- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Е,моят има.не мога да развалям репутацията на вестника заради мои си простотии,сеш' се. (:
до скоро бях леко влюбена в един метъл![]()
харесвала съм и пънкар
да има и страшни обаче като се опознае човека
почечето ми фр са метъли :P
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
МетАли и Пънкари...изобщо не
метъли пънкари емота чалгари ...НЕ !!!!
zeлеna rъchичkъ zа фsiчкi меtалi i пaнkаri!![]()
![]()
можi лi owнчi ?![]()
Не харесвам метали пънкари емота рапъри чалгари фиешъни и всякви хора,който се вкарват в някви групи ,за да са различни Честно казано всичко е поза и бягане от човешката същност Нека бъдем преди всичко хора и тагова ще разберете,че нямаш нужда от дрехи /аксесуари да си някои
ПС към всички ,моля ви къпете се![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
аз метълите и пънкарите не ги разделям.Защото са почти един род музика.
ъЪъъ...Първоначално написано от metala666
уоу ...
Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша станеш клише кат влезеш в кюпаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
АХАХАХААХАХАХАХА!!!Първоначално написано от metala666
Защото има китари, а?![]()
Чиста проба расизъмПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
измисли нещу по яку ниека музиката та вдъхнови
![]()
а и ако ша исполсфащ фразата не спори с глупак шото ща бие с експириенс не си хаби клавишите каспър
![]()
Абе папарунгел,я се научи да пишеш грамотно ... Музиката за някои хора означава повече от избухване и купон по дискотеките ... Това,че ти не си открил смисъл в тази,която слушаш е доста тъжно ... Песните трябва да ти жегнат сърцето по особен начин,за да оцениш това изкуство ...Първоначално написано от Dorky
по принцип нямам нищо против метали и пънкарите..
от металите имам мн добри приятели,но никога не съм харесвала метал като нещо повече..но то не е било,заради това,че са МЕТАЛИ,а поради други причини..;]
иначе по пънкари съм си падала..![]()
teb ko ta zasqga az kak pi6a sha kai6 4e sum osiral foruma vie go osirate s takiva tupi temi v temi shit se pi6e shit![]()
![]()
![]()
Най-големия шит тука си ти ...
Първоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LINKNOT
как успя да ме изсереш момиче искрените ми заболезнования за твоя тридекров гъз
![]()
Не питай .. големи мъки бяха!То таквоз дебело като тебе ... и на всичкото отгоре гледай какъв мангал се излюпи ..
Искрените ми Заболезнования ...
ne kolkoto tebe oba4eПървоначално написано от Анонимко
Love__DaLi написа:
ама се чудя едно,след слушане на метал един час колко аналгина са им необходими за да им мине главата и световартежа
mnenie na zabluden 4ovek.Az slu6am metal i kvo kapq se ponqkoga i po 2 pati na den.Mnogo ama mnogo ste zabludeni hora seriozno mnogo ama si e va6a rabota de,nqma da vi pou4avam za6toto malko me interesuva mnenieto na edni ograni4eni hora samo edin savet otvorete se za razli4nite.Vsi4ko nai-hubavo vi pojelevam![]()
![]()
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Дали харесвам метали и пънкари ?![]()
Харесвам ХОРА(момчета) пък дали са метъли,пънкари,чалгарисвиняри,кифладжий
все Хора
:P
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Не,защото просто не са хора,с които мога да си кажа нщ.![]()