- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Да, кефел си се на първобитния период на Бодъм, а като ги настигна еволюцията и ги заеба. Хитро.Първоначално написано от Анонимко
Аз пък казвам с кфо впечатление съм останала от други групи. Това, че не те кефят не значи, че не са метъл.
Saatana vittu perkele hate crew!
Гледам, че е модерно да си лафим с текстове, та....
Norther - Fuck you
You know nothing about us
You think that we're not cool
You say we got nothing to give
We just say... Fuck you
We don't care about your thoughts
We will hate you anyway
You're just a piece of shit
We take no shit from no one
Fuck you, you're just a piece of shit
Fuck you, we take no shit
We take no shit from no one
You can say what ever you dare
It's all the same cos we don't care
Fuck you, Fuck you, Fuck you, Fuck you, Fuck you, Fuck you, Fuck you, Fuck you....
![]()
![]()
![]()
Пънкарите ме нервят,а иначе нашто стадо си го харесвам,а песничката горе-кърти.
/rossa./
а да бе а да кажем в америка не ни гледат накриво ли?Първоначално написано от `FuckThePolice`
/rossa./
Предполагам че говориш за "метъли" от рода на тия дет ги дават по Мтв.Първоначално написано от Анонимко
Ма верно кво значение има дали носят кубинки или кецове
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
Тая песен на Нордър е супер комплексарска. Все едно са я писали като са били на 14. Смотаняци..мекекПървоначално написано от Her Infernal Majesty
ПЪРВОБИТЕН ПЕРИОД????EВОЛЮЦИЯ???? МОЛЯ??? Не знам как нео-класическия метъл е първобитен, ама както ида е, а Follow The Reaper е един от най-техничните албуми на своето време...Hatecrew Death Roll имаше 1-2 песни, а новия албум е скучен и еднообразен. Кур за сегашните Бодом, кур за Алекси. Нищо чудно да ми кажеш, че St. Anger на Металика е еволюция...ХАХАХА.Първоначално написано от Boot
Death Whore аз слушам метъл, ама не съм металист! НЕЩО ДА МИ КАЖЕШ, Ъ???
аз пък не ги харесвам някви мноо са ми гадни
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
мноо ми е кеф като зачекнете облеклото и кой с кво бил обут![]()
Альоу, научете се да слушате с уши, не с очи.
Ти пЪ си смотла...мекек!Първоначално написано от Boot
![]()
Важното е, че в песновката е казано прсто, кратко и ясно едно гоооолямо FUCK YOU на всички разбирачи и т.н. Офф, мързи ме да се обеснявам, абе да се факат всички и т'ва е! Наздраве!!!![]()
St. Anger не го харесвам.
Не съм кой знае колко впечатлена и от Are you dead yet.
Обаче изобщо не можеш да отречеш, че Something Wild звучи първобитно. Не съм казала, че не е як. Просто така звучи. И еволюцията се изразява в това, че следващите албуми са по-улегнали и не звучат така безумно.
Обаче все си мисля, че кфото и да кажа, ще продължиш с тъпите си постове, нагълтани с агресия. Не, мерси.
Алекс, аз, че съм смотла - на всички вече им е ясно.
Въпроса е да се намери не чак толкова малоумна песен, която да изразява сходни с Fuck YOu чувства. За момента съм пас, по-късно мога да дам идейка![]()
a emo haresvate li ?![]()
Ако имаш предвид външния вид на хората - момичетата стават, момчетата не ми харесват изобщо.
НЕ!Първоначално написано от Анонимко
емотата изглеждат ужасно... с музиката пак е нещо подобно. зле.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
az ne govorq za teq det se grimirat etc.Първоначално написано от пор
smisal samo za pri4eskata. ne6to takoa : http://img414.imageshack.us/img414/7436/hairhf1.jpg
btw emo muzikata e super qka. ne precenqvaite horata po tova kvoto se pee v pesnite![]()
Прическите са грозни. А ако не се гримираш, какво емо си?
e to izliza 4e ako nqma6 golemi cici ne si 4algarka.
Ако не се обличаш като магистралка, не си чалгарка.![]()
shvana kvo iskah da kaja.prosto nedeite da sudite horata po vun6niq im vid predi da ste gi opoznali.
P.S. emo rlz![]()
хах да бе жалвам се,се едно ми пука,хах дреме ми на "женския полов орган"Първоначално написано от exploitedteen
хах
![]()
А защо да не ги съдим? "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Всеки може да опровергае първото впечатление.
мда тва съм аз...Първоначално написано от Анонимко
/rossa./
Zavisi.V toq forum ima mnogo momi4eta koito slu6at pop folk.i mnogo mom4eta koito slu6at metal.Sled tolkova vreme (sudq po broq na postovete) te vse o6te se napadat vupreki 4e nqkoi ot tqh poznavam li4no ne znam otkade v tqh idva taq omraza kum pop folk / metal.Първоначално написано от `Death`Whore`
momi4eta i mom4eta****