- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otvra6tavat li se jenite ot penisa?
4uval sam,4e 80%ot jenite se otvra6tavat ot penisi.Taq anketa 6te hvarli svetlina po vaprosa!MOLQ DA OTGOVARQT SAMO JENI!!!
Глупости, как ще се отвращавам???То по тая логика 80% от жените нямаше да изпитват удоволствие от секса, щом ги отвращава пенисът.
![]()
Тц Тц какви ли не въпроси се измислят в този форум.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Мен не ме отвращава.Това е напълно нормално за всеки мъж.А пък и ако мъжете се отвращаваха от нашите полови органи щеше да е проблем.Не мисля,че анкетата е смислена.
Първоначално написано от Chiana
Mnogo qsno, che ne. Ako beshe taka 80% ot jenite nqmashe da pravqt sex. Ne kazvam, che nqma takiva, koito gi otvrashtava, no ako ima mislq, che sa edinici.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не ме отвращава,даже ме възбужда.
Пениса е част от тялото на мъжа...все едно да се отвращаваш от ръката муЯ се стегнете малко...може би едно 5годишно момиченце би се отвратило и то само защото не знае какво е това...мозъците ви яко закърняват от тея компютри
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
=D>Първоначално написано от I_love_dead_people
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Едва ли някоя ще даде положителен отговор![]()
Доста момичета са дали "положителен", а също доста "горе-долу"Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Единствено момичетата се отвращават от пенис. Нормалната жена харесва пениса. А малките уж са готови за секс...а ги отвращава пенис.
Тея дето се отвръщават са тъпи фешани....![]()
![]()
Zna4i i az ne se otvra6tavam,no imam priqtelki,koito naistina ...ne znam kak da se izrazq,no ne go haresvat osobeno![]()
tc...ne videh 4e trqq samo jeni da glasuvat...ama do sa ne sum vijdal nqkoq da se mru6ti kato bara pi6ka,ili dr i prai
Когато е възбудем ме отвръщава, иначе когато е в нормално състояние - не.
Не, що?! Все едно да се отвръщавам от мойта си, а тя не е много убава гледка. Тия неща не са за гледане, а са за пипане.![]()
<offtopic>А вас, господин Падалски не съм ли ви виждала нейде с едно транзисторче до ухото?!</offtopic>
а нас момчетата трябва ли да ни отвращават гърдите и .. клитора примерно ?!
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
то ако се отвращавахме едни от други..нямаше да има хора вече..Първоначално написано от osemenitelia
Е тия дето се отвръщават трябва да си останат девствени вовеки бре.
от жени може да се отвращават само..гейовете...Хомосексуа изъм...sucksПървоначално написано от 20/M/Sf
да =D> а тук повечето са момичетаПървоначално написано от `Death`Whore`
ne ne me
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп