- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Не е нужно да се повтарям. Казах го преди. И изобщо не бих ви определил като "мили".Първоначално написано от Muse_of_Madness
Първоначално написано от Забавно ми е
Абе не слушаше ли и ти метъл![]()
хъхъ..
Абе слушам метъл и за това съм запознат с нещата от вътре. Отлично знам какви изроди сме.![]()
бтв обаче ся се осетих, че "без да искам" съм допуснал една "малка" грешка и както доста българи говорят за българите в 3 лице единствено число и аз говорих така за метълите.
Не вярвам много хора да са ми се вързали де.![]()
Урааа! Разгеле някой ми се хвана! Прочетох ги отдавна, но уви, нищо аргументирано... Дефинирай- хубава част от населението, норамелен, нестойностна музика...Първоначално написано от Забавно ми е
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ужас... тамън си мисля- ето, някой идиот да напсувам вместо даскалката по математика, която вече седмица не ще да признае, че съм победила любимеца и на областния по математика...Първоначално написано от Забавно ми е
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ROTFLLMAOLOLIOWNURASSESBITCHESIMTR00METALPR0LOL111
Първоначално написано от scion_of_Storm
![]()
![]()
![]()
Имала си тя приятел, видиш ли...Първоначално написано от Shadow_Walker
Ма ся няква готичка ми се лепи, което ме навежда на въпроса: повече или по-малко склонни са метълките към курвенско поведение от средностатистическата представителка на населението?
Мене въпросната готичка явно ме харесва заради парите... Половин час я гоних да си зема портфейла, в който имаше лев и двайсе![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
da moje ama moje i da ne sa...ei mnogo si prav mnogo sum zle mnogo te molq da mi pomognesh [-o< Vij sq narkomanite slabo me valnuvat kvo iskat i kvo ne iskat tuka govorim za metali,heh zapadnite to i tuka ima takiva kato tqh samo deto sa po malko kakto i da e!Ami shtom tvoq jivot si e tvoq raboti vzemi da zapochnesh da si e gladash a ne da se burkash na horata opa greshka da im "pomagash" abe kade she se obedinqvash be "dobriq samarqnin" q si sedi na zadnika i si uchi vmesto da se burkash v horskite raboti!Btw metalite moje i da sa zle ama takiva kato teb sa oshte po zle!Първоначално написано от Забавно ми е
Много!Направо ми иде като видя някой на улицата да го разцелувам! \/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
пънкарки...харесвам, да![]()
![]()
Да, определено си зле и имаш нужда от помощ с правописа и пунктуацията. Ти си излагация даже и за самите метъли.Първоначално написано от Hate Incarnate
Веднага ще се намери някой, който да ми намери и на мен грешки. Не отричам, че не мога да пиша перфектно, но неговото определено е зле.
металитесъ ебасе якийте хоръ, те съ едний яки хоръ, коийто аз ного пузнавъм и съ яки хоръ, аз съмия съм многу як метал и си мисла, че вий ни сте яки метали. туй йе зъщоту аз съм калций, а вий сте някакви измислени метали![]()
Ъ? Зъдръстин клций! Я пъ рубидий, шу шъ ми каеш?Първоначално написано от scion_of_Storm
Не обиждай калция, той е ебаси метАлния пич!![]()
Всъщност, темата се е изчерпала още преди...70 страници о.О За какво се продължава
![]()
тъй кат ва гледам вий тука сичките сте емота ^^
метълите са много агресивни...шумни...страх ме е от тях
а пънкарите ма радват![]()
you should kill yourself >=D
Не, просто ще отбележа, че ти не се хвана за нищо във пост-а и реши да критикуваш правописа му - ей така, колкото да кажеш нещо.Първоначално написано от Забавно ми е
Уау...
Не, не харесвам.
А какво да кажа? Аз пиша. За какво да се хвана? Че не съм бил "добрият съмарянин"? Може бе не си чел (нарочно) тънкият момент, че изобщо не се мисля за добрият съмарянин и отлично знам що за мърша са метълите, тъй като съм доста по-запознат с тях от колкото си мислиш (или може би не мислиш така).Първоначално написано от Няк'къв Гост
А ти тооолкова много искаш да помогнеш на тая "мърша" тц тц... иди помогни на оня в огледалото... купи му пистолет и му покажи как да го насочва към себе си.Първоначално написано от Забавно ми е
Мерси.
Тях никой не ги харесва.
да,ама те не ти се...Първоначално написано от EMILY the strange
Харесвам благородните метАли
Много ми тичат
За метЪлите и пънкарите нямам мнение (освен че не знаят какво да слушат де)
Някой ще може ли да ми обясни какво е това "емо" за да не правя цяла тема която сигурно и в последствие ще се окаже че съществува???Кои са "емотата" какво е типично за тях?!Първоначално написано от Mangalf
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.