.
Затворена тема
Страница 8 от 90 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2240
    Повече от фен
    ako metulite sa kato midian NE

темата е тъпа,вие сте тъпи фешъни,спестете ми тъпите си определяние за общност към която не принадлежите и не знаете нищо друго освен тва от някои тъпи американски филми и сериалчета така че по-добре не се излагаите ами пукнете тъпи ограничени хорица
    Живот нямаш ли си?!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Die FuCkin' JerK
    темата е тъпа,вие сте тъпи фешъни,спестете ми тъпите си определяние за общност към която не принадлежите и не знаете нищо друго освен тва от някои тъпи американски филми и сериалчета така че по-добре не се излагаите ами пукнете тъпи ограничени хорица
    Ти също си доста ограничена.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Her Infernal Majesty
    Продължавайте, продължавайте, наистина е забавно, докато чете човек бисерите ви, особенно, ако е пресушил няколко бири! Радвате ме!!!

Наздраве! \m/

Six feet under - Die mother fucker \m/ \m/
    Ахам, приключихме ли поредната глуповата тема, че да и тегля катинара или има още глупости да се изприказват?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ахам, приключихме ли поредната глуповата тема, че да и тегля катинара или има още глупости да се изприказват?
    Остави я. [-o< Такива глупости се написаха в нея, че на моменти ми беше доста смешно

Mo6no, dali?...izpisah dosta po temata tova e samo zaklu4enieto i ne zatvarqite temata pls [/quote]
    Живот нямаш ли си?!

kuki4
    Guest

веднъж живеем,по дяволите

Вижте кво,всички сме хора,тва не е ли най-важното...нека си гледаме животеца и не се бъркаме в чуждия,ако човек си е избрал да се носи размъкнато,ще се носи и група кретени кат нас,които явно нямат кво да правят и си намират занимание единствено,като хулят другите,няма да променим абсолютно НИЩО! (тва изречение стана доста дълго,но...нз )
    Така че пънкарите са супер хорица,аз им се кефя и тва е...[/img]

Guest
    Аз само да спомена,че гледам в началото хорицата отговарят с "аз не харесвам/ харесвам такива момичета/момчета" мм.. къде пише за противоположния пол? И смея да отбележа,че хората които вие така... смело корите всъщност имат по-голям интелектуален багаж,а другите са вглъбени в глупавите си дрешки и това да свалят колкото са може повече мацки, а и как няма, ако говорим от гледна точка на музика.. в какво модерно се пее за нещо по-различно от "обичам те","мразя те" ??? ами... то няма за какво друго и да мислите.. след като по цял ден слушате едно и също, няма от къде да ви дойдат идеи за по-различни мисли.. Ще умрете ограничени

Какво по...?!? По темата - какво да не си харесваме един на друг металите ? Пънкарите... айде да и те стават, но какво е това "Харесвате ли метълите и пънкарите" ??Какво да не ни харесват, че слушаме метъл ? Че се обличаме в черно ? Че сме с дълги коси ? Че "погото" е малко брутално ? Че тия на които се кефим според вас не правят хубава музика ? Защо трябва да ни разделяте ? Аз съм метъл и се движа предимно с метъли, но най-добрия ми приятел НЕ е метъл, вярно компанийката ми е само от метъли (ако се питате как ще ми е най-добър приятел, а не ми е от компанията - от друг град е !) Аз лично нямам нищо против чалгарите, чалгата мразя, но не разделям другите като чалгари, рапъри и т.н. ! Единствения начин по който аз разделям хората е : българи - етноси (цигани,турци и т.н. ги мразя и затова ги разграничавам, но ако си българин не ми пука к'во слушаш !)

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Emi nz tochno zashto ne mi haresvat.. no metali ne obicham, a punkari oshte stavat.. no ne mn.. !! Znam che ne obicham metal kato muzika ;P I oshte ponqkoga imat edno takova darjanie mn agresivno ( za punkarite )

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    Обясни на хората какво ми е,мила
    /rossa./

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Казва го, заради това, което написа в темата за Within Temptation.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Казва го, заради това, което написа в темата за Within Temptation.
    Мда,щото е фенка явно.Незнам,преди искаше линк към песен на Анелия,па сега Уитин темптейшън и Ебънесънс...не се връзват,позьорче ахахах...
    /rossa./

Град
    Варна
    Мда,щото е фенка явно.Незнам,преди искаше линк към песен на Анелия,па сега Уитин темптейшън и Ебънесънс...не се връзват,позьорче ахахах...
    Тази индивидка евънесънс фенче изобщо не е метълка. Но си мисля,че е позьорско метъл да не слуша чалга, защото видиш ли всички метъли мразели чалгата, а обратното не е. А от думите ти излиза, че обратното е позьорско.

