.
Затворена тема
Страница 63 от 90 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2240
    : ) не претендирам за нищо такова.Най-малкото че си човек който дори не познавам. Мога да аргументирам абсолютно всичко което съм казала.Но нямам намерение да доказвам каквото и да е; )Мнението се изказва ,истината се доказва: ) а всеки има своя 'истина' и не е нужно да приемаш моята като такава изобщо.Добре е че защитаваш позиция.; ) така си тряя.стига безмислени постове,и без това тук са достатъчни

>и ще е добре да не си говорим на 'вие'.все пак не можеш дори да предполагаш на колко съм години,което не е и от значение,но това обръщение ше ме депресира някой ден.; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

:P ей ; ))ама защо го повтаряш-нито се сравнявам с теб,или който и да е др.,нито се мисля за нещо повече.ако някой ме смята за такава вече може и да се трогна .Та за стилове говорим-РАЗБИРА СЕ че стила си го има,няма какво да се спори.Всичко може да си видял,но надали си разбрал ; ))Вече дори изгубих връзката,но мислълта ми беше ,че има всякакви-стилът не винаги значи всичко.; )) таа стига писал,уважавам мнението на другите-сигурно има защо да мислиш така например ; ))

>"защото имаш самочувствие на възрастна и по-мъдра от останалите?''
    да си възръстен не е предимство,момче.Не съм казала никъде ,че съм по-възръстна или по-'малка' от някой; )Годините не са от значение-щом се занимаваш ,значи си решил,че можеш да успориш нечие мнение,дори да си нямаш идея кой е от другата страна; )Това че имаш мнение и мислиш е похвално.А и няма лошо да го изказваш-това е единственото нещо в което си неограничен,но не забравяй, че е така и при всички други.Нека хората изказват мнение,не давай контра така ; )
    Just Married

И от двата вида познавам МНОГО ЦЕННИ екземпляри!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Защо да не съм разбрал?? Ти като гледам си на мнението, че знаеш нещо, което аз - не...
    и те моля за 3-и път да го споделиш с мен, сега ще ти и отговоря като леко перифразирам Чърчил:

Ако не изглеждаш някак си на 17 значи нямаш сърце... а ако изглеждаш така на 30, значи нямаш акъл...

бтв обръщението момче е много... нетактично и затова аз вече ще се обръщам към теб с "лельо", "леличке" и т.н.
    споделих всичко което исках,мерси ; )пак казвам-мнението се изказва,не се доказва.Може да кажеш как искаш да те наричам, ако не ти допада. Викай ми 'леля'. Не си хич на прав път,разбира се лошо няма; )))
    Just Married

e хайде сега. нямам прогресираща старческа деменция,но защо държиш да знаеш.Може и да съм ужасно малка и мисленето да ми се явява приоритет ; d
    Just Married

Някой хора се подиграват със собствената си музика за пари.

http://youtube.com/watch?v=13tolS0DAe8

imam mn fr koito sa metali i vaob6te ne sa stra6ni, a sa mn qki hora.ina4e punkovete ne me kefqt tolkova, ama sta6no haresvam emota

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Някой хора се подиграват със собствената си музика за пари.

http://youtube.com/watch?v=13tolS0DAe8

аз ако бях на мястото на Кольо, щях да ги избия тея...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от quench
    аз ако бях на мястото на Кольо, щях да ги избия тея...
    Ама той даже не само се е съгласил да ползва песента, но им е и пял припева наново. Явно чевка няма пари.

Аз повече се кефа на пънкарчетата Много са сладинки емотата, ама и металите не са за пренебрегване! Аз познавам мн метали и те са страшно печени

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    естествено
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от lonely___f
    Аз повече се кефа на пънкарчетата Много са сладинки емотата, ама и металите не са за пренебрегване! Аз познавам мн метали и те са страшно печени
    чччччччаааааааааааааааака ааааааааааааааййййййййййй

пънк=емо???
    ххъхъъхъхъх
    BUSTED!!!!

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Somewhere in the forest...
    Обожавам метъли. Пънкари - не!
    Come child...Sit here and rest...And listen the song of the trees...!

az mn se kefq na metalite i na punkarite samata az se oprili4avam i na metalka i na punkarka tui 4e...
    punk is my stile killing is my hobby you r my passion

аз пък си мислех че си пънк рок принцеса

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    хахаха пак добре,че не си си помислила,че е цунами
    get off.

Не ги харесвам.
    Под ножа

Утре в 11:00 пред НДК - носи ножа

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Утре в 11:00 пред НДК - носи ножа
    епа щом требва...
    ама ще съм с компания де

азис напада заедно с целия екип на планета пайнер.ще души с парфюми,ще пуска силиконови бомби,ще заслепява със блясък,друг въпрос е че като видиш армията му....не им трябва сълзотворен газ за да те разплачат

ми да.що да не.и те са хора се пак.но все пак предпочитам метали и пънкари пред чалгаджиите.въпрос на личен избор
    ако съм обидла някои му се извинявам от сега

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от nicoleto
    ми да.що да не.и те са хора се пак.но все пак предпочитам метали и пънкари пред чалгаджиите.въпрос на личен избор
    Tokio Hotel и Lovex ли са метъли и пънкари?!
    не.те са рок.метъли например кат evanescence,korn,slipknot...пънкари-green day предимно.
    пък и имам мн познати дет слушат такава музика и те не са нито страшни,нито наркомани,а савсем нормални хора

Град
    Somewhere in the forest...
    не.те са рок.метъли например кат evanescence,korn,slipknot...пънкари-green day предимно.
    пък и имам мн познати дет слушат такава музика и те не са нито страшни,нито наркомани,а савсем нормални хора
    Токио Хотел рок?! Е това вече е смешно. Трябва да се осъзнаете и да разберете, че ТХ са много далеч от рок и метъл!
    Come child...Sit here and rest...And listen the song of the trees...!

Цитирай Първоначално написано от Aldaridora, Forest Lady
    Токио Хотел рок?! Е това вече е смешно. Трябва да се осъзнаете и да разберете, че ТХ са много далеч от рок и метъл!
    а ти на какво ги оприличаваш(стил)?????

Преди не бях съвсем запознат с Горан Брегович, но той има 100 пъти повече общо с рока, пънка и метъла от Tokio Hotel.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си