.
Затворена тема
Страница 7 от 90 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2240
    лелеее тва е бахти простотията..умрях си от кеф докато чета...не се къпели...дебели били .... бааахти образите дет сте...нямам думи...направо ме разбихте....еми аз слушам пънк и метал...честно казано се гордея с това...не се зарибяам да съм неква куха фешънка затънала в интриги...бившето ми гадже беше чалгар...е вярно зарязах го амаааа не заради това което слуша...всички вие които твърдите че ние сме ужасни скери и крийпи ...пф нямам думи...от една страна нз комплимент от др вие губите явно, не аз как да го кажа....тва е кат оня тема със заразната наркомания....е и ние не сме заразни къпем си се (УААААУ!) правим секс иии през останалото време се забавляваме по яко от вас
    помислете над това другия път като разберете че сте сами и хленченето на азис не помага особено
    Живот нямаш ли си?!

Мега фен
    За мен лично ако някой покаже интелигентност и свестен характер, ми става симпатичен.

Но ако човек мрази чалгарите, например, защото е метъл и трябва да мрази някоя друга "общност", е друг въпрос.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ЗАТВОРЕТЕ ТЪПАТА ТЕМА ВЕ ШИБАНИ МОДОВЕ ТЪПИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Guest
    няма п

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от пор
    a emo haresvate li ?
    НЕ!

емотата изглеждат ужасно... с музиката пак е нещо подобно. зле.
    az ne govorq za teq det se grimirat etc.

smisal samo za pri4eskata. ne6to takoa : http://img414.imageshack.us/img414/7436/hairhf1.jpg

btw emo muzikata e super qka. ne precenqvaite horata po tova kvoto se pee v pesnite
    е, ясно е, че няма да съдя за някой по тва, което се пее в песните (туй пък защо), каква музика слуша или дори как изглежда (тука послъгах малко...). но това не променя мнението ми, че емотата изглеждат уродливо... особено с тея косми, дет са си пуснали над лицето и дебилната форма, в която си поставят краката о.О същински уникум!
    и емо обущата са яко ъгли
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Кил ем ол!

Saatana vittu perkele hate crew!

Guest
    az govora za kosata :P
    i btw emoto ne proizliza ot amerika.

Guest
    toni izumqva6 me kolko si tup! na 20 godini onaq mi rabota.

направи ми впечатление че на доста места някой хора (да наречем не особени вещи) сериозно бъркат пънкари с рейвъри...но и рейвърите са супер...познавам един - той не се къпе, бърка в кошовете и общо взето е бахти клошара но е най-интересния човек който познавам...за 2 часа с него научаваш много повече неща за света и себе си от колкото 3 дни слушайки малина с 'обичай ме???любовта е велика???'...а колкото до кецовете и температурата..ми тва са супер яки обувки кво да кажа...пък и не е тайна че ако играеш хек с тях е доста удобно или поне дрте си мислят че все за нещо те бива е не винаги...както и да е...не познавам метъли които не се къпят...е виждала съм но те обикновено са на по 40 години с шкембета блузка на айрън мейдън, дълги коси и похотлив поглед
    е тва са бъговете...искам да кажа нещо...ако видя група "нормални" (според не особено вещите) момичета на групичка не съм способна да различа или запомня никоя от тях поради простата причина че са напълно еднакви...оригиналността ви куца...айде отивам да си бъркам в носа щот слушам метъл и си няам др работа разбирате ли...
    Живот нямаш ли си?!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    според моите научни наблюдения съществуват 2 вида фешъни първия вид са ни известни на всички - чалгарета а ла 'дънки в ботуши' (сега понеже е лято ходят с един такива ужасни къси гащи, които здравата са се впили в г*ъзо) и преливащите цици от деколтето.
    а другите са 'антифешън' или 'уанаби скАтер' фешъни. . обикновено стремящи се да изглеждат просто 'сладки'. кецки, полички и обици имитиращи флешове
    но и двата вида са някакви клонинги и не можеш да ги различиш никога.
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    a emo haresvate li ?
    Ооо, Велине, емо мръсно, айде стига.. Емотата сички ги мразят (щото са педали, а всички са фашисти ) а Кърсед е говедо, той не се брои.
    не щото са педали, а щото са смотани,
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    според моите научни наблюдения съществуват 2 вида фешъни първия вид са ни известни на всички - чалгарета а ла 'дънки в ботуши' (сега понеже е лято ходят с един такива ужасни къси гащи, които здравата са се впили в г*ъзо) и преливащите цици от деколтето.
    а другите са 'антифешън' или 'уанаби скАтер' фешъни. . обикновено стремящи се да изглеждат просто 'сладки'. кецки, полички и обици имитиращи флешове
    но и двата вида са някакви клонинги и не можеш да ги различиш никога.
    дъ фокин' трутх!

