.
Затворена тема
Страница 4 от 90 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2240
    Guest
    i metylite i punkarite sa pulni bokluci

Повече от фен
    Това не знам коя поред тема е за това дали хаерсваме някаква група хора! Ако ми допада-да.Ако ми е противен по характер-не.Нищо не зависи от това каква музиак харесва,какво тренира и т.н.Проумейте гоо!

Guest
    ne

задръстеняци...жалко е, че делите в тая тема хората на тва каква музика слушат. Всеки може да си слуша квато си иска музика, всеки може да си се облича както си иска, всеки може да си харесва когото си иска... но просто е тъпо да определиш някои човек колко пари струва по т'ва ква музика слуша ? Живеем в свободна страна и всеки си прави квото му е кеф. ЕИ хора пораснете малко, не бъдете ограничени ! До като неопознаеш тоя от среща неможе да кажеш какъв е ! Външния вид лъже ! Баси моля ви заклучете темата...безсмислена е ... няма смисъл да се излагаме... слушаите квото ви се слуша и не обръщаите внимание на другите .. peace !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Фен
    Град
    Плевен
    Тоя анонимния дето обича да си ме критикува някав навик му стана ... само доказваш колко си тъп като не оценяваш мненията на другите ама си го прави нали си в свободна държава. Аз се харесвам такъв какъвто съм,не харесвам метъли и пънкари ... a щом не харесван някои от любимите ми занимания (купони забавления дискотеки кръчми и жени,заеби Кънтър-страйка не го играя отдавна и е било просто развлечение и е тъпа игра) значи наистина не знаеш как да си живееш живота.Що не споделиш какво въобще правиш за да си убиеш времето ? Зациклил си в някой тъп форум и се чудиш на кой да се правиш на оборотен.
    В Плевен както има много фешаняги и уж 'гъзари',така има и много метъли и пънкари и много добре виждам кои са по-агитираните в обществото ако мога така да се изразя.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Голям фен
    Град
    Бургас
    Блаххх...ставате ми противни чак...аре стига...толкова излагации на едно място не бях срещал...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    Плевен
    За онова подобие fergieson искам да кажа,че поне мислим подобно.Както на теб са ти противни 'гъзарите',така и на мен метЪлите...
    Виж ся ... не съм запален по тия форуми както повечето от вас за тва не си правя труда да си махна аватара ако ми беше малко по-приятна щях да ти пратя на пощата нова.

Ще направя просто няколко примера за вас.Първо се сетете например съотношението на метъли и 'гъзари'(по скоро тия които не харесват метЪл)в едно училище или един училищен клас.Без да се лъжем знаем че метЪлите са си на изчезване.Там където учех,на 100 човека да има 1 метЪл.От тука можем само един извод да си правим ... Колко скечове имам у нас на РОК фестивали където се събличат голи,почват да си пикаят в устите ... Една от тъпите ви традиции е да се събирате в кръг на концерти и да почнете тъй наречената 'имитация на бой' ... Почвате да се бутате да скачате ... Да не говоря че сте пълни селяндури като седнете например в центъра на града с бирата в ръката,като почнете си размятате косите като пълни циркаджии.Или пък онея сектантски ритуали които ги правите по гробищата (ако сте малко по-запалени метЪли ще разберете за какво ви говоря) ... При вас почти винаги мъжа има по-дълга коса от на жената ... Въобще вие си живейте в някаф ваш си свят и всички са ви криви ... Аз не съм гъзарче както вие казвате просто се обличам нормално от съвсем нормални магазини,а не като вашите магазинчета дето ме побиват тръпки само като го подмина ... Ей такива елементарни нещица ме отдръпват от вас ... Не искам да слагам всички под общ знаменател защото има и свестни от вашия 'род' дето се държат като хора. И в това което сега написах не съм вложил и капка агресия,както вече 3-4 ме нападнаха и щяха да ме изядат направо. Един прост пример - В дискотеката се слуша абсолютно всичко,с изключение на метЪл... Не отричам и РОК клубчета които най-често са някфи пропаднали ...
    Огледайте се и ще видите че вие сте в друг свят. Лягам,и утре очаквам поредното нападение от ваша страна което ако наистина стане,само ще докажете колко сте тъпи(още не съм го казал) ...

sdw@abv.bg

Град
    Ямбол, България
    виж, изобщо метълите не са на изчезване! дори ми направи впечетление че все повече и повече взеха да наизлизат...
    ако вземем да правим статистики по-брой фенове от целия свят, метълите ще излязат най много

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Dez
    виж, изобщо метълите не са на изчезване! дори ми направи впечетление че все повече и повече взеха да наизлизат...
    ако вземем да правим статистики по-брой фенове от целия свят, метълите ще излязат най много
    Еми може пък не знам няма да споря
    Все пак си правя изводи в училище,в клас,в университети(и то не само в моя град).Ама може извън България да е различно положението.

