.
Затворена тема
Страница 9 от 90 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2240
    Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Болката и травмите, синините, мърсотията, скъсаните дрехи - това не се нрави на педалчетата.
    absolutno si prav! tova mai sa nravi na pro6lqcite.

vijdal sum dve mom4eta (skeitari) da se celuvat.

ne moje6 da preceni6 4oveka po tova kakva muzika slu6a.

няма повече да плюя това, което не разбирам
    ae sus zdrave.

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    темата е за пънкари и метъли
    ne go kazvai na men.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Моля, моля. Нека не се обиждаме. Не познавам занемарени метъли. Всички се перат и къпяр редовно. Момичетата ходят на кола-маска или си имат епилатори.

Ако видите мръсен и миризлив метъл на улицата, наритайе го и ми кажете, че е мърльо и е позор за метълското племе.
    Добре,обещавам да го направя.Страшно харесвам няколко метъл групи(Motorhead,Metallica,Iron Maiden),но ми се повдига от разни фенчета на Slipknot,Cradle Of Filth и т.н.,които ако не са с дредове(които изобщо не съответстват на музикалните им предпочитания и "убеждения") са с дълги ужасно неподдържани коси...Разбира се,не слагам всички под общ знаменател,но мнението ми се изгражда на наблюдения,а не на общи приказки.
    Ти пък малкия няма да се научиш, с'А като слушам метъл, малко рап, та дори и малко кючеци трябва да тръгна изрусен с вериги, кубинки и широки панталони, така ли?
    Айде стига с тия глупости тип "обличам се според музиката, която слушам"

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    am obnosno gosta...prelichash mi lekichko na pozior...zashtoto metul s kiucheci i rap ne e mnogo suvmestimo....a po temata nqmam nishto ama nishto protiv metulite ili punkarite...ne obicham skinarite,koito slushat po-tvurdite parcheta....i mrazqt vsichko i vsichki

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ne me kefqt osobeno

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Моля, моля. Нека не се обиждаме. Не познавам занемарени метъли. Всички се перат и къпяр редовно. Момичетата ходят на кола-маска или си имат епилатори.

Ако видите мръсен и миризлив метъл на улицата, наритайе го и ми кажете, че е мърльо и е позор за метълското племе.
    Добре,обещавам да го направя.Страшно харесвам няколко метъл групи(Motorhead,Metallica,Iron Maiden),но ми се повдига от разни фенчета на Slipknot,Cradle Of Filth и т.н.,които ако не са с дредове(които изобщо не съответстват на музикалните им предпочитания и "убеждения") са с дълги ужасно неподдържани коси...Разбира се,не слагам всички под общ знаменател,но мнението ми се изгражда на наблюдения,а не на общи приказки.
    Ти пък малкия няма да се научиш, с'А като слушам метъл, малко рап, та дори и малко кючеци трябва да тръгна изрусен с вериги, кубинки и широки панталони, така ли?
    Айде стига с тия глупости тип "обличам се според музиката, която слушам"
    Пичага,смени дилъра,а после ми прочети по-хубаво поста и го осмисли след тва,че като гледам от първия път не е станало.Някъде да съм говорил за обличане...Говорих за КОСИТЕ на някои подобни индивиди.И изобщо не е задължително като си метъл да носиш кожи и желязо,никога не съм го казвал.
    А тва,че слушаш метъл,рап и кючеци...Аз се смятам за музикалнен помияр,за тебе...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Ако става дума дали харесвам .. дали ме привличат такива хора - Определено НЕ. но сред тях има пичове и тъпанари. Като сред всички други. Просто течението им не ми харесва.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    am obnosno gosta...prelichash mi lekichko na pozior...zashtoto metul s kiucheci i rap ne e mnogo suvmestimo....a po temata nqmam nishto ama nishto protiv metulite ili punkarite...ne obicham skinarite,koito slushat po-tvurdite parcheta....i mrazqt vsichko i vsichki
    Ooh shit!
    Ти ли ще ме наречеш позъор?! Не те знам на колко си, нито отколко време слушаш някакъв тип музика, но писанията ти не ме впечатляват особено.
    Като ме видиш с големите очила тип полицай 84-та, прическата тип пера от бухал, розовата тениска и да скандирам "house music is the future", тогава ти разрешавам да ме наречеш позъор!
    Слушам твърда музика от.... 98 год. Можеш ли да сметнеш колко годинки са? Почнал съм от Marilyn Manson и съм стигнал до Dimmu Borgir, Children of Bodom, Emil Bulls и мн. др. Въпреки всички музикални модни течения, които са преминали през наща държавица за тия години, аз все още слушам метъл.
    Намират се поне по 3-4 банди от ВСЕКИ подстил, на които да се кефя!
    Слушам к'вото ми харесва - без значение дали е поп, рап или нещо друго, важно е самата песен да гали ухото. Тъпо е за мен да се ограничаваш в даден стил и да го издигаш като своя религия, да се обличаш според своята музиката и същевременно да плюеш останалите, които са различни от теб.

RedChil, говорил си за косите - аз съм говорил за външния вид като цяло(дрехи, прическа, дранкулки и т.н..) Ако ме кефят как седят растите ще си направя, ако ми отива бръсната глава - ще се обръсна. Кой както му е кеф, както си иска. Сега аз като не поддържам външен вид според стил музика - нямам право да я слушам ли?! Айде стига.. Пораснете.
    А за кючеците - що да не им се радвам, всъщност те не са много, но са класики: Тигре, тигре; Курви сбогом(то т'ва даже кючек не е); Шопската салата
    Вярно е, че слушам предимно метъл, но въпреки това умея да се кефя и на други стилове.

Айде един поздрав за всички, които просто се кефят на музиката, без да му мислят много:

Fear Factory - Cyberwaste

По принцип НЕ, ама се случва да се мерне готина метълка

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Според мен момичетата, които си падат по "метали" са главно от ромски произход.Професията обаче им крие много рискове, затова не се захващайте с тях.Освен ако не сте с гумен костюм.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Аз пък мразя извънземни.
    11 tochka deaktiven profil.

exploited*
    Guest
    аз си падам по момичета, които се кефят на фашаги...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Глътнах си граматиката след постовете на розовите и пищящи момиченца, че и момченца.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от exploited*
    аз си падам по момичета, които се кефят на фашаги...
    логично е да се кефиш на момичета, които ти се кефят щото си фашо
    алелуя.

Guest
    exloitedteen ti on punk go udari na skin

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    az xaresvam gore-dolu abr xaresvam trqbva da sme tolerantni edin kum drug (nqma mn vruzka, no go kazvam za tezi koito ne xaresvat )
    p.s.
    pak sum zabravila da piq xap4etata
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Не!Противни и гнусни са ми!

Супер фен
    Целта на това мнение,е не да обидя метълите и пънкарите!Не ми харесват на външен вид!По характер незнам...не се движа с такива хора!\/

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    NeEee!!!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен

Re: Харесвате ли метали и пънкари ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Харесвате ли метали и пънкари ? Ако харесвате,защо ? Ако не харесвате,защо ?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1! §§
    Гнусни, като призраци, бели пък с черни дрехи, макар, че е лято. Айде не мога да кажа дали се изпотяват, не съм се лепил за тях да ги мириша. Ама много ме дразнят. Особено метълките и пънкарките пфф КАТ' МЪЖЕ!
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Мега фен
    Аз не съм мъжествена. Не говори глупости.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Аз лично не харесвам такъв тип хора и не става въпрос че ги делим на групи, а по-скоро те се обособяват като мини общество, защото съгласете се, че няма как да събереш хора с различни интереси заедно и да очакваш те да се забавляват....Не ми харесва начинът им на държание и облеклото, не ми харесва музиката, която слушат, а най-тревожното нещо което си е лично мое наблюдение - голяма част от самоубийствата в тийнейджърска възраст са осъществявани именно от такъв тип деца....не знам кое ги подтиква, но е факт!
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    а най-тревожното нещо което си е лично мое наблюдение - голяма част от самоубийствата в тийнейджърска възраст са осъществявани именно от такъв тип деца....не знам кое ги подтиква, но е факт!
    Фък дъ уат?! Сатаната ги подтиква...
    Някфи странни наблюдения. Не съм съгласна.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    а най-тревожното нещо което си е лично мое наблюдение - голяма част от самоубийствата в тийнейджърска възраст са осъществявани именно от такъв тип деца....не знам кое ги подтиква, но е факт!
    бъркаш ги с emo`s
    те се самоубиват,режат вени и насълзяват очички чрез черни бретончета
    това не са пънкове или метъли
    просто са тъпи,заблудени оФци

Мега фен
    Особено пънкарите според мен изобщо не са депресивни...чуйте малко пънк и ще видите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си