- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Идеята е, че е по-добре да си избиваш агресията в песни, отколкото да биеш жена си, например. Метъла, поне на мен, ми избива страшно много яростта и ми оправя настроението.Първоначално написано от Skullbreaker
Метълът може да бъде и много нежен, да провокира пориви различни от скачане, трошене, псуване и т.н.Първоначално написано от Skullbreaker
Има толкова много невероятни групи, които са... направо изтънчени и ти идва по-скоро да се разтопиш пред красивите думи и да си изхвърлиш всички псувни от речника.
О да, освен това не е задължително музиката да оправя настроението ти - по-скоро да отговаря на него. Метълът като цяло е толкова обширно понятие. Има километрични разлики между различните групи.
Saatana vittu perkele hate crew!
Това са най-готините хора, които познвам. Не, че имам само такива приятели.Първоначално написано от Анонимко
И те ли слушат АврилПървоначално написано от triple-sss
![]()
Лелеее колко готин аватарПървоначално написано от exploitedteen
EMO IS NOT A STYLE, EMO IS MY LIFE!
![]()
достатъчно е да не е поза.А при тея стилчета има толко фалш че границата м/у емо /пънк рок/чалгар на мнооого места се губи.Meтъл някак по-....така....
Стилът понякога не значи нищо
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Абе още веднъж-откъде ги гепиш тия яки картинки?
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Mda pi4ove sa ama i sa stra6no naduti...
за пънкари не знам, но метълите почват да ме дразнят доста стабилно! поне тея, с които се сблъсках тая вечер...шибани, нагли, нахални, невъзпитани прасета!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не, но нямам нищо напратив ест и уважавам всеки стил и най-вече когато хората изразяват личноста си чрез стила си.
И мразя всякакви дискриминации от ограничено хора заради на някои вкуса и стила.
I am the substance and the one who has no substance.
Не, не слушат Аврил, защо само ми коментирате аватара?Първоначално написано от rebel_kid
Нямам нищо против метали и пънкари.Повечето от компанията ми са металии ,а пънкарите супер много ме кефят.
Първоначално написано от exploitedteen
Божееее, а ти къде се обаждаш?
този най-вдясно да :>Първоначално написано от exploitedteen
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
на др му се губи, най-малкото шото не исках твa да кажа.И кво ако мязам на някой от субектите тука а слушам чалгия.; )))/примерно казано,некой да не се объркаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Just Married
^примера ти е сюреалистичен![]()
мани ти ама кво ли не съм видяла.Квото мога да се сетя явно го има.Изобилства.; ) гавра си праа ама май е все тая как изглежда.Като си отвори устата и ме завладее с природен дебилизъм забравям вс;/Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Just Married
Ако си истинска поза би си дигал/а гребена насякаде кадето ходиш, дори да отидеш за хляб до магазина с парите на мама и тате и 30 мин си го дигаш па си обуваш обувките па после излизаш казваш здрасти на магазинерката която е познваш от както беше на 5 години зимаш хляб и излизаш прибираш се и разваляш гребена щот ти прече, тъй като климатика духа точно в него и ти веее главата на една страна![]()
Преди 2 години имах гребен 20 санта дълъг може и повече... одрязах го но се тая (просто не е на оферта да те бият заради него дори и пуснат през 1 седмица) Та... дигах го само акт ходих на концерти парита и тн... не съм си играл да го дигам когато се разхождам с приятелакта с приятелите с компанията или съм излизал да се пофукам -.- тва е най голямата глупост, дори когато си ходих из града си го крих с една шапка (колкото мога де) че много фашаги
бахахахахахаПървоначално написано от Child_In_Time
ама тва никъде другаде го няма
само метъ/алите се делят и по правопис x)
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Не искам да съм в една група с желязо, магнезий, натрий и живак...
бая неща момче.;/ Има време-и ти ше се сблъскаш с бъговете на природата.Повечко годинки и ставаш "прозорлив''. Ако не тва то поне разлики почваш да правишПървоначално написано от exploitedteen
Just Married
; ) на 16 некои си се мислят за пораснали ,какво му е. Всичко си има и изключения, и на 16 и на повечко пак всеки мисли че всичко му е ясно ; ) вселенска мъдрост,хах умнико ; ) ше пораснеш,дано само и на ъкъл се получи
Just Married
E, ти нищо не каза![]()