.
Затворена тема
Страница 90 от 90 ПървиПърви ... 40808687888990
Резултати от 2 226 до 2 240 от общо 2240

Град
    Изгубено
    ъъъ тука писал ли съм ...

абе обичам ги бе ей : )

Пънкарите да ... но металитееее ...

Не ги харесвам.

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Вие сте ограничени Веднъж се бяхме събрали: 1 рапър, 2 закелти чалгарки, 1 метъл, аз и още двама (дето така и не разбрах какво слушат )... падна бахти смеха и всички се радвахме Не мисля че хората трябва да се делят на това... Защо стават мелета ? Защото СТЕ ОГРАНИЧЕНИ СЕЛЯНДУРИ Не приемате това, което е различно от вас.Ако съм обидила някой.. НЕ МУ СЕ ИЗВИНЯВАМ
    Have a nice day
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    а чалгари, хаусъри, рапъри защо няма ?
    всичко зависи от самия човек.
    пп: супер тъпа тема.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    олелеле...

тая тема...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Харесвах аз един пънкар доста дълго, ама го превъзмогнах... май
    nicolepcd

ехееее като няква секта ... метълите... брррр

Град
    Бургас
    Мразяг и ужасни стилове музика сама HoUsE

Фен
    Кефят ме
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Зависи от човека, а не това какво слуша.
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Леле колко плитки коментари има xD at first i was like - but the i lol'd xD някви фанатизми тука усещам се зараждат в мадите поколения... xD а и + това...за 90% от хората в тоя форум има само хаусърчета, чалгари, метъли, пънкари и емота xD хорица...порастнете и си отворете очите... хубаво е да имате мнение...но не мнение което ви е породено от определен стил, събкултура или защото е яко да мразиш тия и ония... всички сме хора все пак...едни не харесват чалгата други я харесват че чак им е религия... така е и при метъла и пънка...защото за това се говори тука... истината е че в днешно време леко изпадат тия лейбъли...защото не останаха хора които да са метъли и такива които да са пънкари почти...всичко се смесва слива и промива (:
    защото тези 2 култури които толкова ви плашат и не ви харесват... са много по стари и по ценности от вас...някви 10-14 годишни пикльовци дето слушат смао песни за това как от леглото на единият скачаш при другият и как парите могат да ти дадът всичко...и това че като има богат чичко има и много любов... пффф пълна боза...и ако кажете че в Метъла и Пънка се пее за насилие и за лоши неща...тотално ще сгрешите... а и вие от пънкари разбирате някви дето слушат "Симпъл плен" и някви такива измайсторени от коша НЕ-пънк групи... така че може да замълчите... това включва и малките позърчета които са чули една група и вече са такива и онакива (: ей...мушмороци... човека е човек...ама вие се състезавате с маймуните вече (:

ПС. Благодаря че прочетохте това...не е за цел да обиди знатните а само невежите (:
    Peace Out dudes and dudettes (;
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Фрапираща им е визията...прекалено крайна, аз крайности в облеклото и външността не харесвам
    за музика обаче не отказвам
    !

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Много малоумна тема. Тия дето са казали не са много ограничени. Аахахах тва че сте видяли някъв нечистоплътен гнусен метъл, не значи че всички сме такива. Аз съм си чистоплътна, нямам 91283918321 пиърсинга и татуировки, обличам се нормално, не с лепнати дрехи, не с кубинки, цветно, но не и като чувал, мой си стил... Харесвам метълите и пънкарите, както и чалгарите и хаусърите и там квито има още. Омг.. нямам думи. Всичко си опира до човека, ако ще и опера да слуша не гледам това, а характера. Леле майко..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си