- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Пфф..
Вчера преди да ми спре интернета тъкмо обяснявах защо не харесвам метълите (връщам си думите назад,връщам си думите назад)
Последния метъл с когото се движих
мислих че е мил и любезен след като ми предложи да се прибираме пеша в 12 през нощта от концерт и да ме изпрати..
но през цялото време ми разправяше за някави групи които не бях чувала,и накрая аз се ядосах и му изръмжах "Ух..Аз на метълка ли ти приличам?" и той каза "Нее..приличаш ми на чалгарка"
![]()
Това беше мимолетна любов към метълите![]()
![]()
и затова вече не ги харесвам,отказах се от тях ..
(връщам си думите назад,връщам си думите назад)
А пък Линкин Парк са рап-блек метъл. Така де, имайки в предвид музиката им, подхожда им да са черни на цвят.Evanescence sa gothik metal sa6to i Korn i Slipknot! A Tokio Hotel sa Emo-rock!![]()
Оле ти ако си чувала блек метъл аз тряа вече да съм на луната....Първоначално написано от lonely___f
Като те гледам не си чувала и готик...вземи чуй Paradise Lost -създателите на този жанр преди да говориш кое е готик метъл!
Токио хотел са позьори =]
хъхъ..
На готик метъла са създателиМисля че това трябва да се разбира, цапнато е на реда, в който споменавам готик метъл
![]()
хъхъ..
hahahah това някаква странна форма на ирония беше,нали?!хахахахаПървоначално написано от TheNightRider
Първоначално написано от lonely___f
Първите готик метъл албуми - Icon-1993, Draconian Times-1995
Създаване на Tristania - 1997 за какво си говорим...
Therion не са готик метъл.
хъхъ..
колко заблудени душици има по тоя свят![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
tokio hotel...колко пишки ще лапнат едни момчета за пари?това че се правят на педали е продиктувано от това какво искат да видят хората-явно в момента това се харесва.пънкарите и металите се отличават от обикновените хора на външен вид.това че са различни от нещо не ги прави еднакви по между си.така е и с емотата... и с травеститите.казвам само външен вид,но и психически нещата седят по горе-долу сходен начин.пънка е една музика,както и метъла,както и токио хотел независимо как изглеждат изпълнителите.
Първоначално написано от Polikarpa
![]()
заговорих за външния вид,защото това е единственото донякъде сходство с метъла и пънка на повечето групи.особено въпросните токио хотел...заради грима и черните дрехи ги смятат за метали.ако същата музика я правеха обикновени момчета с обикновен (модерен) външен вид никой нямаше да каже,че е метъл![]()
мен ли питаш?
ако искаш аз да ти отговоря ще променя думата 'важен' с думата 'определящ'.сега излизам,но след 2 часа бих могла да се впусна в обяснения,защо е толкова 'определящ'![]()
за или против метълските кожени якета?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
метълите никой не ги харесва, а пънкарите - само на салам....![]()
kvi sa tez li4ni vuprosi aloooy![]()
А фешън-метълите никой ли не ги обича?![]()
az imax gadje metal![]()
i da vi kaja ne sa tolkoz lo6i kolkoto gi izkarvate!naprativ!
a dr mi nemam nikvo mnenie za tex!
Обичам те, милоПървоначално написано от Забавно ми е
sladko_momi4e, кой е изкарал, че метълите са "tolkoz lo6i"
хъхъ..
с бели маратонки и изтъркани джинси.Първоначално написано от Shadow_Walker
Аз съм толкоз фешън, че нарочно отидох на концерта на трутата от Менуар със зелена-фешън ризка.![]()
Някой да ми обясни тенденцията супер-мега-ултра-гига тру метълите да ходят с чалгарки/скатерки или подобни издънки на човешката мисъл. Моля за логично обяснение!
Saatana vittu perkele hate crew!
mi priqtelkite mi!!!kato razbraxa 4e gadjeto mi e metal 6texa da me obiqt!Първоначално написано от Shadow_Walker
a toi e tolkva sladak pak i sviri stra6no xubavo na kitara!
Логиката е да съм различен. А и ся няма как да ми кажат, че мириша.
бтв аз съм разправял какво става с метълите като си перат нащата и защо не се къпят, но ме мързи да го обеснявам пак.
тва са супер-мега-ултра-гига тру феновете на линкин парк!Първоначално написано от Boot
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни