради муэиката .. прост са си втълпили , че са эли - Черта на характера
![]()
не!свързвам ги с черните дрехи,смешните кубинки, големите пълни с незнам си какво раници и най вече с мазните дълги черни коси и наситения черен грим!много ми е грозно като видя момиче с такова описание!
Let The BEAT Control Your Body
piece0Fchocolate
Фен
Местожителство: In my world
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 1:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
и двете "групички" са толкова гнуси не се къпят, миришат, с мазни коси, а стила обличане с тези увиснали панталони..... направо са мн гнусни.
na tova gore moga samo da kaja 4e tezi hora ne sa dobre.ako spored nqkoi meri6a da doi da me du6i.ako nqkoi go e strah ot banqta to nas ne.i e mnogo po qko da vidi6 edno momi4e koeto e s 4eren grim otkolkoto momi4e s minijup i cici koito sa na polovina izko4ili ot fanelkite.ne govorete lo6i ne6ta za hora koito ne poznavate.
Всъщност сега,след като отново гледах "Двете кули",се сетих,че "нормалните"хора май ни възприемат като някакви миризливи урук-хаи,а?
Обаче колко красивно пукна онова емо Халдир,ех....
![]()
quench, по-скоро орки...урук-хаите до някъде мислят!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз на скейтърите им викам хобити.
2т. системно
Защо тъй? Нито сме ниски, нито са ни космати краката [поне на момичетата не са], нито са големи? И ние сме хора, и нас майка е родила.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Като кажеш на човек металисти и той си представя некви наркомани и убийци...прекалено им е обща представата на хората за металистите.Сичките метъли дето познавам (а те никак не са малко)са мноо печени и свестни хора ... Не поставяйте всички под общ знаменател.Аз съм металистка и честно казано не се смятам за странна или по-ралична от другите само защото харесвам метъл музиката и харесвам черия цвят
При това не всички металисти миришат и се дрогират...това зависи от акъла на самия човек.Нима не сте виждали некой смърдящ и дрогиращ се чалгар?!
Аз пък мноо мраза отворените чалгари дето само се превземат
![]()
Under your bed,inside your head...I'm the monster in wait ....
Тя е фенка-готичка бе![]()
на мен лично метълите много си ме кефат нз някви сладури такива много се кефа кат вида някъф метъл.абе нз как да го опиша обаче ми става някво яко такова![]()
мн им се кефа
Ма на кои кефиш им се абе тея кефиш им се метъли кефиш , абе кефипш им се нали им се кефиш е така, стаа ти...некъв кеф е така, абе само кеф да ти е като видиш един кефещ метъл, ама какъв кефещ метъл бре, нищо че всички кефят е така, нали кеф!
не![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
има прилика верно,отвсякъде ограден с планини,а ТЕЦ-а,всъщност е крепостта Барад-Дур.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Е копеле, тогава перничани са орки![]()
![]()
не.![]()
мината е Минас Моргул значи.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Баси и сценаристите, дето сме...ние треаше да праим БГ Властелин![]()
Кметът всъшност е кметицаПървоначално написано от RedChil
![]()