.
Затворена тема
Страница 40 от 90 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2240
    Metal, Metal, Metla и......... Metal. Напрово полудявам като видя някоя секси метълка...

polinchetooo
    Guest

tapni

pankarite sa mn qki hora i az sam edna ot tqh te sa prosto golemi piichagi i golemi simpatqgi a e gotini hora,zabavni i vsichko nai hubavo za tqh a pak za metalite togava veche zavisi ot samiq chovek ponqkoga naprimer poznavam metali mn dobri ama drugi pak nqkvi atskite izrodi vsqkvi gi ima a e metalite sa si po dobre ot chlagarite xaxaxaxa

Цитирай Първоначално написано от ۩۞&am
    Metal, Metal, Metla и......... Metal. Напрово полудявам като видя някоя секси метълка...
    sexy metulka...kade go 4ete toq vic we =D>

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore

Re: tapni

Цитирай Първоначално написано от polinchetooo
    pankarite sa mn qki hora i az sam edna ot tqh te sa prosto golemi piichagi i golemi simpatqgi a e gotini hora,zabavni i vsichko nai hubavo za tqh a pak za metalite togava veche zavisi ot samiq chovek ponqkoga naprimer poznavam metali mn dobri ama drugi pak nqkvi atskite izrodi vsqkvi gi ima a e metalite sa si po dobre ot chlagarite xaxaxaxa

ПАнкарке,я кажи кои пАнк-групи слушаш? Освен Аврил де...
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от qwertyu
    Цитирай Първоначално написано от ۩۞&am
    sexy metulka...kade go 4ete toq vic we =D>
    еми има готини!!
    ima ama se broqt na prustite na 1nata mi ruka.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^Познавам някъде към 30 метълки, от които 25 са много красиви, другите също не са лоши. Както има грозни метълки, така има и грозни чалгарки и тн. Простотии не пиши.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    ^Познавам някъде към 30 метълки, от които 25 са много красиви, другите също не са лоши. Както има грозни метълки, така има и грозни чалгарки и тн. Простотии не пиши.
    ам ти броиш ли си ги

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    ne pi6a prostotii prosto ti ima6 izkrivena predstava za krasivoto.

Град
    Кърджали
    Не определено не харесвам метали и пънкари особенно от ония дето като че ли живеят за метала и не си мият косите по 4 месеца и са мислят за големи пичета сас мазни гриви ! Харесвам хората за , които музиката не е всичко е хубаво е да послушаш хубава музичка и аз немога без това обаче е по важно с кой си каде си и как си прекарваш
    ~~~SwEeTyTu~~~

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTyTu
    са мислят за големи пичета сас мазни гриви !
    Аз що не се сещам за нито един метъл, който се мисли за "пиче" о.О

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    На мен пък ми гръмна бойлера и съм тру метълка с мазна коса и ще съм така още 2 дена

П.С Това за бойлера си е самата истина..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

ами що да не ги харесвам? харесвам ги! само да не са некви абсолютно сдухани хорица. имала съм 2-ма приятели метъли буквално откърмени с рок и метъл ама това не влияеше на визията им. мамка му и прасе аз също слушам исфирясала музика ама не нося тениски на групи. ге искам в стремежа си да бъда различна да ставам еднаква с "различните". плюс т`ва онова дето казахте за мазните коси... че за вас чалгар с мазна коса по-секси ли е от метъл с мазна коса то си е до хитиена
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Град
    в сърцето му ... :)
    мм, .. метъли и пънкари .. радват ме само,че.. тея метъли, които слушат само музиката, а на да се обличат като метъли и да си пускат дълги коси
    How can you break my fucking heart & tell me
    you still love me ?!?!?!

666 kvi pankariii kvi metali eee aee eiiiii kat gi vida takiva i mi idva da gi zaritam eeeee

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от DareDevil^
    666 kvi pankariii kvi metali eee aee eiiiii kat gi vida takiva i mi idva da gi zaritam eeeee
    ритай ги тия бе....

