- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
пънкът е обвързан с политиката до толкова,до колкото някоя група пее за определени политически идеали.гледам да съм далече от политиката защото не съм нито анархистка,комунистка,наци стка,националистка,фашистк а или каквото и да е от изброените.повече ми допадат идеите на левите,но не съм съгласна напълно с нито една от тях за да застана твърдо зад една от тези политически идеологии
The ignorance will rull the world one day because of you and the others like you, believe me
пууу тея са некви наци-хипита пък,за пръв път ги чувам![]()
Streets Of London \/
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena po metala deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo metal forever
az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena metalka deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo.metal forever
йеаааааааа признаха ни за готини!![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_ - От кога си метъл?![]()
![]()
еееее слушам и метъл колкото да се каже!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ако еванеънс ти е метъла ми е ясно колко си метълкаПървоначално написано от Evanescence_Fenka
Не искам да те нагрубявам обаче това си е рок...ако слушаш само такива като тях...
рок?пфхахахаха![]()
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
еми то се напълни с някакви позьо-"метълчета" дето слушат Корн,Дъ Размус и Слипнот....и са ДЪ ГРЕЙТЕСТ МЕТЪЛС WoW![]()
Metali Rulzzz.Punakari-mii nz i te sa pe4eni no metalitre izglejdat po dobre.daje mi davat sili da produljavam na pred i ne da me e strax![]()
![]()
![]()
e pi4 ne prekalqvai az ne slu6am nito the rasmus nito slipknot ili sekvi takaiva bozi.are molq ti se.az li4no si padam po stariq metal i rock n rollПървоначално написано от Анонимко
Аз пък си падам по медерния рок и метъл. Новият метъл е далеч по-твърд, а техниката позволява да се вади далеч по-качествен звук.
Аз слушам Корн, Линкин Парк, Лимп Бизкит и смея да се нарека тру-метъл.
Искам и аз да съм тру-метъл ама...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Няма да коментирам глупостите за новия метъл...
Аз определено не съм тру.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
тва дет си го показал не е урук-хай, а най обикновен орк!Първоначално написано от _SL_
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
^^оф да не би да ги познавам лично всичките урук-хаи бе?! от къде да ги знам как изглеждат точно...едно и също стадо са...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
WOW rolf lmfao LOLПървоначално написано от Забавно ми е
Ех много слушаш,ей.Ти направо си най-тру от най-трутата,а пък Лимп Бизкит са най-здравия метъл.=D>
П.П. Забрави да споменеш кой са ти любимите рок групи.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Щом казваш....![]()
Ми хубаво като така си мислиш. =D> Кфо да праа като ЛП,ЛБ са по-яки от тия дето аз ги слушам.![]()
![]()
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Къде съм казала,че съм тру,бе 8D Слушам тфа дето ми е на сърцето и на душата и което ми доставя най-мн удоволствие.![]()