- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex ili lubov?
otgovorite vi 6te mi pomognat mnogo.MOLQ badete 4estni!
blagodarq predvaritelno!!!
Естествено, че изгаряща любов, а ако е толкова изгаряща не може двамата влюбени да не потушават пламъка и в леглото...
Любовта е най-важна в една връзка.Сексът е следствие от любовта
ako ima liubov i sexa e po-hubav.![]()
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
Izpepelqvashtata lubov i strastniq sex vurvqt ruka za ruka. Ako dvama dushi se obichat tolkova mnogo, che tazi lubov se naricha "izpepelqvashta", neminuemo shte se stigne i do sex-a. Toi e logichnoto produljenie na tezi chuvstva. Taka che lichno az ne moga da izbera samo edno ot dveta, zashtoto za men te vurvqt v komplekt.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Estestveno che izgariashta liubov, a i e neveroqtno e da pravish sex s choveka kogoto obichash.Taka che sexa e v sledstvie na liubovta.
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Макар че съм лудо влюбен .... честно казано Понякога си мисля че луд-ят секс без обвързване е нещо !!!! а любовта без секс си е чисто платоническа ....
Все едно да имаш ФЕРАРИ ..... в задния си двор .... да му се радваш да го докосваш да си пускаш радио вътре а да нЕ го караш ...
е тва е тъпо
За това най-добре Любов Любов И МЕГА МНОГО СЕКС !!!![]()
Любов без секс. (само за увеличаване на демографския срив може изключение)
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Е хубаво си е и двете любов и секс,но ако ме заставят да избирам бих предпочела платоничната любов,отколкото ч**не без чувства!
Секс без любов си е приятна но безсмислена гимнастика...Ако наистина има любов тя неимоверно ще стигне и до леглото...който пропуска моментите преди леглото е тъпак..
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Ами виж сега,според мен силната любов и секса си въвят ръка за ръка.Ако двама души си обичат не знам кой е в състояние да ги спре да правят секс.Като обичаш някой ти го желаеш.
Моята сегашна връзка е базирана на това което сега гласувах...5 месеца без секс но затова пък супер яки моменти и изживявания и може би няма никога да ги забравя...тя направи много за мен и аз за нея...секса е черешката от тортата в една любовна връзка....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ~KUCHKATA~
Napulno sam saglasna.
Ако се измисли нещо съчетавашо двете ще е идеалноА ако няма как да ги съчетаваме предпочитам любовта
Koi e kazal 4e lubovta ne vklu4va sex![]()
Da de taka e,no ako trqbva da izbira6...Първоначално написано от ~KUCHKATA~
i dvete
Любов, защото ако е споделена, има секс.
absoliutno podkrepqm \Първоначално написано от Aleandra
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
saglasna sam!Първоначално написано от maybelline
Love you Kris !!!