- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
с килима
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ооо куенчиии, любимата ми темаааа![]()
Двупластова, беличка (след използвана друга де), много мекичка тоалетна хартия - Белана. Кърти!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз обичам старите броеве на в-к "Земя" - от тая, необработената с химикали целулозна хартия са, като ги понамачкаш, стават перфектни! а и са грапави и чистят много добре тва, дето се е залепило по космите там, отзад
![]()
Ооо, човече, ще наемам от теб такива неща значи!
А да знаеш като си из природата и гепиш листа на живовляк малееей...човече, райски са![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^Подстрекаваш към употреба на вулгарни и неподходящи за форум от толкова високо ниво думи.
Предлагам да бъдеш жестоко баннат!
![]()
![]()
Аку![]()
Aku - the shapeshifting master of darkness!!!
![]()
Нее, моля ви, нека изясним регионалните названия на този феномен.
Бабаджуги?![]()
казва се quench![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
надявам се имаш добра здравна осигурвока?Първоначално написано от _SL_
![]()
не ми трябваПървоначално написано от quench
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не искам да те заплашвам, защото ще вървиш стреснат по улиците, мислейки си как те врълитамПървоначално написано от _SL_
по-добре е да живееш в неведение за приближаващия край...
ако ти се връхлита върху танк-връхлитай![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
![]()
нали знаеш,че танкът се атакува откъм веригите и куполът?
вериги нямам, купол нямам, но имам солиден слой броня![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аха, значи издържаш на удар с винкелово желязо по каската?Първоначално написано от _SL_
![]()
Armored beast, you, you...
Aku наистина е дъ шейпшифтинг бастърд ъф даркшит, много му се кефех на тва детско преди години...
Пък и самурай Джек е ебаси якия пънкар![]()
по каската може и да не издържа, ама ако ме фраснеш в шкембето, ще се върне към твоята каскаПървоначално написано от quench
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ти когато са го давали тва, в кое отделение на детската градина си бил?Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
мазало и мош
Бъзикай се, куенчи, обаче ще видиш кой е дъ тру шейпшифтинг мастър ъф Хел![]()
А след малко като дойде и горския (с)дух, ше става страшно![]()
аз съм Феята на Зъбчетата - но съм нова, империалистическа - ем ти вземам зъбите, ем ти вземам и парите![]()
Куенч, откога стана толкова зъл бе копеле, ебаси.....
А бедните дечица с много кариеси като мен кво правят?
Стават бегъри![]()