- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
самата аз слушам споменатата музика,така че отговора е ясен - да,харесват ми![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Da,za6toto vsi4ki sme hora i nqma ''tip metali,tip chalgari,tip punkari,tip jenkari,tip smotanqci,tip pichove'' i bla bla prochie! Kefi me 4oveka mi otsre6ta(ako e gotin,estestveno).
za6to da ne gi haresvame??? brat mi slu6a metal i az pokrai nego sa6to se zaribihno toi nito se obli4a nito se darji po nqkakav osoben na4in za da si pomisli6 4e e metal? vav vaprosa ne e uto4neno to4no za kakvi metali stava vapros. dali takiva koito se obli4at taka, ne se k1pqt i hodqt po razni si tqhni klubove ili za hora koito prosto slu6at tazi muzika
![]()
Смърт,смърт и пак смърт за всички ШИБАНИ АХАРХИСТИ!
Мръсни масонски подлоги са тва,по долни съшества от мангалите и негрите.
Ахахахаха!Не си ли чувал за метълите анархисти беее?!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
(Защо повечето като чуят пънкар и правят асоциация с анархист?!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
хехехе естествено 4е ги харесвам нали се пак таи се обли4ам!!!И се двийа с такиваПървоначално написано от Анонимко
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Аз слушам предимно пънк,метал и емо(абе може да се кажа че всичко слушам)Но не определям приятелите си дали са метали,чалгари или пънкари или иймота.Приемям прятелите си такива каквито са.не ми пука как се облича,важен е характера (: .Аз са себе си мога да дам пример чден може да съм пънкарка или иймо а на следващия да съм с къса пола и на нямам нищо общо с вчера,така че хората не се преценяват по дрехите.И аз съм получавала нападки от пънкари и метали като се ме виждали облечена като чалгарка или обикновенно и те ме нападат щото съм била пънкарка и иймо и съм осквернявала музиката,която слушам щото се обличам разновидно.Но на мене не ми пука особено (: Но не трябва на се преценяват хората по стила на музика,който слушат (:
ami metalite obiknovenno vmesto ogynche si nosat lyjichka kato hodat na kafe.redko si smenqt drehite.punkarite sa mnogo probadnali kopeleta.abe na kale da sa site takiva.![]()
пффф мразя ги...отвратителни добитъци, диви миризливи селяни дет не съ къпят !!(
![]()
![]()
![]()
)
Вчера се къпах 2 пъти!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wow ne moje da byde sigurno ti e za pyrvi pyt v jivota i kak dobre li ti beshe![]()
Прекаляваш![]()
brat ti ne popada za men v grafata metali.brat ti prosto si slu6a takava muzika kakvato mu haresva.az ne sym protiv takiva.men me draznat oneq smradlivite narkomani sys uryfanite si drehi me6ki i t.n.Първоначално написано от foxy-to
![]()
prava si nemam pravo da ti se byrkam.shtom ne iskash nema da se kypesh.az si kazah veche mnenietoПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
А как реши, че аз съм от тях например?
тя е дърта циганка врачка и Усеща...![]()
Чакай да видим дали ще има логичен и обоснован отговор![]()
da ti kaja ne mi puka kva siПървоначално написано от `Death`Whore`
az ti govora za metalite kato cqlo
ako ti se chustvash takava obijdai se
да....100 % логичен беше...![]()
Противоречиш си. Метъл е човек, който слуша метъл. Обаче ти не се дразниш на такива. И щом не ти пука, защо ме обиждаш, че не се къпя?
za6toto mnogo vyztorjeno zaqvi che si se kypala 2 pytise edno ti e za pyrvi pyt
ма ти май наистина си прост/а...толкоз ли не можеш сфанеш че си прай майтап ?![]()
Да си чувал за...ирония? И съм в женски род![]()
аз говоря за нея бе не за тебеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()