- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Късали ли сте презерватив?
1 - като изключим факта, че от 4 месеца не съм го правила - 2-3 пъти седмично.Първоначално написано от kotenceto__
2 - М/у 30мин. и 1 час.
3 - Правила съм го и? Защо нямам проблеми?
4 - Преди да ми настъпи "сухия период" съм си го правила достатъчно често (казах вече колко) и момчето си свършваше за мнооого повече от 5мин.! Съжалявам, но аз не си лягам с недорасли пубери и между другото не ми е бил гадже.А и пробвай ти да правиш секс 2 години с един и същи човек, който не ти е никакъв, дали пък винаги ще си мокра от долу? Мислиш ли, че понякога не писва? И мислиш ли, че този човек е способен да ме възбужда след като съм свикнала с него?
А за презервативите - късат се, защото има оставен въздух в тях и за това сте си виновни само вие.![]()
Немога да разбера как разбра че има въздух сигурно защото си въздухарка ! Ти си тъпа само това ще ти кажа и , че просто избиваш комплеси като говориш така . А за въздуха не падам от марс !
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
А на въопроса - не си личи, бе, КОТЕНЦЕ.
Благодаря!
ПП. И мисли преди да говориш, позлезно е!![]()
kasal sam ne ne zaradi buren sex.daje be6e mnogo spokoen.be6e sportex.ot togava ne izpolzvam takiva.taka de dokato ne daide na priqtelkata mi,bqh kato zombiran.nikak ne e priqtno!
не съм баце
Ламерска работа какво да се прави
mi .... ne , ne sme kasali prezervativ ...![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Hallo ich bin aus Deutschland!
Durex се късат мнооооого. Поне 5-6 презерватива да сме късали с моя общо досега и си4ките бяха такива. Тея от 20 стинки са най-яки. Издържат на си4ко![]()
![]()
Робинята на Quench
Преди няколко дни се скъса по време на секс. Беше на Дурекс от Ултра тънките. За щастие беше по средата на акта и просто го сменихме с нов и продължихме без проблем до края. Все пак не мисля, че е от качеството на презерватива или заради бурния секс, просто човека с когото го правих явно е прибързал в началото и не го бе поставил, както трябва.
Само веднъж се е случвало с едно бивше гадже и бяха дюрекс... Тея супер марки не са толкова надеждни колкото изглеждат май. ХъхЪ![]()
Два пъти се е случвало,с един евтин и един Durex.След това минах на противозачатъчни.Водя полов живот от 3 год. и половина.
Както казах в другата тема проблема не е в презерватива, а в това как го ползвате.....! За 2 години сексуален живот с приятеля ми не сме скасали нито 1 презерватив и го правим само с презервативи "SURE" Които са от 20 стинки и са много по удобни. Ако късате такива презервативи значи 100% проблема си е в вас!