.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

цъфтеш на косата

Значи косата ми цъфти много бързо.Има ли нещо с което мога да намаля цъфтежа.МОля ви помогнете ми.

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Пробвай с кристали за коса при мене има ефект

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    Пробвай с кристали за коса при мене има ефект
    Deistvat!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Първо задължително трябжа да се подстрижеш. Цъфналите вече краища няма начин да поправиш. След това за да отложиш максимално следващия цъфтеж (тва с Ф или В се пише???!) си купуваш подхранваща маска за коса и кристали за коса. Успех

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Първо задължително трябжа да се подстрижеш. Цъфналите вече краища няма начин да поправиш. След това за да отложиш максимално следващия цъфтеж (тва с Ф или В се пише???!) си купуваш подхранваща маска за коса и кристали за коса. Успех
    дам дам =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Освен това, което вече казаха - реши я много внимателно, защото ако я накъсваш при ресането всъщност това предизвиква цъфтежа.

Mi kopuvai si nqkakvu maski, a i mn pomaga vodata ot svarena kopriva t.e. kato si sbvari6 kopriva i sled tova si izmiva6 kosata s tazi voda.Sled banq e polezno.Mn pomaga izprobvala sum go.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    za stoten pat kazvam 4e s te4nite kristali zabravqte za cyfteja!!!! no kato za na4alo trqbvad a otreje6 nacyftqlata kosa!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    А колко струват тез кристали?

Повече от фен
    Еми примерно на Биофарма кристалите 30 мл са 5-6 лв.
    Иначе има и по-скъпи.Има и с по-голям грамаж.
    То не си мисли,че разфасовката е малка,защото колкото по-неизтощена ти е косата,толкова по-малко трябва да слагаш.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    ^FaiNt^F,с "ф" се пише ^npocTo^a3^f^,само да добавя, че друг евентуален причинител на цъвтежа би могло да бъде неточното ресане,т.е. препоръчително е косата да се реше от връхчетата нагоре-постепенно до корените й. И също така след измиване да не се търка продължително в кърпата,т ъй като това също малко или много я уврежда,а просто леко да се намачка в нея на 2-3 пъти.След това си изсъхва сама, като тук също е много важно да НЕ СЕ използва сешоар, или в най-добрия случай - да бъде пуснат на студената струя въздух.

Мдам...

А иначе течните кристали аз си ги взех за 8.20лв.

Guest
    ми къде се продават тези кристали

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vav vseki ili po4ti vseki magazin za kozmetika!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Кристалите за коса може да намерите и в аптеките. Моите са на Биофарма-30мл за 5.30

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    probvai seriqta za kosa na L'oreal za cuftq6ta i izto6tena kosa( 6ampoan, balsam i maska) mislq 4e bqha julti4ki [/i]
    moq nevinnost i greh.....

Pri ceftene na vyrhovete se razbyrkvat dve supeni lyjici rastitelno masli s 1 jyltyk i predi miene na kosata se vtriva.Ostavq se da deistva kolkoto se moje po dylgo!Deistva li4no sym q izprobvala.Ina4e i kristalite pomagat
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    Pri ceftene na vyrhovete se razbyrkvat dve supeni lyjici rastitelno masli s 1 jyltyk i predi miene na kosata se vtriva.Ostavq se da deistva kolkoto se moje po dylgo!Deistva li4no sym q izprobvala.Ina4e i kristalite pomagat
    a kfo e tfa rastitelno maslo?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hah mi olio kvo moje da byde
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hah mi olio kvo moje da byde
    mersi
    a po cqlata dylvina na kosata li se maje6 ili samo w korenite?6oto maj mn 6e se omazni kosata ako e w korenite?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си