.
Затворена тема
Страница 48 от 90 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2240
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Да ми разкажеш какво прави нас милите сладки метълски създания пропаднали...
    Не е нужно да се повтарям. Казах го преди. И изобщо не бих ви определил като "мили".

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Не е нужно да се повтарям. Казах го преди. И изобщо не бих ви определил като "мили".

Абе не слушаше ли и ти метъл
    хъхъ..

Абе слушам метъл и за това съм запознат с нещата от вътре. Отлично знам какви изроди сме.

бтв обаче ся се осетих, че "без да искам" съм допуснал една "малка" грешка и както доста българи говорят за българите в 3 лице единствено число и аз говорих така за метълите.

Не вярвам много хора да са ми се вързали де.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Урааа! Разгеле някой ми се хвана! Прочетох ги отдавна, но уви, нищо аргументирано... Дефинирай- хубава част от населението, норамелен, нестойностна музика...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Абе слушам метъл и за това съм запознат с нещата от вътре. Отлично знам какви изроди сме.

бтв обаче ся се осетих, че "без да искам" съм допуснал една "малка" грешка и както доста българи говорят за българите в 3 лице единствено число и аз говорих така за метълите.

Не вярвам много хора да са ми се вързали де.
    Ужас... тамън си мисля- ето, някой идиот да напсувам вместо даскалката по математика, която вече седмица не ще да признае, че съм победила любимеца и на областния по математика...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ROTFLLMAOLOLIOWNURASSESBITCHESIMTR00METALPR0LOL111

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    ROTFLLMAOLOLIOWNURASSESBITCHESIMTR00METALPR0LOL111

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Харесвам метълки и пънкарки, а и готки
    А котки?

Стискайте ми палци, ще зарибявам една emo мацка

ти за готик субкултурата не си ли чувал...?
    И все пак ще стискам палци за имо мацката
    Имала си тя приятел, видиш ли...

Ма ся няква готичка ми се лепи, което ме навежда на въпроса: повече или по-малко склонни са метълките към курвенско поведение от средностатистическата представителка на населението?

Мене въпросната готичка явно ме харесва заради парите... Половин час я гоних да си зема портфейла, в който имаше лев и двайсе
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Цитирай Първоначално написано от Hate Incarnate
    az she ti kaja sq nekolko fakta ot lichno nabliudenie!Ne si misli che horata koito svirqt ili slushat klasika sa tolkova umni i nacheteni 12 godini sum uchil klasicheska muzika i znam shto za durveta sa tiq hora da prav si che klasicheskata muzika e slojna ama ne si misli che taka omrazniq metal na golqma chast ot zadrustenoto obshtestvo e prosta muzika zashtoto sum vijdal mnogo dobri muzikanti da se zatrudnqvat pri opiti za svirene na extremen metal i oshte neshto tva che metalite v Bg na nishto ne prilichat i che oshte sa v praistoriqta neznache che vsichki sa takiva!Ti si NIKOI za davash suveti koi trqbva da bude opraven i koi ne trqbva za tova liubezno te molq da si zatvorish pliuvalnika koito bulva samo laina da si gledash mizerniq jivotec i da ne se mesesh tam kadeto ne ti e rabotata nikkoi ne ti iska pomoshtta!(ti kvo da ne si ot socialni griji?!)A i za tiq koito tvurdqt che jazza e prosta muzika she im kaja samo da che tva e cqla filosofiq!
    Може би си прав, че има хора занимаващи се с класическа музика, които са зле. Ти си един типичен пример за това. Добрите музиканти се затрдняват, защото са учени да свирят в друга област. Доколко ми е мизерен животеца си е моя работа. Те и наркоманите не искат помощ, но това не значи, че не трябва да им се помогне. Западните метъли може и да са много куул, но тук сме в България и ще говорим за нашите метъли. Социални грижи не си вършат работата и затова трябва да се обединим само да я свършим и да поучаваме хората, които са излезли от провия път, а метълите са точно такива.
    da moje ama moje i da ne sa...ei mnogo si prav mnogo sum zle mnogo te molq da mi pomognesh [-o< Vij sq narkomanite slabo me valnuvat kvo iskat i kvo ne iskat tuka govorim za metali,heh zapadnite to i tuka ima takiva kato tqh samo deto sa po malko kakto i da e!Ami shtom tvoq jivot si e tvoq raboti vzemi da zapochnesh da si e gladash a ne da se burkash na horata opa greshka da im "pomagash" abe kade she se obedinqvash be "dobriq samarqnin" q si sedi na zadnika i si uchi vmesto da se burkash v horskite raboti!Btw metalite moje i da sa zle ama takiva kato teb sa oshte po zle!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Много!Направо ми иде като видя някой на улицата да го разцелувам! \/
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    пънкарки...харесвам, да

