- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otvra6tavat li se jenite ot penisa?
те това е темата бе хахахахаххахаххахахаххх без коментар
vengeance knows no mercy
Много ясно ,че не ме отвръщава... щом ми доставя удоволствие ... хаха\
/
![]()
![]()
mpomi4enccata se otvra6tavat a jenata ne namira ni6to neredno v tova![]()
e se edno da se otvrashtavam ot nosa ili ushite si ...![]()
nqma po-hubavo neshto ot pishleto na priqtelq mi![]()
![]()
ne ne se otvra6tam se edno da se otvra6tavam ot rukatasi.![]()
ах! аз се отвръщавам толкова са гадни и миришат! ъъъъъъъъъъ.... гадост... и са толкова неприятни когато са възбудени... направо ми се повръща като си представя, че правя свирка на момче! и колко противни с тези голями вени! ГАДОСТ!
Това го чувам за първи път!
Най-много може да се отвръщава някоя малка пикла, която уж е готова за секс, но като се стигне до тази част и почват тези глупости!
Една нормална жена никога не би се отвръщавала...ако се отвръщава няма да и е хубав секса
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Haha vie me razbihte! Pitaite po-dobre dali gi otvry6tava da go lapat,6oto tam procenta 6te se vdigne zna4itelno....to e qsno,4e da go gledat i da im se dostavq udovolsvie s nego nqma da imat ni6to protiv!
Все едно темата е обичат ли шоколад децата.. аман от закьрняли мозаци е Обичат ли шоколат децата....![]()
ми поне моята приятелка не
ми първият път като го видиш не ти допада много-много (поне на мен), но после вече не ти прави впечатление, даже му се радваш хихихи
:P
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
hm ami za prav pat kogatose sre6tnahme s nego( G-n Penis) o4i v o4i, nqkaksi mi be6e sranen....v nikav slu4ai ne sma se tvra6tvala. Sled tova sviknah s tazi strannost, i sega e mnogo vajbujda6t( erektiral). Otna4alo gledkata na spadnaliq penissled seks mi deistva6e nqkak razo4erova6to.., no sega ne mi pre4i
![]()
ami spored men puk ne e ot nai-priqtnite ne6ta koito moga da vidq
Т'ва е адцки тъпо бе
Повечето момичета се възбуждат само при мисълта за него
Ааа като го налапат ии си умират от кеф
Айде моля ви се
Се едно Аз да кажа че не мие приятно като видя някой мокра путк*
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Първоначално написано от maybelline
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ooo kak moje nqkoi da go owry6tawa?!
tolkowa e priqtno na dopir! a samo kato prokara6 ezik prez nego, ooo towa stra6no mnogo me wyzbujda! obojawam penisa na priqtela mi, kato se natiskame na men wse mi se iska da prokaram ezik prez nego, no ako nqmam tazi wyzmojnost i da go galq mi e dostaty4no!
ne znam kak nqkoi moje da se otwry6tawa, men ne samo 4e me wyzbujda ami nz. winagi imam jelanie da mu go nalapam!
zabrawih da kaja, 4e teq koito se otwyr6tawat trqbwa da sa nqkfi 13-14 pikli koito se mislqt za mn golemi! da useti6 4e na priqtelq ti mu e kef ot twa 4e na tebe ti e kef da go gleda6,da go pipa6 i da go celuwa6 e naprawo mn qko 4uwstwo
жените от твоя пенис конкретно ли се отвр1щават, или...Първоначално написано от sweet_loser
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Е нз за вас ,но някои мен ме отвръщават. Просто зависи си от самото момче/мъж . Сега ако не се поддържа ще е грозна картинка .. няма как .
Пф, естествено, че някое 10/11/12 годишно момиченце би било отвратено. -.-
Което е съвсем нормално, лошото е, че в днешно време много бързо взехме да растем.
Както и да е, минава се тази граница ии толкова.
Сега, ако си на достатъчно години, водиш полов живот & тн, това да те отвращава (?) е повече от абсурдно, по дяволите. Нормалните хора ги привличат телата на противоположния пол?
Не съм ставала свидетел на толкова трагична гледка, че да се отвратя.![]()
Дано и не стана де :}
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
=D>Първоначално написано от Chiana
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
ххахаха мн ме отвращава![]()