.
Затворена тема
Страница 53 от 90 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2240
    пънкът е обвързан с политиката до толкова,до колкото някоя група пее за определени политически идеали.гледам да съм далече от политиката защото не съм нито анархистка,комунистка,наци стка,националистка,фашистк а или каквото и да е от изброените.повече ми допадат идеите на левите,но не съм съгласна напълно с нито една от тях за да застана твърдо зад една от тези политически идеологии

Guest
    The ignorance will rull the world one day because of you and the others like you, believe me

пууу тея са некви наци-хипита пък,за пръв път ги чувам

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Streets Of London \/
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Evanescence_Fenka
    Guest
    az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena po metala deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo metal forever

Evanescence_Fenka
    Guest
    az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena metalka deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo.metal forever

Град
    Варна
    йеаааааааа признаха ни за готини!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

_SL_ - От кога си метъл?

Град
    Варна
    еееее слушам и метъл колкото да се каже!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Evanescence_Fenka
    az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena metalka deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo.metal forever
    Ако еванеънс ти е метъла ми е ясно колко си метълка Не искам да те нагрубявам обаче това си е рок...ако слушаш само такива като тях...

рок?пфхахахаха

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Guest
    еми то се напълни с някакви позьо-"метълчета" дето слушат Корн,Дъ Размус и Слипнот....и са ДЪ ГРЕЙТЕСТ МЕТЪЛС WoW

Metali Rulzzz.Punakari-mii nz i te sa pe4eni no metalitre izglejdat po dobre.daje mi davat sili da produljavam na pred i ne da me e strax

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми то се напълни с някакви позьо-"метълчета" дето слушат Корн,Дъ Размус и Слипнот....и са ДЪ ГРЕЙТЕСТ МЕТЪЛС WoW
    e pi4 ne prekalqvai az ne slu6am nito the rasmus nito slipknot ili sekvi takaiva bozi.are molq ti se.az li4no si padam po stariq metal i rock n roll

Аз пък си падам по медерния рок и метъл. Новият метъл е далеч по-твърд, а техниката позволява да се вади далеч по-качествен звук.

Аз слушам Корн, Линкин Парк, Лимп Бизкит и смея да се нарека тру-метъл.

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Искам и аз да съм тру-метъл ама...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    Варна

Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Няма да коментирам глупостите за новия метъл...

Аз определено не съм тру.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от _SL_

тва дет си го показал не е урук-хай, а най обикновен орк!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    Варна
    ^^оф да не би да ги познавам лично всичките урук-хаи бе?! от къде да ги знам как изглеждат точно...едно и също стадо са...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Аз пък си падам по медерния рок и метъл. Новият метъл е далеч по-твърд, а техниката позволява да се вади далеч по-качествен звук.

Аз слушам Корн, Линкин Парк, Лимп Бизкит и смея да се нарека тру-метъл.
    WOW rolf lmfao LOL

Ех много слушаш,ей.Ти направо си най-тру от най-трутата,а пък Лимп Бизкит са най-здравия метъл. =D>

П.П. Забрави да споменеш кой са ти любимите рок групи.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Guest
    Щом казваш....

Ми хубаво като така си мислиш. =D> Кфо да праа като ЛП,ЛБ са по-яки от тия дето аз ги слушам.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Къде съм казала,че съм тру,бе 8D Слушам тфа дето ми е на сърцето и на душата и което ми доставя най-мн удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си