- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otvra6tavat li se jenite ot penisa?
Това каква връзка има с моя пост и отношението на жените към пенисите мухахахах.Първоначално написано от Cefalopoid
Как едно момиче би допуснало да и влиза нещо там къзето и е най-скъпо хехех а това нещо да я отвръщава.
всяка нормална жена не би се отвратила от пениса. я направете анкета колко от нас са правили свирки и колко не са...![]()
mmm mili4ka mnogo momi4eta ne si priznavat nezaino zashto...Първоначално написано от anito.sl
Love you Kris !!!
Men si mi haresva![]()
Преди да..като бях по-малка,сега ме възбужда .. както и трябва.
Ако се отращаваха всички жени ще си умрът девственици. Глупав въпрос.
dobre de,6tom vsi4ki pi6ete 4e ne vi otvr16tava,za6to ima glasuvali 4e gi otvr16tava!Ima i takava za gore dolu...Az nqma da se vklu4a,ne vodq polov jivot,no vse pak qvno tiq deto glazuvat 4e gi otvr16tava gi e sram da si priznaqt...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ми не ме отвръщаваИначе нямаше да си помисля за пишка
![]()
еми, не се отвращавам (логично), но само да изкажа мнението, че и не завиждам на мъжете за наличието на инструмент, както много индивиди от мъжки пол смятат...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Дам, доста ги срам пенисомразите....Първоначално написано от macy_day_parade
![]()
Ne![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Тоя форум със всеки изминал ден ми доказва все повече и повече че не съм най тъпия на света![]()
Ne izobshto ne me otvrashtava!ne vijdam smisal da me otvrashtava neshto koeto mi dostavia udovolstvie![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
определено има малки лигли, който се превземат
мен определено не ме отвращаватадски възбуждаща гледка са даже
![]()
![]()
ако се отвращават що правят секс? нали все пак то... ВЛИЗА в тях![]()
...Bear Me The Light
...
Е то има една приказка : "Вкарай ми го, че не мога да го гледам къв е грозен"Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
![]()
![]()
jenite ne gi otvrashtava tfa sa gluposti no malkite momi4enca gi otvrashtava i to mn xaxaxa
neee
всичко е доста относително и зависи много от момичето от предразполагането и доколко сме я възбудили ... важното за един мъж е да накара момичето да "го" желае може да Ви е къс, дълъг, дебел, тънък, крив, прав важно е представянето(лично мнение)
К'во прайм ако е V-образен, а?Първоначално написано от Анонимко
![]()
дае, направо от сърце ни е гнЮс всичките...бляяя пенис егати гадното нещо е тфа бате хаахахах е ти малоумен ли си сериозно ако ги беше гнус нали всички щяха да са девствени е![]()
Az ne se otvryshtavma,daje e super \/
дебели, твърди и много сочни... мммм![]()
няма начин да се отвратя от пенис, това е средството, с което ми се доставя най-голямото удоволствие \/