.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен
    ...

Guest
    1. Понякога е страшно, понякога дори е ужасяващо. Имал съм трипове, в които съм умирал от страх, но мога да ви кажа - от тях съм си изкарвал най-много поука. Не употребявам често, защото трудно понасям откъсването от реалността и борбата за запазване на егото. Но тези вещества особено Salvia Divinorum са за self-exploration, а не за удоволствие (примерно да вземеш кока, хероин, екстази, които са чисто и просто физ. наслада). В ентеогените често удоволствие липсва, но ти показват дебри от собственото ти съзнание, които не си подозирал, че съществуват.
    2. Често ентеогените показват пътя към решаването на личностните проблеми. Наистина в един голям от случайте го показват по ужасяващ начин, но просто ефективността е учудваща... И наистина твърдя, че имат антидепресивни свойства.
    3. Предизвикват халюцинации.
    4. www.erowid.org

5. По-темата - ако си под 16 изчакай няколко години, защото лично смятам, че все още не можеш да разбереш смисъла на ентеогените, а го правиш от гъзария. А да си играеш с такива вещества без изобщо да знаеш защо го правиш е пълна глупост за мен. Все едно да се хвалиш, че си изпил 1л водка или че се боцкаш с херца всеки ден...

Повече от фен
    ...

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    За някои неща дори майките не са прави,свиквайте!

Guest
    а какво да прави,да ти ръкопляска ли?

Гост..
    Guest
    Пейота не е легален има мескалин в него:
    Чл. 30. Забранява се производството, преработването, търговията, съхраняването, вносът, износът, реекспортът, транзитът, пренасянето, превозването, предлагането, придобиването, използването и притежаването на растенията, наркотичните вещества и техните препарати от приложение № 1.
    Приложение № 1 към чл. 3, ал. 2
    ...Мескалин

Град
    насам натам
    и моита майка също

само че моите са малко по стимулативни

какво е морнинг глори
    явно много съм изостанал

с материала

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Майка ми мрънка, защото се занимавам с психотропни в-ва

Цитирай Първоначално написано от Трем
    Майка ми ми мрънка, защото се занимавам с психотропни вещества...
    А ти какво очакваш?

snor
    Guest
    Пич кфо си го вкарал тоя пост в такъв сайт,дето некфи люляци ти пишат че не заслужаваш да имаш родители.От сички потребители само двама знаеха за кфо иде реч.Салвията е свещено религиозно растение,което ти отваря портала между измеренията,или популярната приказка измежду "салватори" правиш си пробив.Лично аз смятам че ентеогените не са подходящи за хора с лабилна психика или хора предразположени към депресивни и отрицателни настроения.Само веднъж в живота си съм имал бад трип след голяма доза хавайски гъби,иначе съумявам да контролирам образите и деформациите,хммм сякаш главата ми е транзистор и ако нещо не е наред сменям честотата.

Guest

Майка ми ми мрънка, защото се занимавам с психотропни вещества. Салвия Дивинорум, Морнинг Глори, Хавайска роза, Чашовничета (Passion Flower), Пейот. Всичките са легални, ама тя само ми мели глупости на главата и е напълно некомпетентна. Закостенели разбирания от соц. време - където всичко повече от алкохол ще те убие. А алкохола е многократно по-опасен. Не че може да ме спре, ама ми е досадно...
    Izvinqvaite, no nnqkoi bi li mi kazal/razqsnil kakvo e tova психотропни вещества ?

Guest
    Kum avtora na temata - ela v promena ... tuka 95% ot horata neznaqt za kakvo stava duma

Голям фен

Салвия Дивинорум
    Откъде, откъде?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гост..
    Пейота не е легален има мескалин в него:
    Чл. 30. Забранява се производството, преработването, търговията, съхраняването, вносът, износът, реекспортът, транзитът, пренасянето, превозването, предлагането, придобиването, използването и притежаването на растенията, наркотичните вещества и техните препарати от приложение № 1.
    Приложение № 1 към чл. 3, ал. 2
    ...Мескалин
    Това 4е ИМА мескалин в пейота, НЕ го прави "нелегален" по смисъла на закона,
    ЗАЩОТО пейота не е забранено растение по смисъла на същия закон, който цитираш, но явно не си го 4ел из4ерпателно.

ПО ТЕМАТА-
    в отглеждането и употребата на такива растения няма нищо забранено, и нищо опасно за физи4еското здраве.
    Така 4е моля малоумните коментари от сорта на "та тя ти спасява живота" и "ти добре ли си" си ги задръжте за тоалетна хартия.

ОБА4Е щом автора на темата се ПРИТЕСНЯВА от МНЕНИЕТО на майка си по въпроса с неговите ЛИ4НИ експерименти с тези свещени за древните племена растения, ЗНА4И автора НЕ Е "психи4ески стабилен и емоционално съзрял" индивид, способен сам да взима РЕШЕНИЯ без да се влияе от мнението на майка си

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Морнинг Глори е едно мъничко,красиво цветенце,което може би сте чували бабите ви да наричат Грамофонче.
    Поправка!
    "морниг глори" -та са само СИНИТЕ "грампофон4ета" с продълговатите семки, лилавите и розовите с кръглите семки НЕ стават, защото НЕ съдържат психоактъивни вещества, но за сметка на това съдържат токси4ни вещества..

п.с. таз тема май е за "цигарите и останалите неща"

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Един приятел цяло лято ми правеше чайчета от Салвия и Хавайска роза.Действието е тонизиращо(че да не заспим в работно време ) + това се предлагаха в менюто.Какво сте се размрънкали всички не знам..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    питай Бобчо от Веджи как си играе да ги стрива

а шефа на заплата връткаше по един чадел със блатно нещо си (няква билка беше) + салвия..явно за да не мислиш за парите
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

KennSilver
    Guest
    Ае пич, майкати ще ти мрънка и накрая като види, че нищо особено не се случва с теб, ще спре и няма да ти мрънка вече. А тези които казват, че тия неща са опасни и от тях се умира, да вземат малко да прочетат нещо по въпроса, а не само да дрънкат глупости на своя глава, без никакви знания по въпроса. Чули от някъде, че тия неща ти влияят по странен начин на психиката и край, умираш от тях %))))). Тва са пълни глупости. Човека много добре знае защо ги взима. Той си е решил, че му действат добре и след като са си и легални, няма никакви основания да се притеснява от каквото и да било. Това са халюциногени, не отрови %))).

ако някой знае от каде мога да си намеря резник от салвия дивинорум ще съм му много признателен !!! ако някой знае от каде моля нека пише на niksana@mail.bg готов съм да платя всяка разумна цена за резника така че очаквам предложения

Голям фен Аватара на Stellsy
    Защо постоянно вадите стари теми .. тази тема е от 2006
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Стара тема.
    AcidTongue, моля те спри да вадиш стари теми...

КЛЮЧ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си