.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Moderated: Как да възбудя момиче? Дайте някой друг съвет.

kak..da.vazbudq.momi4e.daite.nqkoi.drug.savet...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Аз ще ти кажа една малко странна рецепта-обаче е пробвана много пъти и работи безоптказно:Значи намираш крило от прилеп и го сушиш-да изсъхне хубво да може като го стриеш да стане на прах-след това го сипваш в някакво пиене на момичето и ще видиш че тя ще прави всичко което искаш в леглото-пробвай и ше са убедиш-деиства възбуждащо по някакъв начин.

Re: Kak?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak..da.vazbudq.momi4e.daite.nqkoi.drug.savet...
    Много се възбуждат, като ги треснеш снещо тежко по главата, след това застанеш на челна стойка и се изплезиш.

Не си доволен от отговора ли? Ами на малоумен въпрос - малоумен отговор.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Град
    Старите гробища

Re: Kak?

Цитирай Първоначално написано от Luciferian

Много се възбуждат, като ги треснеш снещо тежко по главата, след това застанеш на челна стойка и се изплезиш.

Не си доволен от отговора ли? Ами на малоумен въпрос - малоумен отговор.
    е...момчето може да не знае сега....

Град
    Старите гробища
    Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    Аз ще ти кажа една малко странна рецепта-обаче е пробвана много пъти и работи безоптказно:Значи намираш крило от прилеп и го сушиш-да изсъхне хубво да може като го стриеш да стане на прах-след това го сипваш в някакво пиене на момичето и ще видиш че тя ще прави всичко което искаш в леглото-пробвай и ше са убедиш-деиства възбуждащо по някакъв начин.
    няма ли да му е по-лесно да отиде в аптеката просто?

та..по темата, че се забравих...ако момичето те допуска до себе си....има как...ако ли не...забрави! Има едно нещо, дето хората му казват фелацио (plsss...не ме карай да обеснявам какво е...)

Guest
    Бе то си има готови стрити вече по-принцип е за предпочитане мухоморки на прах.

Град
    Старите гробища
    окс де...виаграта не върши ли работа..или е само за момчета/мъже..? не ми се е налагало и си нямам и на идея..

Как да я възбудиш...еми:един ритник в задника,после едно ляво круше,след това едно дясно,след туй почваш да й дърпаш косата,забиваш й клечки под ноктите,риташ я по стъпалата надолу и така накрая ще е невероятно възбудена...

P.S. Само не ми се връзвай на ъкъла!
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Водиш я на мъжки стриптиз бар и я оставяш там а ти си отиваш вкъщи насаме с малкия приятел

Aко си голяма путалка и биеш 1 баница и тъй се възбужда....

п.п.Ай никой да не пшише в такива теми че е май само за трупане на мнения...

Мега фен
    С пипане по половите органи става най-лесно.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    Как да я възбудиш...еми:един ритник в задника,после едно ляво круше,след това едно дясно,след туй почваш да й дърпаш косата,забиваш й клечки под ноктите,риташ я по стъпалата надолу и така накрая ще е невероятно възбудена...

P.S. Само не ми се връзвай на ъкъла!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    Da be da... Az go probvah tova vednuj i momi4eto padna na zemqta i po4na da se gur4i za malko da pukne. Puk tolkos trudno go hvanah prilepa, suma i vreme go su6ih.
    E ima6e seks neq ve4er ama ne blagodarenie na krilata ot prilep. spored men gi zabravi tiq ve6terski kokteili ami izpolzvai race i ecika si....!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае прилепа..после ако те хвана ще ти счупа ръчичките !!!
    А начин за възбуждане...иди в аптеката и питай дали имат "Възбудител за момичета". Мисля че е по възможностите на всеки да си го купи. Има ефект. Много е добър. Аз съм очарован. Страхотен е. Невероятен е. Адски добър е. Не е ташак работата. Суперско си е майна, харабия ти говоря...ае накратко незнам к'во приказвам (пиша) ама важното е...даже незнам кое е важно. То като човек не ти е нассреща...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Tova e nai-to4niq i nai-verniq otgovor

лизинг или пипане на половите органи хахаха тука много тъпи хора има на 8 ли си

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ае прилепа..после ако те хвана ще ти счупа ръчичките !!!
    ...
    А после ми го дай на мене да го довърша!

Хъм по темата...с целувки,докосвания...хяхя ш си го усетиш

Град
    Ботевград
    С целувки и пипане по ерогенинните зони хихихи

Ламерска работа какво да се прави

Минти Скалоцеп
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cefalopoid
    Има едно нещо, дето хората му казват фелацио (plsss...не ме карай да обеснявам какво е...)
    Що бе, ко толкоз? Свирка му викат
    Само че на момиче фелацио малко трудно ше напраиш, шото нема чеп, нал' се сещаш За момиче си има друга дума, ма вий ши кажете, шот' сте много отракани, поне пойче от мене

хаха
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Devil`s little sister
    Водиш я на мъжки стриптиз бар и я оставяш там а ти си отиваш вкъщи насаме с малкия приятел

хахахахахахахахахахахахах а =D> =D> =D>

аз пробвах с тая рецепта, но не стана ( къде съм сбъркал ???? направих точно това което си написал
    ebal sum go

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Минти Скалоцеп
    Цитирай Първоначално написано от Cefalopoid
    Има едно нещо, дето хората му казват фелацио (plsss...не ме карай да обеснявам какво е...)
    Що бе, ко толкоз? Свирка му викат
    Само че на момиче фелацио малко трудно ше напраиш, шото нема чеп, нал' се сещаш За момиче си има друга дума, ма вий ши кажете, шот' сте много отракани, поне пойче от мене
    Май правилната дума е УМНИ ,а ?
    Та.. терминът за френска на жена е канилингус.. ама кво му има и френска да си кажеш

а по темата : целувки , милувки , мокро езиче и редуване на топло и студено по ерогенните зони .. май ще стане , а ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    =D> =D> =D> - кратко и изчерпателно

Минти Скалоцеп
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Май правилната дума е УМНИ ,а ?
    Та.. терминът за френска на жена е канилингус..
    Ми не, всъщност кунилингус се казва, ма аре да кажем, вие мъдрите, дето можете да определяте от кого сте по-умни само от прочитането на един пост, знаете по-добре \/

Повече от фен
    Е, кажете нещо ново де Че всички да научим по нещо
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си