.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Kazete mi koe daskalo v sofiq e gotino i si zasluzava?

Imam edin malak problem.Iskam da se premesta v 10 klas.No neznam koi u-6ta sa svestni a po-elitnite kato 1 AEG,91 NEG,7-mo i dr. sa zaeti i nema mesta.I 6e sam vi blagodaren i ako kazete mnenieto si za tqh!

Голям фен
    Град
    sofia
    73, ma i to se vodi elitno i edva li ima mn svobodni mesta

Guest
    Az ti predlagam da doidee6 v 26 sou to e s turizam ama edva li 6te te priemat za6toto nqma da si napred kato drugite u4enici ama moje da popita6 namira se v knqjevo mn e gotino i izliza6 s super gotina diploma i vsi4ko si perfeckt!

Guest
    23to

Повече от фен
    Град
    sofia
    хехе, в 7мо има места, иначе в 133 не се прецаквай че е ад и кое друго...31, 30, 12 те са малко по пропаднали ама нз
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Повече от фен
    Град
    sofia
    az u4a v 32 mn elitno u4ili6te no nz dali ima mesta

<#:)
    Guest
    аз учих в 10то не е много лошо - учителите са печени и като те опознаят ще си ти пишат оценки от едното нищо, а и ученето е малко :P (намира се в младост)

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    mi zna4i ako si merzeliv(kato men) vlezni v 57 to se namira v krasna polqna

amigo

blagodarq za infoto. A kvo 6e kazete za 29, 138, 18, 127?

Мега фен
    Град
    София

Re: amigo

Цитирай Първоначално написано от amigo
    За 18 лоши думи не съм чула, но си е малко екзотично с тези езици освен френския. Зависи какъв език ти се учи

probvai v 119to na pliska tam ima jestoki hora nai malkoto direktora e zverski pe4en i u4itelite ne sa lo6i !mn got 6e ti e tam!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ами за мен хубаво даскало в София няма...ти с къф език искаш??? 35 е хубаво училище и е с немски и френски,а вторият език е руски...7-мо също не е лошо,32 също...Има доста,но трябва да знаеш с какъв език искаш да бъде
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хахах,наистина може да пробваш в 119 Аз бях там-всички даскали са печени и всички хора мноо готини.Е,не че е особено добро в образованието след 7 клас,но е ще се чувстваш супер яко там
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

В 29-то просто не се набутвай. Нищо елитно няма в него. А и баловете миналата година бяха просто... Бе съветвам те да го отпишеш като вариант.

"Hominem te esse memento"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsheeba
    probvai v 119to na pliska tam ima jestoki hora nai malkoto direktora e zverski pe4en i u4itelite ne sa lo6i !mn got 6e ti e tam!
    opredeleno tova e nai-nai-nai qkoto daskalo nqma da sujalqva6 ako vlezne6 \/ \/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от <#:)
    аз учих в 10то не е много лошо - учителите са печени и като те опознаят ще си ти пишат оценки от едното нищо, а и ученето е малко :P (намира се в младост)
    OOOOOOOOOO 10 e v moq kvartal.Ako iska6 da te ebavat do kato pukne6,da u4i6 sred bezmozu4ni su6testva i da si precaka6 bude6teto vlez tam.Ima i edin "+" nqma da se nalaga da u4i6.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от BE_MINE
    хехе, в 7мо има места, иначе в 133 не се прецаквай че е ад и кое друго...31, 30, 12 те са малко по пропаднали ама нз

СВЕЩЕННИ ГЛУПОСТИ! ( )
    133то си е мноооогооо добро даскало и сме 2рото даскало в София което изучава 1ви Руски език(аз си зубкам там и не съм изтрещяла )Даскалите са печени...директорката малко...ама иначе вс си е тип -топ. И си е в "пъпа"на София!!!
    А виж за 7мо..ахах...интересно защо мн често по форумите 7мо оплюва Руската гимназия..ама то така не може да имат война само със 6то (за тези който не знаят ,говори се че 7мо и 6то не се понасят много много по едикакви си причини..)ама айде че се отплеснах .Та в Руската се влиза с приравнителен по Руски,Английки или Френски-в зависимост какво искаш. Ае успех.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    За 18 лоши думи не съм чула, но си е малко екзотично с тези езици освен френския. Зависи какъв език ти се учи
    Как ще чуете лоши думи? 18 е много готино даскало.А и как няма да си го хваля,нали аз уча там! Има паралелки с английски,френски,немски,я онски,китайски...Даскалите са печени!Аз лично нямам оплаквания!

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от BE_MINE

СВЕЩЕННИ ГЛУПОСТИ! ( )
    133то си е мноооогооо добро даскало и сме 2рото даскало в София което изучава 1ви Руски език(аз си зубкам там и не съм изтрещяла )Даскалите са печени...директорката малко...ама иначе вс си е тип -топ. И си е в "пъпа"на София!!!
    А виж за 7мо..ахах...интересно защо мн често по форумите 7мо оплюва Руската гимназия..ама то така не може да имат война само със 6то (за тези който не знаят ,говори се че 7мо и 6то не се понасят много много по едикакви си причини..)ама айде че се отплеснах .Та в Руската се влиза с приравнителен по Руски,Английки или Френски-в зависимост какво искаш. Ае успех.
    Хахаха само ти кажа че "война" нема тфа са им в главиците на дечица 4-7 клас.Никой не им обръща на тия от 6то внимание а за тфа че някой плюе 133то то тфа са някои бездарници по форумите щото изобщо из 7мо не се и споменава 133то с лошо Само малко информация

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от morsheeba
    opredeleno tova e nai-nai-nai qkoto daskalo nqma da sujalqva6 ako vlezne6 \/ \/
    Присъединявам се Ако не друго поне няма да скучаеш...и учителите и хората са жестоки.Що се отнася до образованието..абе не е пълна анархия,има часове,в които просто трябва да учиш,но въпреки това можеш да вземеш хубава диплома без да си робот и да учиш денонощно,а същевременно получаваш и някакво образование.Абе пробвай няма да сгрешиш,но не съм сигурна,че има места
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Руски.Ако ми обясните за каво му е нан някой да учи руски...По цял свят се говори английски и испански.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от VortexSuperV
    Руски.Ако ми обясните за каво му е нан някой да учи руски...По цял свят се говори английски и испански.
    Какво като е руски?!Чужде език ли е?!Чужд е!И как пък няма да ти трябва...всеки втори знае английски и немски,испанския и той напредва,но тези,които знаят славянски езици значително намаляват,защото разсъждават като теб.Между другото 6 години съм учила руски и бих искала да продължа,просто защото не виждам как някой чужд език може да ти бъде в минус Няма значение какъв е той,ако си достатъчно умен,за да знаеш,че трябва да положиш усилия и да го знаеш максимално добре,то ще имаш варианти да го използваш В момента уча английски и френски,ако е от значение
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    В 29-то просто не се набутвай. Нищо елитно няма в него. А и баловете миналата година бяха просто... Бе съветвам те да го отпишеш като вариант.
    Suglasna sum s teb!
    Nai-loshoto predstoi!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    В 138 училище учи един приятел и една приятелка и е много готино,училите са печени е не винаги (по тяхните думи) Абе казват че е яко..

wwwroot
    Guest
    Vsichki tiq uchilishta s cifri otpred ne stavat za nishto (bili elitni lol)

Ima samo edno uchislishte v Bulgariq - TUES www.elsys-bg.org

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си