- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Бременна съм. Как да кажа на наще?
bravo dobre ste postapili !!! bulgaria ima nujda ot bulgarcheta!!! samo edno milichka prodalji da uchish i da se razvivash kato chovek kakto ti taka i tvoq priqtel !!!![]()
Успех при раждането и го направете метълченце!![]()
По темата: дано раждането е успешно и детето да е физически и психически добре.
ПП: Това за метъла не го казах на шега![]()
Сатаната е пич.
Za nishto.Първоначално написано от mani4ka
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
da te e pazil tupia ti priqtel ma to i dvamcata ste vinovni kaji na maika si shot sha stani po losho
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
A ti pravo cheti cqlata tema i posle pishi!A ti mila,shtom taka si reshila,ami dobre-vse pak tova si e tvoq jivot i nikoi ne moje da ti kaje kakvo da pravish s nego!No trqbva da znaesh,che tova e golqma otgovornost,ta to ti samata si oshte dete,no....Vse pak ti pojelavam da si mn shtastliva,da ti se rodi edno zdravo bebche,koeto da vi radva mn!Dano da se spravite s tazi otgovornost(e to shte pamagat i mama i tate)i da ne sajalqvate nqkoga,che taka ste postapili,tova e nai-vajnoto!
Az ako bqh na tvoe mqsto kazvam na na6te 4e sa me iznasilili predi nqkolko dena i me e bilo strah da im kaja nz
prostinol si kupi ako nee kusno ... az nerazbiram mn
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Браво,че имате смелост с приятеля си да го задържите.Браво и на Палми, че ще го отгледа сама.Вярно,че е трябвало да внимавате,да не се появяват така тези деца,без да можете да им осигурите пълноценен живот като родители.Но все пак ще имате помоща и на вашите родители и все пак това ще са вашите деца,колкото и да е едно дете е радост независимо от от това как е заченато.Успех и на двете ви!!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОТ МЕН! Да се решиш да родиш и отгледаш детенце на такава възраст си е истинско геройство. Дано се справите, мили момичета! Всички ги упрекват... Но постъпката им е достойна за похвала. Много малко момичета биха се решили на такава голяма стъпка. А и в крайна сметка всички гледате с ужас на думата "забременяване". Та това е едно детенце! Една душица! Не е някоя коварна смъртоносна болест. Едно дете дава смисъл на живота ти. А не просто да хойкаш по дискотеките и да се праскаш с извинение с който ти падне. Ти вече си майка, поемаш отговорност! Това е трудното. Но когато тази малка душица те гушне с мъничките си ръчички и забравяш за всички трудности...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Без майтап сериозно е обаче що не направите така че напрактика да ти стане брат това бебе кво 15 години разлика бащами и чичо имат 19 години и кво според мене това е най добре ваще да бутнат малко на докторите и те да го запишат като тяхно дете т.е. твой брат. Това е алтернативното решение ако не можеш да го гледаш сама и все пак те уважавам за решението ти.
ВАЖНО!!! Ползвайте по 3 презерватива!
апФФФФ .... ЦИГАНСКИ ИСТОРИИ ... кво е тва да роди на 15 ?!! .. една от тук се омъжи на 10 и роди на 13 ... абе ЦИГАНСКИ ИСТОРИИ (както казах) ... ти само представяш ли си как ще вървиш по улицата и секи ще те сочи ... или пък представяш ли си .. приятелките ти излизат по кафета с гаджетата си , на дискотеки .. насам натам ... а ти буташ количката ... УЖАААССС ... ти си си загубила ума !!!
Според мен е по-добре да го роди, защото една от моя блок започна на 16 да прави аборти и направи към 3 (ако не и повече), забременя пак (беше почти на 1и лекарите са й казали, че ако направи пак аборт няма да има деца и че са мн изненадани, че все още може да има. В момента е на 19 с две деца, от различни младежи.
Има много възможности да се отгледа това дете. Но според мен, ще й трябва много помощ и подкрепа от родителите й, особено от момчето. А това, че е поел отговорност за детето не значи, че ще я обича вечно.
Една съседка забременя и роди на 16.Сега има 8-9 годишно момиче живо и здраво.Трудно решение сте избрали според мене.Можеше да не се стига до тук,но главите ви май са само за украса.каквото станало станало.След като ще задържиш детето ще имаш нужда от много помощ и се съмнявам че приятелят ти ще е безрезервно до теб през цялото време все пак е само на 16.Успех от мене и все още има и друг вариант
Престантете да пишете по темата, да я обсъжсате, да я критикувате, да и давете съвети.
Престанете!!!
Не ви ли стана ясно, че момичето е скало помощ, а не да яобсъждат?
Първо: разберете всеки прави грешки в живота си. Ами ако на вас се случи това и всички ви критикуват ще ви бъде ли приятно А?
Второ: Тя е искала помощ, но вече е решила какво да прави. Така че и съветите си - не и ги даваите. Само ше я разколебаете в решението и.
Според мен темата е за заключване.
11 tochka deaktiven profil.
ТИ НЕ СИ УРЕД ДА ЗАПАЗИШ БЕБЕТО!
Каквото и да говорите, абортът си е чисто убийствоПреставете си, че на вас бяха направили аборт и сега не съществувате
![]()
До авторката:
Знам, че ужасно трудно сте взели това решение и нямам никакво намерение да те съдя или критикувам. Никога недей да съжеляваш за решението да оставиш детето! Излишна загуба на време![]()
Дано наистина си много щастлива и раждането да мине добре[/i]
Еми толкова ли беше трудно да вземеш навреме мерките?
Don't hate the player , hate the GAME!
Мислиш ли, че не знае?Първоначално написано от Heartbreaker
Има ли смисал да и го припомняш![]()
Дори абортът да е убийство няма значение ТЯ Е НА 15 ГОД ЗА БОГА!
Kakvo "ubiistvo" moje da bade edin abort v tolkova ranen etap? Abort i tolkova. Shto za gluposti sa tova.
така еПървоначално написано от sexkiss
![]()
Искам да поздравя двете бъдещи,млади и умни майки и да им пожелая успешна бременос и перфектно раждане,дано име се родят прекрасни и здрави бебче.
Според мен е много трудно решението,да кажеш на родителите,пред който си изградил някакъв афторитет и от страх да не ги разочероваш не им казваш. Аз също не бих се решила да оставя бебето,дори и с риск да няма повече деца,ще направя аборт. Не бих искала като майками да се омъжа на 16 и на 17 да имам деца. Имам прекалено много цели. Макар и да съм говорила с татко за това не бих си се представила сега на 17г. да гледам дете.
Поздравявам ги и им се въсхищавам,че са се решили и е имат такава добра поткрепа.
къде ти е бил акала тогава.... вярно,че на момчето му е по-яко без кондом... но го накарай да се замисли в какво постоянно притеснение ще си ти след това...![]()
Препоръчвам ти да отидеш на генеколог с майка си ...и да и кажеш по-най бързия начин ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()