- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
: ) не претендирам за нищо такова.Най-малкото че си човек който дори не познавам. Мога да аргументирам абсолютно всичко което съм казала.Но нямам намерение да доказвам каквото и да е; )Мнението се изказва ,истината се доказва: ) а всеки има своя 'истина' и не е нужно да приемаш моята като такава изобщо.Добре е че защитаваш позиция.; ) така си тряя.стига безмислени постове,и без това тук са достатъчни
>и ще е добре да не си говорим на 'вие'.все пак не можеш дори да предполагаш на колко съм години,което не е и от значение,но това обръщение ше ме депресира някой ден.; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
:Pей ; ))ама защо го повтаряш-нито се сравнявам с теб,или който и да е др.,нито се мисля за нещо повече.ако някой ме смята за такава вече може и да се трогна
.Та за стилове говорим-РАЗБИРА СЕ че стила си го има,няма какво да се спори.Всичко може да си видял,но надали си разбрал ; ))Вече дори изгубих връзката,но мислълта ми беше ,че има всякакви-стилът не винаги значи всичко.; )) таа стига писал,уважавам мнението на другите-сигурно има защо да мислиш така например ; ))
>"защото имаш самочувствие на възрастна и по-мъдра от останалите?''
да си възръстен не е предимство,момче.Не съм казала никъде ,че съм по-възръстна или по-'малка' от някой; )Годините не са от значение-щом се занимаваш ,значи си решил,че можеш да успориш нечие мнение,дори да си нямаш идея кой е от другата страна; )Това че имаш мнение и мислиш е похвално.А и няма лошо да го изказваш-това е единственото нещо в което си неограничен,но не забравяй, че е така и при всички други.Нека хората изказват мнение,не давай контра така ; )
Just Married
И от двата вида познавам МНОГО ЦЕННИ екземпляри!![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
споделих всичко което исках,мерси ; )пак казвам-мнението се изказва,не се доказва.Може да кажеш как искаш да те наричам, ако не ти допада. Викай ми 'леля'.Първоначално написано от exploitedteen
Не си хич на прав път,разбира се лошо няма; )))
Just Married
e хайде сега. нямам прогресираща старческа деменция,но защо държиш да знаеш.Може и да съм ужасно малка и мисленето да ми се явява приоритет ; d
Just Married
Някой хора се подиграват със собствената си музика за пари.![]()
http://youtube.com/watch?v=13tolS0DAe8
imam mn fr koito sa metali i vaob6te ne sa stra6ni, a sa mn qki hora.ina4e punkovete ne me kefqt tolkova, ama sta6no haresvam emota![]()
![]()
Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
![]()
![]()
аз ако бях на мястото на Кольо, щях да ги избия тея...
Ама той даже не само се е съгласил да ползва песента, но им е и пял припева наново.Първоначално написано от quench
Явно чевка няма пари.
![]()
естествено![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ххъхъъхъхъхПървоначално написано от exploitedteen
BUSTED!!!!
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Обожавам метъли. Пънкари - не!
Come child...Sit here and rest...And listen the song of the trees...!
az mn se kefq na metalite i na punkarite samata az se oprili4avam i na metalka i na punkarka tui 4e...
punk is my stile killing is my hobby you r my passion
аз пък си мислех че си пънк рок принцеса![]()
хахаха пак добре,че не си си помислила,че е цунами![]()
![]()
get off.
Не ги харесвам.
Под ножа![]()
Утре в 11:00 пред НДК - носи ножа![]()
епа щом требва...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
ама ще съм с компания де![]()
азис напада заедно с целия екип на планета пайнер.ще души с парфюми,ще пуска силиконови бомби,ще заслепява със блясък,друг въпрос е че като видиш армията му....не им трябва сълзотворен газ за да те разплачат![]()
ми да.що да не.и те са хора се пак.но все пак предпочитам метали и пънкари пред чалгаджиите.въпрос на личен избор
ако съм обидла някои му се извинявам от сега
не.те са рок.метъли например кат evanescence,korn,slipknot...пънкари-green day предимно.Първоначално написано от TheNightRider
пък и имам мн познати дет слушат такава музика и те не са нито страшни,нито наркомани,а савсем нормални хора
Токио Хотел рок?!Първоначално написано от nicoleto
Е това вече е смешно.
Трябва да се осъзнаете и да разберете, че ТХ са много далеч от рок и метъл!
Come child...Sit here and rest...And listen the song of the trees...!
а ти на какво ги оприличаваш(стил)?????Първоначално написано от Aldaridora, Forest Lady
Преди не бях съвсем запознат с Горан Брегович, но той има 100 пъти повече общо с рока, пънка и метъла от Tokio Hotel.