всичките ги наритай
    Дано нацели някой със железни бомбета!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Тия с железните бомбета са пут-ки .
    2т. системно

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Не, не мии харесват.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тва само заради бомбетата да знайш!

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    mnouu qsno 4e haresvam....golemi maniqci saa.. \/ cool
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Зависи.Познавам и метъли и пънкари,но не мисля,че мога да определя един човек какъв е,само по това каква музика слуша.Даже са ми много жалки в очите примерно,някой който слуша метъл и като види някое момиче с модерни дрешки,фешън прическа и розово телефонче и веднага да казва:"Ъ,фешънка,не искам да си имам нищо общо с нея",или пък обратно някаква чалгарка вижда метълка и си казва "Тая пък с тея черни дрехи и тоя ужасен грим-наркоманка,далеч от нея".Според мен тва е глупаво.Да съдиш хората преди да ги познаваш.Тва са предръсъдъци и жалко за хората които ги имат.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Зависи.Познавам и метъли и пънкари,но не мисля,че мога да определя един човек какъв е,само по това каква музика слуша.Даже са ми много жалки в очите примерно,някой който слуша метъл и като види някое момиче с модерни дрешки,фешън прическа и розово телефонче и веднага да казва:"Ъ,фешънка,не искам да си имам нищо общо с нея",или пък обратно някаква чалгарка вижда метълка и си казва "Тая пък с тея черни дрехи и тоя ужасен грим-наркоманка,далеч от нея".Според мен тва е глупаво.Да съдиш хората преди да ги познаваш.Тва са предръсъдъци и жалко за хората които ги имат.
    Е дааа...ама ако си метълка и си вървиш и видиш някой висок, хубав с коса до кръста, кубинките и рокерията ще си кажеш "Ехааааа! "
    (поне аз бих казала тва де!) и обратното...
    А нали се сещаш, че повечето фешъни са чалгари, а за повечето емтъли (и пънкари) музиката е много повече от забавление и няма да имат почти нищо сходно!От части да различаваш някого по начина му на обличане и музиката, която слуша е много ползено, защото тези две неща, говорят много за самия човек!(някои твърдят обратното, но според мен е така!)

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Е дааа...ама ако си метълка и си вървиш и видиш някой висок, хубав с коса до кръста, кубинките и рокерията ще си кажеш "Ехааааа! "
    (поне аз бих казала тва де!) и обратното...
    А нали се сещаш, че повечето фешъни са чалгари, а за повечето емтъли (и пънкари) музиката е много повече от забавление и няма да имат почти нищо сходно!От части да различаваш някого по начина му на обличане и музиката, която слуша е много ползено, защото тези две неща, говорят много за самия човек!(някои твърдят обратното, но според мен е така!)
    Права сиУважавам всяко мнение и мисля като теб
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Не, не мии харесват.
    Каква ли играчка е във всеки пост да си слагаш розовко?

Мидиан не е ли метълка? Поне аз бих я определил като такава. Или ти говориш за метълите, нищо не си казцала за метълките.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Супер фен
    ама как огъват врати на Хонди...
    То врата на хонда се огъва с поглед. А да носиш метално бомбе го приемам просто като проява на слабост и прекалена загриженост да не му стане нещо на безценното педикюрче. Демек путьовци.
    2т. системно

Град
    [Мразим кифли ООД]
    ама как огъват врати на Хонди...
    То врата на хонда се огъва с поглед. А да носиш метално бомбе го приемам просто като проява на слабост и прекалена загриженост да не му стане нещо на безценното педикюрче. Демек путьовци.
    Хихихихих!Аз пък приемам бомбето до една степен кич!Но пък бомбето изпъва кожата на кубинката, щото пък на пръстите след време кожата хлътва (поне бившите ми кубинки бяха хлътнали ся не знам...)...и стават за ритане на други путьовци!
    А за педикюра...не се заблуждавай!Той е от мързел, не от суетност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си