.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: объркана

Guest

объркана

много ми е гадно и незнам вече.. значи вчера имах рд и го празнувах в дискотеката там беше и момчето което меко казано харесвам познаваме се бегло и се гледаме от време на време но работата е там че той си има гадже незнам обича ли я или не но определено ще се побаркам...незнам не мога да му кажа че го обичам а и днес го видях да танцува с друго момиче сега чак се успокои много плаках искам да му отмастя само не ми казвайте да трагна с някои защото не мога без чувства пробвала съм искам да го накарам да ревнува така както се прави тои просто ми писна се аз да съм прецаканата и да ме използват моля ви кажете ми а да кажа че се познаваме беглои му имам гсм-а помощ

Значи първо спри да плачеш за глупости,само си измъчваш главицата.После за какво ще му отмъстяваш,той знае ли въобще,че ти го харесваш? И той си има гадже обича я или не,това няма значение,аз съм твърдо простив,ако не я обича ще се разделят и тогава действай смело. За другото момиче-той просто е танцувал с него,според мен се притеснявай повече за гаджето.И как може да обичаш някой който познаваш само бегло?????????И за какво ти все си прецакана ,човека нито ти е давал надежди нито нищо?! Според мен седни и си помисли добре какво искаш наистина.
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Град
    Ямбол, България
    Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    Значи първо спри да плачеш за глупости,само си измъчваш главицата.После за какво ще му отмъстяваш,той знае ли въобще,че ти го харесваш? И той си има гадже обича я или не,това няма значение,аз съм твърдо простив,ако не я обича ще се разделят и тогава действай смело. За другото момиче-той просто е танцувал с него,според мен се притеснявай повече за гаджето.И как може да обичаш някой който познаваш само бегло?????????И за какво ти все си прецакана ,човека нито ти е давал надежди нито нищо?! Според мен седни и си помисли добре какво искаш наистина.
    адски си права!!!

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

za6to iska6 da otmusti6 na 4ovek koito ne znae 4e te naranqva?6tom se poznavate beglo toi otkude zboga da znae 4e go harsva6!kato vseki i toi ima pravo da si ima gadje ne trqbva da go priema6 kato iznevqra za6toto toi vuob6te ne e bil tvoi za da ti izneveri!vij ne se razstroivai vsi4ki sme imali nespodelena lubov ako polu4avahme taka lesno vsi4ko koeto iskahme nqma6e da e interasno nali?ako tolkova si pada6 po toq pi4 6to ne se opita6 da go opoznae6 po dobre ot beglo! ne da mu se svalq6 sled kato za momenta e zaet za da ne izglegda6ku4ka prosto se opitai nqkak da se namukne6 v negovata kompaniq ili da se zbliji6 s negov priqtel deistvai takti4no ne se poddavai na emociite!v slu4aq ttrqbva da si hi6nik trqbva dq izdebne6 jertvata dokato ne si absolutno sigurna 4e e popadnala v kapana i togava da deistva6!i naistina molq te nedei da pla4e6 za6toto mi napomnq6 za podobni slu4ki za koito ne mi se razkazva!aide uspeh beib!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    много вярно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    I az mislq taka
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Ти непишеш на всякаде ма си е точно така.

Супер фен
    Град
    София
    Сори,ма ти си много психясала...както казаха другите нито ти е давал надежди,нито го познаваш...пък ще му и отмъщаващ на всичкото отгоре

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    познаваш го бегло, а искаш да му кажеш,че го обичаш.. това е МНОГО ДОБРЕ обади му се да излезете да пиете цитронада, ако се съгласи може да се поопознаете повече..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен Аватара на koalka
    Доста тъпо ще постъпиш,ако тръгнеш с някой само за да му отмъстиш.В началото казваш,че го харесваш "меко казано",а после,че го обичаш.Според мен не го обичаш.Нямаше да искаш да правиш такова нещо.Помисли само,ако тръгнеш с някое момче заради отмъщението и недай си Боже той се влюби в теб,защото е напълно възможно до се случи какво ще правиш тогава?Това са детски истории.А ти на калка си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си