sdw@abv.bg

Голям фен
    Град
    Бургас
    Хаха...ако тук феновете на този стил музика бяха на изчезване нямаше за поредна година да се избиват да идват Велики групи в България.Поредния монстър оф рок е явно доказателство за това...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    задръстеняци...жалко е, че делите в тая тема хората на тва каква музика слушат. Всеки може да си слуша квато си иска музика, всеки може да си се облича както си иска, всеки може да си харесва когото си иска... но просто е тъпо да определиш някои човек колко пари струва по т'ва ква музика слуша ? Живеем в свободна страна и всеки си прави квото му е кеф. ЕИ хора пораснете малко, не бъдете ограничени ! До като неопознаеш тоя от среща неможе да кажеш какъв е ! Външния вид лъже ! Баси моля ви заклучете темата...безсмислена е ... няма смисъл да се излагаме... слушаите квото ви се слуша и не обръщаите внимание на другите .. peace !
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Dove1
    Guest
    Метълите за мен не са хора,нямам думи да ви опиша колко са и противни... не че са ми направили нещо ... просто са ми ужасни и направо избягвам дори да ги поглеждам като минавам покрай такива същества. Доколкото прочетах мненията във форума забелязах,че тук има много фенове на метъла.... и голямо впечатление ми направи,че най-вече метъли си позволяват да критикуват другите ... и да си избиват комплексите тук....!Защото другите хора не ги разбират и не ги възприемат... !Ще разкажа една случка в моето училище .. Метълите в моето училище са около 10,те сами се отделят от другите и си живеят в свой собствен свят и света им е крив,защото всички ги мразят... ами разбирасе с тези отвратителни тъмни дрехи... или кубинки ... абе кво да говоря...!!!

dove1
    Guest
    Оффф и да се ядосваш и да ми се злобиш извън този форум ти си оставаш НИКОЙ!

Фен
    Град
    Sofia
    OPREDELENO NEEEEEEEEEEEEEE

Цитирай Първоначално написано от ton1
    Да не говоря че сте пълни селяндури като седнете например в центъра на града с бирата в ръката
    А ти си голям гъзар, понеже пиеш в кварталното кафе, до което паркираш твоята невероятна "лимузина", така ли?

Аз не съм гъзарче както вие казвате просто се обличам нормално от съвсем нормални магазини,а не като вашите магазинчета дето ме побиват тръпки само като го подмина ...
    Какви са тези "нормални" магазини? Магазинчета, където се продават дънки с нашивки и парцали по тях ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от sensa
    OPREDELENO NEEEEEEEEEEEEEE
    И аз
    2 т. системно.

Попринцип харесвам такива хора.И аз съм някъде по средата и обкръжението ми е такова,макар че познавам и свестни чалгари и обикновени хорица които не се причисляват към никое движение/култура

Remember the nature people
    We who were persecuted
    And we shall rise again
    And we dance round, hand in hand
    We are at one with the tides of the land
    We are wild and we are free

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Еми да харесвам ги.... а защо еми просто ми харесват....

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Дох, по някакво стечение на обстоятелствата метълите са моята компания.Но не, аз не се имам за "метълка" нали...Както и да е...Човекът от тази компания, с когото съм най-близка се къпе всеки ден.Вярно е, живеем сред ограничени хора.Дори баща ми надига вой срещу "метълите". Но в крайна сметка всички сме хора, нали? Та както има тъпи и умни при чалгарите, има ги и при така наречените метъли.Всичко си опира до принципи.
    Пънкари не познавам.У наше село нема
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

ебаси майката о.О това не е истина...
    първо - не виждам защо стана толко фешън да се коментират разни метъли/даркъри и от тоя род животни? какво толкова има в тях, защо са ви толкова интересни не мога да разбера?! хора като хора - с две ръце, два крака, очи и нос... стига сте ги чепкали вече!

второ - тия, дет се опитват да налеят мозък и се ловят на разни плиткоумни мнения и заучени фрази (метАлите и пънковете смърдят, сатанисти и бля бля) са два пъти по-зле от хейтърите, които плюят на тези култури... ще ме извинявате, с цялото ми уважение

и трето - пънкари не познавам много... за метлягите мога да кажа, че доволна част от тях изглеждат супер зле и са гнусни (тва за външния вид, иначе са некви интелектуални), но също така има и много прекрасни същества - във всички смисли (??) на тая дума.

научете се да се уважавате, мамка му и да не си гледате един на друг в паничките. далеч по-важни неща има от тва кой се къпел, кой не и каква музика слушал... пфф.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Don't know!
    Метълите рулзззззз!!!!!!! Пънкарите са готини

Guest
    Слушам адски много пънк и адски много метъл и определено мога да кажа, че не харесвам нито метълите, нито пънкарите.

Medicated Angel
    Guest
    Не мога да повярвам,че отново има подобна тема! И на онзи "19-годишния" мога да кажа,че живее в голяма ЗАБЛУДА! С тия изводи за метЪли и пънкари направо ме доведе до пълно отчаяние. Както казаха по-горе метЪлите по света са толкова,ама толкова много,че изобщо как е възможно да си правиш изводи за всички -> че не се къпели,ходили с кубинки и дълги мазни коси. А пък онова за ритуалите по гробищата направо ме разби!

Град
    Русе
    За всички ограничене копеленца и копелдачки,които казват че сме противни.Не можете да съдите хора,които просто не разбирате и ако вие сте достатъчно плиткоумни да слушате музика само за любов,пари и да преценяте испълнителите само по вида им има хора ,за които музиката не е само това.Музиката е един вид обогатяване а повярвайте ми вашата музика затапява хората като слушат нон стоп за едни и същи работи поднесени по различен начин.Относно хигиената,извинявайте ама има толкова нечистоплътни и чалгари и рапшари и там други в зависимост от стила им на слушане нали така ги делите.Човек не е нечистоплътен защото е метал или панкар а защото просто не държи на хигиената си.Относно стила на обличане просто вие простосмъртните ако смея така да се изразя живеете в нормите ,които ви налага обществото да сте с слаби ,грим,прически,облекло според модата.При металите поне няма значение как си облечен .Може да си облечен най-обикновено и пак да си слушаш метал,докато вие си тормозите малките мозъчета с всички онези неща наречени граници наложени ви от обществото.
    Всичко подлежи на промяна но не и смъртта

метълите са супер пичове...
    за мацките.... пълнят ми душата.... (се пак едно време и аз бях...)
    ако не си бил метъл не може да оцениш това за което става дума....
    Gott wei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си