- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Първоначално написано от forrzi
![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...&highlight=emo
има още в търсачката
emo rulzzzzzz![]()
you should kill yourself >=D
Ми да! Всички трябва да слушаме чалга, хаус и гангста рап...Първоначално написано от Анонимко
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
и да сме пълни идиотиПървоначално написано от Бунтар
![]()
пп. браво за подписамерси за подкрепата
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
айде ще бъда любезна и нищо няма да ти казвам.ако ме видиш на улицата по-добре се отдалечи на безопасно разстояние защото пънкарите,на които "много се кефиш" ще ти наритат нарязания с бръснарско ножче задникПървоначално написано от EMILY the strange
![]()
ЖЪЛТИТЕ СТИЙЛКИ ПАУЪР !!!Първоначално написано от forrzi
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ами много си любезна щом ме предупреждавашПървоначално написано от forrzi
нямах нишо против вас но вече се замислих![]()
ахахахахахахахахахахахах
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
exeee kva e taq agresiq we hora![]()
![]()
И може би сега ще си отрежеш вените, защото ще ти се рита задн*ка? :> Айде де...моля те.Първоначално написано от EMILY the strange
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
emo boy - just bollock
emo girl - ass-kicked by boots cunt![]()
A ти си смешен, бате. Нито си кокни нити си хулиган. Я се осъзнай, че си просто една ходеща трагикомедия.Първоначално написано от Alcohooligan
няма да се разстройвам заради някои който не ме харесва при положение че и аз не го харесвамПървоначално написано от _SL_
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ми аз някъде писал ли съм,че се мисля за кокни или хулиган ?!?!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Хора, айде стига с това имоВсеки да си слуша каквото му харесва, като иска да се реже, като иска да се прави на прост...като иска да слуша "имото" на MCR и ала бала...
Ии айде по-спокойно, че да не вземе да стане като в темата за снимките![]()
хъхъ..
Izvinqvaite ma 6e vi kaja ne6tu...Punkut ne e samo muzika,a sastoqnie na duxa!!!-samo det tva be6e vqrno,togava kogato da si punkar ne be6e moderno!!!!!!!
![]()
![]()
Think black..
da tyi kato az sym pynkarka a povecheto mi priqtlei slushat metyl ... i se nosqt kato metyli ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Be trqbva da razbarete 4e nqq zna4enie kvi sa horata okolo vas vajnoto e da vi e veselo i da iztre6tqvate zaedno![]()
![]()
prav siПървоначално написано от Анонимко
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Обзалагам се, че всеки, който претендира да бъде имо тук не знае от къде тръгва цялата култура.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хахах да така е...Първоначално написано от _SL_
Хм интересното е, че аз знамПък не съм имо
![]()
хъхъ..
Вьобще не харесвам пьк и само се заяждам с такива,нз,просто не ми се получава разговора с тях![]()
~~Кфо искаш от мене фе,аа?!~~://
Е как ще ти се получава разговора след само се заяждаш с тях?Първоначално написано от **BLUE_EYES**
бтв това розово е ужасно.