.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

mom4eta spali li ste s momi4eta s kosmi?

dobre de zna4i po4ti vsi4ki mom4eta kazvat 4e ne sa spali s momi4eta s kosmi no mnogo mi e interesno tezi koito sa s seriozni priqtelki i pravqt sex vseki den kak taka priqtelkite im nqmat kosmi pri polojenie 4e za da si napravqt kola maska trqbva pone 1 sedmica da rastat? ta momi4eta i mom4eta otgovorete mi na vaprosa..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Със самобръсначката можеш да махаш космите всеки ден и да си гладък всеки път когато спиш с приятеля си/приятелката си!
    2 т. от правилника. Бан на профил

emi kolkoto i da e kofti momi4eto vinagi trqbva da isglejda perfektno dali 6te go postigne6 s kola maska ili prosto s brusna4ka!tvae polojenieto!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

podkrepqm Ice_Queen

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    И да боцкаш

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И да боцкаш
    хах по-добра идея?!

Мега фен
    Не знам как се бръснете, но ако го правите като хората, не боцка.

Guest
    mmm ne iskam da se brasna... haide kajete de nali 80% ot momi4etata v foruma kazvat 4e se obezkosmqvat s kola maska...

Мега фен
    Ама ти всеки ден ли мислиш да правиш секс? Ако толкова ти е гадно да се съблечеш, докато растат, няма да правите секс 1 седмица. Няма да му стане гадно на мъжа, че са пораснали малко, спокойно.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mmm ne iskam da se brasna... haide kajete de nali 80% ot momi4etata v foruma kazvat 4e se obezkosmqvat s kola maska...
    то може 80% да се обезкосмяват с кола маска,но наистина най-доброто решение винаги да си ДОБРЕ обезкосмена..там долу ( ) е самобръсначката!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Със самобръсначката можеш да махаш космите всеки ден и да си гладък всеки път когато спиш с приятеля си/приятелката си!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е аз се обезкосмявам с депилатоар и трябва да мине около седмица.Та ако се случи да правя секс през тозии период казвам на гаджето си и той го има в предвид.Айде сега от 20 косъмчета дълги по 4-5 милиметра няма да му стане нищо!

самобръсначката е решението на проблема

Повече от фен
    ne
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си