- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- kak dami doide po byrzo?
iz4akai, na vsi4ki se e sluvalo,misl. vse pak v puberteta vse o6te se regulira menstruaciqta. ostvi, vse o6te ne si kato po 4asovnik
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
Оф с тоз аспирин нищо не ставаднеска изпих два ама...няма ефект.И на мене ми закъснява,а пък симптомите ми за цикъл са си налице.Пфффф гадна работа
![]()
Po princip cikylyt e nasledstveno obusloven, ne trqbva da se vryrvi sreshtu Prirodata i da se predizvikva po-ranna menstruaciq ot tova koeto organizma iska da polzva kato "chasovnik". mnogo chesto pri jeni s menstruaciq nad tri godini prichinata za zabavqne ili izbyrzvane e svyrzana s deistvitelen problem, smqna na klimata, naprejenie,stres, hormonalen problem.Taka che pri povtorno obyrkvane sledvashtiqt mesec se nalaga konsultaciq s ginekolog.Pri momicheta s naskoro doshla menstruaciq narusheniqta sa chesti do 1ta 2ta godina i trqbva da se izchaka ako nqma bolka ili drug vidim problemi predi menstruaciqta, tq da si doide kogato si reshi. Obiknoveno cikylyt se regulira s hormonalni lekarstva dori i da ne se vodi polov jivot {anti bebe} no te syshto se precizirat i izpisvat ot ginekolog koito e napravil pregled ili eventualno hormonalni izsledvaniq.Tova e
)
Ами изчакай го.Все пак е нормално на тази възраст да ти закъснява.
boje men na prao me presko4i![]()
iskam da popitam az sum na 12 april 6te prava 13 i imam nqkakva gadna lepkava te4nostKazvat mi 4e 6te mi doide PURVATA menstruaciq kak da razbera koga 6te mi doide to4no sled kolko dni ili meseca kak e bilo pri vas???10X predvaritelno
![]()
Zdravei!!!! Az imam sashtiq problem kato teb , no me sram da spodelq sas roditelite si .Az sashto sam na 13 godini i se pritesnqvam 4e o6te ne mi e do6lo a mi te4e tazi te4nost pls HELP !!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
И на мен този месец нещо ми стана.. имам си ги симптомите, но цикълът се е загубил някъде по пътя![]()
![]()
![]()
Ако до 2-3 дена не дойде, май и аз ще прибрягна до аспирина![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Анонимко
Zdraveite momicheta. Ne se pritesqvaite za tova. Na men mi doide na 14 godini. A tova koeto vie opisvate mi prilicha na bqlo techenie. Tova techenie ne oznachava nishto, ne moje da se kaje koga tochno shte ti doide. Naprimer na men mi doide 2 godini sled kato imah bqlo techenie. Obache ako ima promqna v bqloto techenie kato mirizma ili neshto dr, trqq se orientirate pri ginekolog. Prosto da ste po-spokoini!. Aide uspeh i ne se panikiosvatie che nqmate oshte.Daje si jiveite jivota))
Първоначално написано от Анонимко
Sorry zabravih da se logna, tva sym az de)) Leka vecher na all
![]()
Какъв аспирин,какви два лева?
Причината,поради,която ви идва е,че е трябвало да ви идва...а не,че той го предизвиква.Лекарствата от този тип не могат да променят менструацията,само могат да я засилят.
Вместо аспирин може ли парацетамол или нещо друго![]()
Пий аспирин
emi 6e 4aka6 vsqka druga namesa vav funkciite na tqloto ti e vredna
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Някой от вас тук да е чувал, че симптомите преди идване на цикъл и бременност страшно много си приличат. А чували ли сте колко е вреден аспирина при беременност?
Ако искаш да ти дойде по бързо, направи няколко леки упражнения или по дълга разходка
Момичета не мога да разбера защо искате да ви идва насила - не е хубаво да пиете хапчета щом ви е закъсняло значи има защо! После ще съжалявате!![]()
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
И на мен по принцип цикълът вече ми е редовен, но заради времето май се скапва... Август ми дойде с 5 дни закъснение, да се надявам, че този месец всичко ще е окей![]()
Иначе това с аспирина го пробвах, но не стана нищо, дойде ми чак 3 дни, след като го пих
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami otidi na genekolog ... !!!!
Трябва да ви питам нещо.Още не ми е дошло,но не знам и признаците.Някой би ли ми ги казал?Как мога да разбера кога ще ми дойде?
Болки ниско в корема, в кръста, възможно е дори в гърдите... При всеки е различно, аз примерно нямам предменструални болки, но някъде към края става опасно.![]()
Слабостта на позицията става слабост на характера.
И аз съм така, само че ми закъснява с 7 дни вече, споко скоро ще ти дойде!!
На мен ми дойде на 9, сега съм на 12. Нямаше никакви симтоми, болки в корема, бяло течение или нещо подобно. Пък и не може да се предскаже точно кога ще ти дойде. А за бялото течение, съвсем нормално е стига да не е много гъсто и лепкаво, получава се през пубертета, но трябва да се следи, защото може и да е инфекция!!!!Първоначално написано от Анонимко