- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Завиждат ти, бе, момиче. А и май Буут-а преди време беше казала една мъдра мисъл, че всички яки метъли ходят с неметълки.![]()
НЕ Е ВЯРНО. Най-тру метълите, които познавам, ама наистина тру, ходят с някфи... изчадия.Първоначално написано от _SL_
А Мошно, това не е мъдра мисъл, а тъжен факт.
И не, никой мега тру метъл не ме е зарязвал заради чалгарско животно. Единствения метъл, с който съм ходила... аз го зарязах.
Saatana vittu perkele hate crew!
Значи аз трябва да си търся някоя чалгарка/електричка, за да съм як.
и бтв моите ризи не са чалгарски, а са полуофициални и стават и за официални облекло. Имам само едно фешънска и точно нея облякох.
А и Буут... тъжен факт. Ама за кого?![]()
![]()
Още никой не ми е отговорил на въпроса. Изключително много ме вълнува.Първоначално написано от Boot
Аз ти отговорих на въпроса, ама кой да гледа...
ходят по този начин, за да са различни. Попринцип доста хора стават метъли, за да са различни. Е да, обаче, като станат метъли и всички в грепата им са като тях... те пак ктрябва да са различни и за това се обличат по този начин. Ей така ги виждам нещата.
do kakva misal trea da me dovejda?Първоначално написано от TheNightRider
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
dano si prava!misi se pakПървоначално написано от Забавно ми е
Виж ся... вярно, че доста метъли са гей, ама аз съм праВ.
Е, не го зацепих първия път. Иначе ако това е причината, отивам и се мятам от някъде. Или по-скоро си обувам 11 сантиметровите токчета от бала и ще си намеря як метъл да ме носи като ме заболят краката.Първоначално написано от Забавно ми е
P.P. мацката направо те изгаври. хъхъхъхъх
li4i si s tazi ovca za avatar...ne e trudno da te otminat XDПървоначално написано от Забавно ми е
Другата ми теза е обратната. Че те затова са тру. Защото не ходят като позьорите с всичките му аксесоари, а ходят както им харесва.
Никакво изгавряне не виждам спрямо себе си. Иначе бих искал някоя мацка да се изгаври с мен, ама по-друг начин.
sladko_momi4e - Ако знаеше за какво е тая овца ще да замълчиш. Идеята му е, че аз минавам овците.
1.само бил от тх носи грим и черни дрехи.едва ли един от четирима може да направи една група "метълска"Първоначално написано от "Polikarpa
2.кой казва че те са/или се правят на/метъли?
3.метАл и метЪл са мн различни неща
Първоначално написано от nicoleto
Веднъж една позната ми изръси, че покрай чалгата слушала и метъл-токио хотелСериозно ви говоря.
хъхъ..
po dobre tokio xotel otkolkoto 4alga
всъщност тука трябва да се позамислиш малкоПървоначално написано от sladko_momi4e
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
кво тряа да му мислиш?!токио хотел е едно а чалгата савсем друго.ако не правиш разлика-твой проблем.Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
ЦЪК!
Вище как ходя на плаж,достатъчно тру ли съм,за да бъда заклеймен към редиците на тъпите копелета багеристи?
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
и къв е извода?Първоначално написано от Shadow_Walker
имаш тъпа позната
Първоначално написано от nicoleto
доста от техните фенове са твърдо убедени че са метали.или метъли.или кавото е.на английски се пише метАл.ако искаш ще поспорим за това,само си избери позиция,аз и двете мога да ги защитавам![]()
айде айде девойко,нищо не съм казала негативно за групата,не се впрягай![]()
Чистата и неподправена истина - изглеждат добре и не са много умниПървоначално написано от Boot
![]()
Аз не съм казал, че са умни... not even close![]()
Mдааа особено са повече от второто май,кви индивиди видях тия дни в каварна направо се стряскам на сън като се сетя.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Абсолятно. Точно 1 на 5 става изобщо да я гледаш, докато при другите момичета всяко 2-ро момиче може да го гледаш спокойно. Тук не говорим за таковане.Първоначално написано от Магесник
Брей и аз и в Борисовата се плаша достатъчно![]()