- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цъфтеш на косата
Значи косата ми цъфти много бързо.Има ли нещо с което мога да намаля цъфтежа.МОля ви помогнете ми.![]()
Пробвай с кристали за коса при мене има ефект![]()
Deistvat!Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първо задължително трябжа да се подстрижеш. Цъфналите вече краища няма начин да поправиш. След това за да отложиш максимално следващия цъфтеж (тва с Ф или В се пише???!) си купуваш подхранваща маска за коса и кристали за коса. Успех
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
дам дамПървоначално написано от ^FaiNt^F
=D>
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Mi kopuvai si nqkakvu maski, a i mn pomaga vodata ot svarena kopriva t.e. kato si sbvari6 kopriva i sled tova si izmiva6 kosata s tazi voda.Sled banq e polezno.Mn pomaga izprobvala sum go.
za stoten pat kazvam 4e s te4nite kristali zabravqte za cyfteja!!!! no kato za na4alo trqbvad a otreje6 nacyftqlata kosa!
Еми примерно на Биофарма кристалите 30 мл са 5-6 лв.
Иначе има и по-скъпи.Има и с по-голям грамаж.
То не си мисли,че разфасовката е малка,защото колкото по-неизтощена ти е косата,толкова по-малко трябва да слагаш.
^FaiNt^F,с "ф" се пише^npocTo^a3^f^,само да добавя, че друг евентуален причинител на цъвтежа би могло да бъде неточното ресане,т.е. препоръчително е косата да се реше от връхчетата нагоре-постепенно до корените й. И също така след измиване да не се търка продължително в кърпата,т ъй като това също малко или много я уврежда,а просто леко да се намачка в нея на 2-3 пъти.След това си изсъхва сама, като тук също е много важно да НЕ СЕ използва сешоар, или в най-добрия случай - да бъде пуснат на студената струя въздух.
ми къде се продават тези кристали
vav vseki ili po4ti vseki magazin za kozmetika!
Кристалите за коса може да намерите и в аптеките. Моите са на Биофарма-30мл за 5.30![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
probvai seriqta za kosa na L'oreal za cuftq6ta i izto6tena kosa( 6ampoan, balsam i maska) mislq 4e bqha julti4ki[/i]
moq nevinnost i greh.....
Pri ceftene na vyrhovete se razbyrkvat dve supeni lyjici rastitelno masli s 1 jyltyk i predi miene na kosata se vtriva.Ostavq se da deistva kolkoto se moje po dylgo!Deistva li4no sym q izprobvala.Ina4e i kristalite pomagat
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
a kfo e tfa rastitelno maslo?Първоначално написано от guAMaHT
hah mi olio kvo moje da bydeПървоначално написано от Анонимко
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
mersiПървоначално написано от guAMaHT
![]()
![]()
a po cqlata dylvina na kosata li se maje6 ili samo w korenite?6oto maj mn 6e se omazni kosata ako e w korenite?