- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Искам някакви успокояващи песнички
Трябва ми някаква успокояваща,релаксираща музика...
на която могат да се правят медитации..Имам един албум,който е с ромолящи поточета,чуруликане не птички,много мелодични тракове.Албума се казва- Positive sounds.Не искам песни само с звуци от природата..Албума на Cafe del Mar също е много успокояващ.
Айде,някой ако е слушал такива песни да ми напише именцата им,за да си дръпна...![]()
medicine woman
te sa 2 ili albuma mislq 4e sa dosta podhodq6ti
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
хм...мисля че това ще ти свърши работа Tiesto-Just be.поне мен ме успокоява.сори,че нямам линк.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
SVALI SI PESNITE NA KITARO I NA BUDDHA BAR, SUPER USPOKOQVA6TI SA, OSOBENO TEZI NA KITARSTRAHOTNI SA, SVALI SI GI
![]()
Потърси си песничките на Deep Forest-има и такива със звуци от природата,а също и други релаксиращи...Имат разни разни песни и с Enya,а също и с Enigma...Дръпни си ги,надявам се,че ще ти харесат \/
Не изтривай сълзите ми,
горещи и леки,
нека чертаят мокри пътеки,
нека се стичат блестящи и тихи,
нека рисуват в сърцето ми щрихи...
Аз съм картина-ти ме създаде.
Виж творбата си...защо я предаде?
По-успокояващо от Вивалди няма,пробвай все пак и да видим дали ще свърши работа,ако не пробвай с Моцарт или някой друг от компаниятаПървоначално написано от MaD_CaT*
УСПЕХ!!!!![]()
Sia - Breathe Me
Fatboy Slim - Bird Of Prey.mp3
пробвай това![]()
Пробвай с Enya - има доста успокояващи песнички![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;