.
Затворена тема
Страница 87 от 90 ПървиПърви ... 37778384858687888990 ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2240
    Е,моят има. не мога да развалям репутацията на вестника заради мои си простотии,сеш' се. (:

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метълите и пънкарите влизат в графата "странни" и определено ми харесват.
    Абсолютно ... и не го казвам само защото обичам метъла и рока

Град
    Силистра
    до скоро бях леко влюбена в един метъл харесвала съм и пънкар да има и страшни обаче като се опознае човека почечето ми фр са метъли :P
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    МетАли и Пънкари...изобщо не

метъли пънкари емота чалгари ...НЕ !!!!

Харесвам и двете
    WTF``

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    zeлеna rъchичkъ zа фsiчкi меtалi i пaнkаri!
    можi лi owнчi ?

Не харесвам метали пънкари емота рапъри чалгари фиешъни и всякви хора,който се вкарват в някви групи ,за да са различни Честно казано всичко е поза и бягане от човешката същност Нека бъдем преди всичко хора и тагова ще разберете,че нямаш нужда от дрехи /аксесуари да си някои
    ПС към всички ,моля ви къпете се
    Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again

Харесвам хора , който си сменят чорапите по два пъти на ден

аз метълите и пънкарите не ги разделям.Защото са почти един род музика.

Цитирай Първоначално написано от metala666
    ъЪъъ... уоу ...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Dorky
    Не харесвам метали пънкари емота рапъри чалгари фиешъни и всякви хора,който се вкарват в някви групи ,за да са различни Честно казано всичко е поза и бягане от човешката същност Нека бъдем преди всичко хора и тагова ще разберете,че нямаш нужда от дрехи /аксесуари да си някои

няма толкова клиширано мнение като твоето, честно ти казвам...
    принадлежността към дадена група хора не те прави по-малко човек, защото можем да се делим и на мъже и жени, бедни и богати, умни и тъпи и прочие примери, които според твоята величествена логика да са бягане от човешката същност...

dork
    Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша станеш клише кат влезеш в кюпа

Цитирай Първоначално написано от metala666
    АХАХАХААХАХАХАХА!!!

Защото има китари, а?

принадлежността към дадена група хора не те прави по-малко човек, защото можем да се делим и на мъже и жени, бедни и богати, умни и тъпи и прочие примери, които според твоята величествена логика да са бягане от човешката същност...

dork
    Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша
    станеш клише кат влезеш в кюпа

всичко е ясно- успех в ДПС
    Чиста проба расизъм измисли нещу по яку ниека музиката та вдъхнови а и ако ша исполсфащ фразата не спори с глупак шото ща бие с експириенс не си хаби клавишите каспър

dork
    Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша
    станеш клише кат влезеш в кюпа

всичко е ясно- успех в ДПС
    Чиста проба расизъм измисли нещу по яку ниека музиката та вдъхнови а и ако ша исполсфащ фразата не спори с глупак шото ща бие с експириенс не си хаби клавишите каспър
    Абе папарунгел,я се научи да пишеш грамотно ... Музиката за някои хора означава повече от избухване и купон по дискотеките ... Това,че ти не си открил смисъл в тази,която слушаш е доста тъжно ... Песните трябва да ти жегнат сърцето по особен начин,за да оцениш това изкуство ...

по принцип нямам нищо против метали и пънкарите..
    от металите имам мн добри приятели,но никога не съм харесвала метал като нещо повече..но то не е било,заради това,че са МЕТАЛИ,а поради други причини..;]
    иначе по пънкари съм си падала..

teb ko ta zasqga az kak pi6a sha kai6 4e sum osiral foruma vie go osirate s takiva tupi temi v temi shit se pi6e shit

Най-големия шит тука си ти ...

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Най-големия шит тука си ти ...

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    как успя да ме изсереш момиче искрените ми заболезнования за твоя тридекров гъз

Не питай .. големи мъки бяха! То таквоз дебело като тебе ... и на всичкото отгоре гледай какъв мангал се излюпи .. Искрените ми Заболезнования ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i metylite i punkarite sa pulni bokluci
    ne kolkoto tebe oba4e
    Love__DaLi написа:
    ама се чудя едно,след слушане на метал един час колко аналгина са им необходими за да им мине главата и световартежа

mnenie na zabluden 4ovek.Az slu6am metal i kvo kapq se ponqkoga i po 2 pati na den.Mnogo ama mnogo ste zabludeni hora seriozno mnogo ama si e va6a rabota de,nqma da vi pou4avam za6toto malko me interesuva mnenieto na edni ograni4eni hora samo edin savet otvorete se za razli4nite.Vsi4ko nai-hubavo vi pojelevam
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Голям фен Аватара на alehole
    Дали харесвам метали и пънкари ?
    Харесвам ХОРА(момчета) пък дали са метъли,пънкари,чалгари свиняри,кифладжий все Хора :P
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Не,защото просто не са хора,с които мога да си кажа нщ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си