!!!!

в моите представи, скейт мераците са почти толкова ужасни, колкото е(и)мотота.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

а па емотата няма да ги коментирам с тия отвратителни мазни косички в очите, тъп поглед и дебилния начин, по който застават с крачета...........
    алелуя.

Град
    In The Middle Of Nowhere(Dimitrovgrad)
    Цитирай Първоначално написано от piece0Fchocolate
    и двете "групички" са толкова гнуси не се къпят, миришат, с мазни коси, а стила обличане с тези увиснали панталони..... направо са мн гнусни.
    ИЗВИНЯВАЙ АМА ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕН ВКУС!НИЕ(МЕТЪЛИТЕ И ПЪНКАРИТЕ)СЪЩО СЕ ГНУСИМ ОТ ГЪЗАРСКИТЕ ВИ ПЪРЦАЛИ АМА НИКОЙ НЕ НИ ПИТА!САМО ЗА ВАЩО МНЕНИЕ ВИ Е ГРИЖА!И ДОБРЕ УЕ ЧОВЕК ЗАЩО ТУКА(БГ) ВСИЧКИ СТЕ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ???ВЕДНИЖ ДА ВИДИТЕ НЯКОЙ ПО-РАЗВИСЕН И С ТЕНИСКА НА ГРУПА И ААААЙДЕ ТВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА УТРЕПКА НА СВЕТА!УЖ СЕ ИЗЯВЯВАТЕ КАТО ШИРОКО СКРОЕНИ ХОРА ПЪК ГЛЕЙ КОЛКО СТЕ ЗАБЛУДЕНИ!НЕ ГЛЕДАЙ ВЪНЩНИЯ ВИД И МУЗИКАТА ГЛЕДАЙ ХАРАКТЕРА!И ВСЕ ПАК И НИЕ СМЕ ХОРА А НЕ НЯКОИ ДОЛНИ СЪЩЕСТВА ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОМЕНИШ ТОВА!И ОЩЕ НЕЩО:КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ НЕ СЕ КЪПЕМ???ТВА ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ МЕТЪЛИ И ПЪНКАРИ СА СЕ КЪПАЛИ ПО-РЯДКО НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ И СЕГА Е ТАКА!НАПРОТИВ!ПРОСТО СИ ПОПАДНАЛА НА ГРЕШНИТЕ ХОРА!МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ!!!
    Shame on you

Цитирай Първоначално написано от lady_of_carnage
    и двете "групички" са толкова гнуси не се къпят, миришат, с мазни коси, а стила обличане с тези увиснали панталони..... направо са мн гнусни.
    ИЗВИНЯВАЙ АМА ВСЕКИ СИ ИМА СОБСТВЕН ВКУС!НИЕ(МЕТЪЛИТЕ И ПЪНКАРИТЕ)СЪЩО СЕ ГНУСИМ ОТ ГЪЗАРСКИТЕ ВИ ПЪРЦАЛИ АМА НИКОЙ НЕ НИ ПИТА!САМО ЗА ВАЩО МНЕНИЕ ВИ Е ГРИЖА!И ДОБРЕ УЕ ЧОВЕК ЗАЩО ТУКА(БГ) ВСИЧКИ СТЕ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ???ВЕДНИЖ ДА ВИДИТЕ НЯКОЙ ПО-РАЗВИСЕН И С ТЕНИСКА НА ГРУПА И ААААЙДЕ ТВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА УТРЕПКА НА СВЕТА!УЖ СЕ ИЗЯВЯВАТЕ КАТО ШИРОКО СКРОЕНИ ХОРА ПЪК ГЛЕЙ КОЛКО СТЕ ЗАБЛУДЕНИ!НЕ ГЛЕДАЙ ВЪНЩНИЯ ВИД И МУЗИКАТА ГЛЕДАЙ ХАРАКТЕРА!И ВСЕ ПАК И НИЕ СМЕ ХОРА А НЕ НЯКОИ ДОЛНИ СЪЩЕСТВА ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОМЕНИШ ТОВА!И ОЩЕ НЕЩО:КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ НЕ СЕ КЪПЕМ???ТВА ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ МЕТЪЛИ И ПЪНКАРИ СА СЕ КЪПАЛИ ПО-РЯДКО НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ И СЕГА Е ТАКА!НАПРОТИВ!ПРОСТО СИ ПОПАДНАЛА НА ГРЕШНИТЕ ХОРА!МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ!!!
    Shame on you
    ти пък кво се палиш толкова?!
    алелуя.

Град
    In The Middle Of Nowhere(Dimitrovgrad)
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от lady_of_carnage
    Shame on you
    ти пък кво се палиш толкова?!
    Ми паля са щото ми е ПИСНАЛО от ей такива дето слагат всичко под един знаменател!Защо просто не почнете да свиквате с такива като нас?Попринцип метълите и пънкарите са супер яки хора стига да ги опознаеш(говоря от личен опит)и да не се държиш с тях като малоумник!Въобще не сме това ,което сме отвън!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не са нормални, иначе Контрол щяха ли да пеят "Не съм нормален".
    11 tochka deaktiven profil.

fake
    Guest
    ууу....пуу...тия пък кфи са бе

Град
    Градът на кауните!
    Ае... от всеки "вид" хора има отрепки и пичове. При метълите пичовете са повече, при чалгарите отрепките са повече. Толкова.
    Сатаната е пич.

be nz ama na men pove4eto metuli sa mi sladi4kii

Повече от фен
    Продължавайте, продължавайте, наистина е забавно, докато чете човек бисерите ви, особенно, ако е пресушил няколко бири! Радвате ме!!!

Наздраве! \m/

Six feet under - Die mother fucker \m/ \m/

Голям фен
    Град
    Бургас
    Аз като фен на рока и метъла смятам да защитя стила си просто като Ви кажа, че темата е тъпа и повечето наговориха пълни простотии...за в бъдеще нам да пиша в тази тема...дори няма да я следя...защото не си струва...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    София
    Аз съм запален метъл.. Но не можете да ме съдите по това - не ме познавате. Пък ако ме познавате със сигурност ще разбия представите ви за метъл! Знам че винаги ще има такива който ще ме мислят за "гнусен,навлечен метъл-пияница" но всъщност външният ми вид говори друго , а поствете ми още повече..Метъла не е задължително да представлява стил на живот..Може да бъде и само стил музика лично познавам много рапъри - на външен вид,който всъщност са метали така че има сякакви хора
    Това че човек е метъл не говори нищо за него - ако познавате повечето такива съм сигурен че ще ги обикнете

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    a emo haresvate li ?
    Ооо, Велине, емо мръсно, айде стига.. Емотата сички ги мразят (щото са педали, а всички са фашисти ) а Кърсед е говедо, той не се брои.
    lol you breast, az pedal li sum we ? fa6ist ?

btw ge6 aide utre (19ti) da doide6 s mene si oprava koleloto 4e me murzi sam da hoda

P.S. Cursed kvo ob6to ima ?

Guest
    20ti ***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си