- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kajete si merkite :)
Опитах да ям плодове и да ям малко, до вечерта ми се повръщаше и умирах. А ако хапна дори малко, коремът ми се подува...и не съм чак толкова дебела. Ела да ме видиш сутрин.![]()
Ti kvo zaqjdash li se naistina nqmam tkf santimetur v nas i si mislq 4e merkite mi sa dobre ako ti ne si perfektnata macka az se moje i da sumПървоначално написано от strange__
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
леелел и какво манкен ли ще я правиш...яяяяяяяПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
като намеря сантиметър-накъде в гардероба ми е и аз щесе премеря
ae dovolna li si namerih tkf sanitimetur v baba mi merkite mi sa 89/63/91 na 14 godini sumПървоначално написано от strange__
От горе - на долу.
ne e tup vuprosyt ti mila podrejdat se po grudna obikolko taliq i han6![]()
Ако ставаше с плодове и малко ядене никой нямаше да има проблеми с теглото. Ако искаш съвети за диети и тренировки просто питай, с това се занимавам.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
89/62/90
Диети не спазвам. Ако кажеш лесни практически идеи за хубав корем, може и да не ме мързи много.![]()
Според мен освен годините и мерките е редно да се казва и височината![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
i az taka mislq \Първоначално написано от ^FaiNt^F
/
![]()
20godini 85-64-89
Aaaa i o6te ne6to viso4ina 170sm, 48 kilaПървоначално написано от Анонимко
167 sm 49 kg 90 58 87
na 17 sym, merkite - 78/63/83
на 15 съм 165смПървоначално написано от Devil`s little sister
mi merkite mi ne si gi znam samo znam 4e sum na 19 godini
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Пиши. То няма много време де, за 2-3 седмици около 5кг макс.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ъъ висока съм 172 и тежа 50кгПървоначално написано от ^FaiNt^F
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Висока съм 174, тежа 52кг.Първоначално написано от Stranna_
![]()
Лесно нема, но идеи колкото искаш мога да ти дам. Едно от най-важните неща е да си подпомагаш храносмилането. Как става това:Първоначално написано от `Death`Whore`
1. Дъвчеш. Както са казали йогите храната трябва да се пие, а водата да се яде.
2. Не яж мазно. Мазнините по принцип забавят храносмилането, избягвай наситените мазнини.
3. Яж по малко и често.
4. Не пий вода по време или след хранене поне за 30-40мин., защото си разреждаш стомашните сокове и ензимите не могат да се активират добре.
5. Храносмилането има и нервна регулация, тоест не се занимавай с друго, когато ядеш.
Другото е тренировките:
1. Практическа идея...хехе. Прави всеки ден 5x20 коремни преси/свити крака/ и само след 2-3 седмици ще видиш поразяваща разлика. Не е лесно. Сега ще си кажете кво са 100-тина коремни преси. Повечето започват и след 3 дена забравят и за тренировки и за хранене и после викат пробвах, но при мен няма ефект. Трябва постоянство./както и със всяко нещо/
2. Тренировки за...напреднали/фитнесче, бягане, плуване и т.н. ако не те мързи перфектно./
Enjoy.