- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Me too![]()
emi typ sym qvno.koe mu e nenormalnoto da se kypesh po 2 pyti na den primerno che da ne povervam?ili vie metalite ste na principa che nai hubavata mirizma e estestvenata mirizma![]()
и отново...ИРОНИЯ идиот такъв ИРОНИЯ
Например тези емотиконки - "" биха могли да те наведат на мисълта, че е по-скоро ебавка, а не хвалене. Предлагам да не говориш повече тъпотии и да приемеш, че не съм нечистоплътна.
![]()
![]()
nz koi e idot no vse mi se struva che ironiqta ne vi e mnogo efektivna
![]()
Не съм претендирала да е ефективна...и не разбирам защо говориш за мен в множествено число.![]()
пак ше изръси няква тъпотия да са напрай на НЕ чак толкоз плиткоумен
o chesanche mnogo si mi umenПървоначално написано от ShannonLarkin
a inache az govoreh za dvamata kato cqlo na tebe nema da trygna da ti govora v mnojestveno chislo spoko
tva che slu6a6 metal ne te pravi ne6to poveche
![]()
злеее!Първоначално написано от Анонимко
Ти кво предпочиташ?!Няква дет смърди на баси силния парфюм от 100 метра ли?
Макар че ако трябва да съм честна много обичам специфичната си миризма!Мога да кажа поне едно двама трима в тоя форум, дет ги познавам добре и тяхната специфична миризма също е мноу яка...
И къпането не е въпрос на тва къф си, що си и за кво се бориш, а е въпрос на лична хигиена!Лично аз пък не обичам некви дет са се окъпали в парфюм и не може да се диша около тях!
А аз не знам човек дет не обича да се къпе....с вода!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
къде видя да съм казал че ма прай нещо повече ? просто говориш кат кретен...![]()
Не ми приписвай думи, които не съм изрекла. И май ти си този, който се мисли за нещо повече - говориш много високомерно. Това, че се къпеш, не те прави нещо повече от метълите - те поне имат акъл.
obryshtah se kym momicheto be tq me popita za6to i govora v mnojestveno chislo sa dovolen li si debilchoПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
nedei taka vijdash mi se inteligentno momiche
tva che metalite imat akyl primerno ne znachi che teq koito slu6at druga muzika nemat
![]()
Сам си каза, че си тъп, налиИначе не съм казала, че неметълите нямат акъл.
Зависи от гледната точка....Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
tva che slu6a6 metal ne te pravi ne6to poveche ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
kyde ili imash blicove ot jointcheto![]()
aide metalcheta az vi napuskam trebva da izlizam pyk vie si govorete za sex pistols system of a down metallica iromaiden i t.n aide sys zdrave![]()
![]()
Ама си голям разбирач...даже и чалгарите знаят, че Пистълс не са метъл.![]()
spokoino be moe da ne slu6am metal no i az znam che sa punkariПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
А Систъм защо ги спомена тогава?![]()
e ti me izkara nekyv razbirach na tema metal punk i t.n.az si govora za grupite kyde sym slu6al ebali mu maikata kyv stil sa
![]()
Аз пък твърдя, че систем са метъл.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Мне-не ми харесват![]()
И какъв метъл са?