- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Толерантността е за СИЛНИТЕ,защото те са преглътнали гордостта си и за момент поне мислят за някой друг ,а не за себе си! А пийс написах не за хипитата, а затова,че не искам да се карамеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Go fix yourself !
Ми уж се водя металюга и логично да се обичам, иначе познавам доста свястни пънкари , не от тия които би трябвало да вандалстват и да крещят нещо докато рушат поредната детска площадка *опа това бяха скинарите*.
повече ми допадат скинарите![]()
oh maiko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obojavam gi mn sa mi simpati4ni i metalite i punkarite mn mn mn sa qki
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от 1990_iNFERNAL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пхахсахахсхасхсахасха
хсахахахахаххаха
хахахаах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая тема кърти отвсякъде... първо Аврил, а сега това![]()
Е НЕ!![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
харесвам метал,а не метали...можеш да слушаш тази музика и без да се обличаш странно...
someone else...
Оффффффффффффф......айде няма да говора,че ще прерасне в караница....Първоначално написано от Ивалинка
А по темата - естествено!!!![]()
метали мноо уважавам ама тея анархисти мнооо ги мразя
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
макя им деба улава.Първоначално написано от s.p_girl
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ооо да ... рокаджийките и глемърките са най-секси![]()
![]()
![]()
^Тази от аватара ти е готина
М/у другото,пънковете,които познавам,все са някакви печени. Аз доста познавам,преди се водех пънкарка и аз.
Ахахаха.МетАлите стават.
И пак между другото,как всички познават пънкари?![]()
Първоначално написано от dessy_mc
Това е мъж!
над тези неща? Мне. Върви ли според теб 23 годишна жена,с хубава уж професия,изискаваща елегантност до някаква степен да ходи с гребен,кубинки и скъсани дрешки? Мне. Ходя си още по концерти,но...Вече не е както беше преди години.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
В тази тема за външен вид ли се говори всъщност?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от 1990_iNFERNAL
![]()
Як норвежки блек метъл.
Tениска с надпис SKIN не се носи от всеки...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
и кво? Лев,десен,традиционалист?![]()
МИнала съм по тоя път. Колко бой съм яла,когато съм се разхождала сама из пловдивските улици...![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Мдам. И аз тва си слушам,но облеклото ми е съствавено от... официални поли,панталони,блузи и високи токчета
![]()
И все пак... Ами хората около теб? Очевадно работата ти не като моята и позволява свободно поведение извън работата. Мен пък биха уволнили. Но,о,да,ти данък обществено мнение не плащаш. (: