- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Дам, ама едно ... 80% от метълите твърдят, че не харесват метълки. И ходят с чалгарки по тая причина![]()
Срещам метъли на всеки метъл концерт. Не ви се кефя. ТОЧКА.Първоначално написано от mechanized
Пънкарите не са ми първа любов.
МетАлите - абе нещо не съм фен на Натрий, Калий, Мед...Предпочитам метЪли, честно казано.
П.П. Хм, тези разделения по каква музика слуша човек, са ми доста странни...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ем кефят ме пънкарите,а метълите-аа мн са яки
Какво значение има музиката?Ако някой е страшно готин и страшно те кефи,но слуша еди какво си-Няма да се забърквам с него,защото слуша онова.Тъпо е.
Е,вярно е,че битието определя съзнанието,и че понякога наистина някои разделения се държат по определен начин,но това не важи за всички.
Мда-може да се каже,че съм метълка(много рядко понасям друга музика),а най-добрата ми приятелка си послушва и чалгийка...но това не значи,че няма да е добра приятелка.
А по темата-кефя се повече на метъли,защото са по-хард.А пънкарите са някви...де да ги знам...шарени![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
МИ УМРИ!Първоначално написано от Анонимко
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта
za men nqma zna4enie kav stil slu6a stiga da e gotin 4ovekharesvala sym i 4algari i pynkari i vaob6te sqkvi nai-razli4ni hora
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Няма! Ще продължавам да ви соча и да ви се смея, както съм правел и до сега...Първоначално написано от mechanized
А на тях ще продължава да не им пука
Освен на сбирщината ънтру-та тук, които само се чудят къде да се похвалят колко са "метъл"
Saatana vittu perkele hate crew!
ще се повторя, но...
умри.
целия в черно...къса черна коса...сини очи...слушаш метъл...МЕТЪЛ!!!КЪДЕ СИИИИИИИИИИИ![]()
хаха обичам метъли !
2 т. от правилника. Бан на профил
Тия нашите метъли са яко изкибичени. От къде на къде носят кубинки не знам. Аз в нито един метъл клип не съм видял някой от групите да е с кубинки или пък с гадни нискокачествени суичъри правени в турция. Вместо това виждам кецове и къси гащи...Метълите на запад са готини, а тук не са...
А аз защо наред с маратонките (!!!! не кецове!!!!) виждам ню роци?
Не знам какво гледаш, ама Obituary носят кецове и къси гащи. Същото го има и в клиповете на Kreator и Morbid Angel...Първоначално написано от Boot
Ми, Алекси от Чилдрен оф Бодъм е с ню рок, Апокалиптика бяха кубинки някфи на концерта...
http://www.alive-concerts.ru/News/Atrocity.jpg - тук кец виждаме ли?
Примерите са си много, няма кфо да се лъжем.
И ти с кубинки ли ходиш?Първоначално написано от Boot
11 tochka deaktiven profil.
не, галфони носи и e адски секси!Първоначално написано от Mo6no
аз пък не виждам какъв е проблема мятълите да носят кубинки?! ако някой може да ми обясни... о.О
тва пък беше ебати обидата... и тъпо заключениеПървоначално написано от explitedteen
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз пък страшно много се кефя на такива хора, въпреки че понякога са малко зловещи.Какво пък,харесва ми това че са различни и освободени.Дори в момента харесвам едно такова момче, ми мн си е готин пича и тва е.Пък вие ги делете ко щете по дебелината и формата на веждите им.
АХхх някой не разбра и го редактирам сега![]()
![]()
Бръмм бръмм..
Първоначално написано от fergieson
Голяма готичка си ей...Минала си покрай готиката като култура.Ама разбира се, Аврил е първата готичка в историята.О, да...За да си готичка тряя си купиш "атрибутите" и нали "кожен панталон" и редовно ходим на фестове, че нали сме "метълки".О,не, извинявам се "готик".Ама колко сте ми смешни такива...Как я гледали, я си признай, че умираш от кеф, като ти кажат "метълка"....И ти май си спала в часовете по БЕЛ, щото ако трябва да се пише по граматичните правила, множественото число на "метъл" е "метли"...
Не се и съмнявам. Но какво точно бяха галфоните? Някакви ботуши ли?Първоначално написано от пор
И още нещо... Буут не ми се сърди.
11 tochka deaktiven profil.
Тоя манекен Алекси и неговата чалга група, която преди 4-5 години ми беше любима, разбира се преди да изсерат лайното наречено Hate Crew Deathroll, ги заебавам на страна...Говоря за метъл групи. Тия атросити никога не са ме кефели, казвам просто с какво впечатление съм отанал от клипове на Мейдън, Морбид Ейнджъл, Криейтър, Обичуъри и т.н...Първоначално написано от Boot
ЕЕЕЕЕЕеЕ! Първо - кой казва, че метълите са депресирани? И второ, какво значение има дали е с кецове или кубинки? Аз мисля, че метъл е човек, който слуша метъл. Аз да не би да нося метълски дрехи, мамка му?