- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черната коса отива ли на вси4ки?
та отива ли черното на вси4ки?имам тъмни очи и попринцип косата ми е мн тъмно кестенява и не мисля че ше има кой знае кфа разлика с черната боя .мисля да се боядисвам утре.Кожата ми не е снежно бяла но си е бели4ка,само дето на тялото кожата ми е леко по-по4ерняла сега от слънцето и се 4удя дали ще ми отива...мисля си че да защото имам бяло лице..но нз дали само на бяла кожа отива черната коса??и тфа че тялото м ие леко по-черно има ли значение?
lele mnogo vuprosi be mome ma pravi s kosata si kvoto iska6 tq si e tvoq i ti re6ava6
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
hodi na sqkva koja i na vsi4ki hora {pone spored men}.az sq deto sym po4ernqla syms 4erna kosa {boqdisana} i daje te pravi po bql
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
според мен много ше ти отива...само внимавай да не се прецакаш с боята, щото аз като се направих преди 2 години после имаше бая чудене защо възглавницата ми е черна или пък хавлията..![]()
успех!
A rusa kosa otiva li na vsichki? Az iskam rusa da se naprava..
Pfff.. :P
Твоя работа, според мен гарваново черното не отива на момичета с "беличка" кожа, изглеждат направо ужасно...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
моми4ето си каза че не й е снежно бяла кожатаПървоначално написано от Eclipse_bb
аз със с черна коса и бях мн надъхана да се къносам но то4но деня когато шях да си правя косата мн се притеснявах.Всичко е напразно,щом си го решила по отрано ,така че давай смело!
Казва, че не е снежно бяла, а "беличка", именно върху това базирах написаното, ок?Първоначално написано от NoseBleeD
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...