- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Абе зависи от човека.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Не виждам защо разграни4аваш хорър пънка от пънка въобще..и защо трябва да измислите още 1001 определения.
Първоначално написано от RAWRRR
нищо не съм разграничавал.
чети правилно.
deathrock е пънк/готик стил и слуашащите го си падат и по мрачен (хорор) пънк и по ранен (пост-пънк) готик.
и изглеждат по горепосочения (на картинката) начин.
това не са пънкари, не са готици.. тва са си дет рокери.не съм го измислял аз тоя стил - има куп банди и сайтове като deathrock.com
айде със здраве.
хъхъ..
дет рокът си е самостоятелна работа, бря
както деткора, примерно. И той си стои като отделен стил, макар че има допирни точки с други неща.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не 4е не съм про4ела внимателно,просто не разбирам от детрок
И имам един въпрос,детрокът използва (обобщава) музиката на пост-пънка (ох) и хорър-пънка или групите,свирещи детрок,са просто вдъхновени от тази музика и създават своя собствена?
Първоначално написано от RAWRRR
ми това си е различен стил. примерно чуй tragic black, christian death.
албума "songs for the dead" на Bella Morte..
ето и песен http://www.zazz.bg/play:d783c1e2
хъхъ..
Ем,както и да е,няма да споря за сериозността на детрока,само ще кажа,4е е факт,4е има доста ненужни определения на поджанрове..и 4е хорър-пънка си е пънк жанр,не е нито готик,нито детрок.Както и мнозинството от слушащите го са пънкари.
о, да, поджанровете са голямо зло. И аз не ги харесвам особено, ама понякога няма как иначе да обясниш :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тая тема потъна в бездната на мрака..![]()
познавам много метълчета и не ми пречат, нито пък съм като тях... хора като хора![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
а метАли познаваш ли?Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от priti_kiti
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Да ! Просто си ми харесват, музика, характерите им са странни абе много готини хорица (метълите)
Най-добрата, освен това е уникална, бъгава е с две страници напред![]()
Мноу са кефя на панкарчета, страшно сладички са ве!
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Е как очакваш да не те боли главата бе? Тцтцтц...
уникална..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Зависи си от човека.Пънкари не познавам и не знам за тях,но метълите са ми много симпатични![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не хич мразя ги
а бе има някои досто диви и сексиобички,татуси,готини коси (може и бръснати),силни,непукисти,в еселяци,с блузи които не са впити
... А бе говоря за готините не за гнусните
![]()
Тая тема е абсолютен бисер, да го еба![]()
![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Харесвам,
защото и аз съм една от тях. Само дето не харесвам гнусните от тип мазна коса или брада![]()
![]()
![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
Тая тема що не я заключат???И без това изпеварва с 2 страници...