Мега фен
    Не е нужно да мразиш чалгата, за да не я слушаш. Просто може да не ти харесва стилът музика, замислял ли си се?

И ми е много интересно каква е тази общност, към която принадлежат метълите? Общност може да бъде циганската общност в България, обаче девойката /младежът/ в началото на страницата много се вживява.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не е нужно да мразиш чалгата, за да не я слушаш. Просто може да не ти харесва стилът музика, замислял ли си се?
    Много ясно, че може да не ти харесна стилът, то и на мен не ми харесва чалгата и я смятам за калпава музика. Това, което имах впредвид е, че е позьорско, когато ти харесва чалгата да казваш, че я мразиш защото слушаш метъл, а това метъл да харесва чалта не е.

просто е по-яко да кажа че вс сме една голяма миризлива секта според мнозинството (за обществото на метълите)
    Живот нямаш ли си?!

Град
    Пловдив
    Моля, моля. Нека не се обиждаме. Не познавам занемарени метъли. Всички се перат и къпяр редовно. Момичетата ходят на кола-маска или си имат епилатори.

Ако видите мръсен и миризлив метъл на улицата, наритайе го и ми кажете, че е мърльо и е позор за метълското племе.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Моля, моля. Нека не се обиждаме. Не познавам занемарени метъли. Всички се перат и къпяр редовно. Момичетата ходят на кола-маска или си имат епилатори.

Ако видите мръсен и миризлив метъл на улицата, наритайе го и ми кажете, че е мърльо и е позор за метълското племе.
    Добре,обещавам да го направя.Страшно харесвам няколко метъл групи(Motorhead,Metallica,Iron Maiden),но ми се повдига от разни фенчета на Slipknot,Cradle Of Filth и т.н.,които ако не са с дредове(които изобщо не съответстват на музикалните им предпочитания и "убеждения") са с дълги ужасно неподдържани коси...Разбира се,не слагам всички под общ знаменател,но мнението ми се изгражда на наблюдения,а не на общи приказки.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    eh stari temi..

Град
    Пловдив
    Искаш да кажеш - позьорчета, или деца с още неизяснена ориентация, които си мислят, че обличайки се отгоре до долу с кожа и шипове и тениски на любимите си банди, са най-големите метъли на света?

Ами има ги много, за съжаление и мен са ме слагали под общ знаменател с подобни,което много ме ядосва. Но както и да е. Напоследък emo-то нашумя и сега градът е пълен със зализани педалчета с печални физиономии.

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Искаш да кажеш - позьорчета, или деца с още неизяснена ориентация, които си мислят, че обличайки се отгоре до долу с кожа и шипове и тениски на любимите си банди, са най-големите метъли на света?

Ами има ги много, за съжаление и мен са ме слагали под общ знаменател с подобни,което много ме ядосва. Но както и да е. Напоследък emo-то нашумя и сега градът е пълен със зализани педалчета с печални физиономии.
    ae da ne obijdame m? hodi si qj skeita i po tiho

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Emocore
    ae da ne obijdame m? hodi si qj skeita i po tiho
    Да, ще се обиждаме. Защити се. Ако съм в грешка, опровергай ме.

А скейта няма да го ям - пари от собствения си джоб съм давала за него.

Фен
    Град
    4udq se, pod "zalizan" sigurno ima6 predvid hora s pravi kosi koito gi sresvat na edna strana? za6to re6i 4e sa "pedal4eta" ne moje li da ne slagate si4ko pod ob6t znamenatel? skeitarite sa pedali. oprovergai me.

Град
    Пловдив
    Болката и травмите, синините, мърсотията, скъсаните дрехи - това не се нрави на педалчетата.

А за да наричам emo-вците педалчета, сигурно съм виждала как такива момчета се целуват, а? Не мислиш ли? И всякакви други, които не се целуват [или поне не на публични места] се прегръщат много сърдечно и пламенно с колегите си.

Има нещо женствено и нежно в походките им, нещо прекалено изпипано и нагласено в дрехите им [прилепнали като косите]. И познавам emo-вец с къдрава коса, който си я изправя специално, за да сия запепи на челото след това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си