Цитирай Първоначално написано от Hate Incarnate
    da moje ama moje i da ne sa...ei mnogo si prav mnogo sum zle mnogo te molq da mi pomognesh [-o< Vij sq narkomanite slabo me valnuvat kvo iskat i kvo ne iskat tuka govorim za metali,heh zapadnite to i tuka ima takiva kato tqh samo deto sa po malko kakto i da e!Ami shtom tvoq jivot si e tvoq raboti vzemi da zapochnesh da si e gladash a ne da se burkash na horata opa greshka da im "pomagash" abe kade she se obedinqvash be "dobriq samarqnin" q si sedi na zadnika i si uchi vmesto da se burkash v horskite raboti!Btw metalite moje i da sa zle ama takiva kato teb sa oshte po zle!
    Да, определено си зле и имаш нужда от помощ с правописа и пунктуацията. Ти си излагация даже и за самите метъли.

Веднага ще се намери някой, който да ми намери и на мен грешки. Не отричам, че не мога да пиша перфектно, но неговото определено е зле.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    металитесъ ебасе якийте хоръ, те съ едний яки хоръ, коийто аз ного пузнавъм и съ яки хоръ, аз съмия съм многу як метал и си мисла, че вий ни сте яки метали. туй йе зъщоту аз съм калций, а вий сте някакви измислени метали

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    металитесъ ебасе якийте хоръ, те съ едний яки хоръ, коийто аз ного пузнавъм и съ яки хоръ, аз съмия съм многу як метал и си мисла, че вий ни сте яки метали. туй йе зъщоту аз съм калций, а вий сте някакви измислени метали
    Ъ? Зъдръстин клций! Я пъ рубидий, шу шъ ми каеш?

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Не обиждай калция, той е ебаси метАлния пич! Всъщност, темата се е изчерпала още преди...70 страници о.О За какво се продължава

Mangalf
    Guest
    тъй кат ва гледам вий тука сичките сте емота ^^

Повече от фен
    Град
    south_park
    метълите са много агресивни...шумни...страх ме е от тях
    а пънкарите ма радват
    you should kill yourself >=D

Веднага ще се намери някой, който да ми намери и на мен грешки. Не отричам, че не мога да пиша перфектно, но неговото определено е зле.
    Не, просто ще отбележа, че ти не се хвана за нищо във пост-а и реши да критикуваш правописа му - ей така, колкото да кажеш нещо.
    Уау...

Guest
    Не, не харесвам.

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Не, просто ще отбележа, че ти не се хвана за нищо във пост-а и реши да критикуваш правописа му - ей така, колкото да кажеш нещо.
    Уау...
    А какво да кажа? Аз пиша. За какво да се хвана? Че не съм бил "добрият съмарянин"? Може бе не си чел (нарочно) тънкият момент, че изобщо не се мисля за добрият съмарянин и отлично знам що за мърша са метълите, тъй като съм доста по-запознат с тях от колкото си мислиш (или може би не мислиш така).

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Уау...
    А какво да кажа? Аз пиша. За какво да се хвана? Че не съм бил "добрият съмарянин"? Може бе не си чел (нарочно) тънкият момент, че изобщо не се мисля за добрият съмарянин и отлично знам що за мърша са метълите, тъй като съм доста по-запознат с тях от колкото си мислиш (или може би не мислиш така).
    А ти тооолкова много искаш да помогнеш на тая "мърша" тц тц... иди помогни на оня в огледалото... купи му пистолет и му покажи как да го насочва към себе си.
    Мерси.

Guest
    Тях никой не ги харесва.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    метълите са много агресивни...шумни...страх ме е от тях
    а пънкарите ма радват
    да,ама те не ти се...

Guest
    Харесвам благородните метАли
    Много ми тичат

За метЪлите и пънкарите нямам мнение (освен че не знаят какво да слушат де )

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Mangalf
    тъй кат ва гледам вий тука сичките сте емота ^^
    Някой ще може ли да ми обясни какво е това "емо" за да не правя цяла тема която сигурно и в последствие ще се окаже че съществува???Кои са "емотата" какво е типично за тях?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си